Valborg

Idag är det valborg, och jag kan gissa att typ 95% av Sveriges ungdommar sitter taggade nu inför kvällens stora fester som är. Men jag är nog en av de 5% som inte är det. Jag ska nog bara ta det lugnt ikväll, för jag kommer nog hem ganska sent ändå. Eller ska åka in till Stockholm idag och shoppa, och det är ju jag taggad för:) sen så slutar vi nog lite tidigare också, för lärarna ska kolla på 3ornas mösspåtagning som är idag oxå, 3orna springar runt så stiligt stiligt har jag sett här, med både klänningar och kavajer. Man blir ju bara såå jävla avundsjuk och kan tänka sig hur glada dom är idag när dom får ta på sig studentmössorna, och bara har någon månad kvar i skolan. Men det här året har gått så snabbt endå, så snart så är det nog min tur också:)

Jaja har tema nu, skriver kanske mer ikväll när jag kommer hem! puuuuss

För jäääfla härlig


 
För skön låt asså..

Nightynight från mig!

Money honey

Imorgon är det den sista dagen på månaden= STUDIEBIDRAG!

Ska in till Stockholm med Kim och Daniel(??) tror jag det blir iaf, så ska vi leta present till lilla Celie som fyller 18 på lördag, sen så ska vi väl shoppa lite annat om vi hinner. Har kollat runt lite på nätet, och hittat sjukt mycket snygga saker, hoppas det här finns i affärerna i stan också, annars får jag beställa det från nätet helt enkelt. Det här är bara lite av allt fint jag hittat

Rast

Har lunch rast nu:D

Onsdag

Hejhej. Vakna upp idag och kände att jag inte orkade gå upp. Men sen kom jag på att jag la in mer ny musik på mobilen igår, och då blev jag genast gladare och gick upp. Det brukar bli så för mig att jag blir gladare när det är nåt, eller tex man har nya kläder eller nåt sånt och ska ta på sig det. Man blir så mycket gladare.  Men på bussen upptäckte jag att headsetet inte fungerar längre, men jag fick sen låna Jessicas tillfälligt, tills jag kommer hem och kan ta det gamla.

Har precis haft ArL, men är lika spårat som alltid. Tror jag är lite över speedad idag oxå, i allafall enligt Daniel. Men jag är så SJUKT taggad inför helgen asssååh.

Men nu börjar svenskan

Se ya later babyy!

Taddaaah

Nååå? :D
Nu fick jag som jag ville ha det, och blev rätt nöjd:) vet fortfarande inte vad jag ska tycka om att jag har mitt namn där lite osynligt. Det fyller ut det vita fältet som jag ville, men känns lite för "mycket" men jag vet inte, säg gärna va ni tycker:)

Rida polle?!

Sugen på lite sex med djur? varsegod!
Ja tydligen är det lagligt i Sverige;s helt jävla sjukt! sålänge djuret inte kommer till skada, men vafan ska man fråga en höna ba" hörru, hur kändes det där då? vare skönt eller?" :s
Vi sitter och har tema nu, och vi ska skriva om någon "hjärtefråga" som vi vill fördjupa oss in i och sen se vad EU har med det och göra.. eller nåt sånt;s Jag ska skriva om djurrätt, typ när man gör pällsar, djurförsök, sex med djur osv, och se hur EU ställer sig till det.  Jag fattar typ nada av vad jag ska göra, och lärarna förklarar ju så sjukt dåligt.

jaja har gjort en lite sommrigare design, men det blev inte riktigt som jag ville, men ska försöka fixa lite till när jag kommer hem sen..Men vad tycks om det som är nu då?:)

Aja slutar om 45 min, och nu väntar jag och My på att läraren ska komma och hjälpa oss, men det verkar som att han har glömt bort oss.. så vi får väl sitta här hela kvällen innan vi blir klara...

OOOh boy! !

"Oh boy! Vilket vackert väder, solen skiner idag
Oh boy! Inga tunga kläder behövs och det gillar jag

Oh boy! Vilka glada toner, det rycker å spritter i mej
Oh boy! Tusen millioner kramar vill jag ge dej
Ja tänk dej att det kan va så lätt ibland, så enkelt som å sträcka
ut en hand
Å torka gruset av en barnakind, å känna värmen från en sommarvind"



är sjuuukt taggad inför helgens tripp och fekkeeh!

Åhh så steeekig jag e!


Put the brillzz on

Helskön helg har det varit!
Har inte varit hemma så mycket, vilket kanske syns i bloggen=Inga uppdateringar.
Men vad gör man inte då, när det är typ 20+ ute och man kan schteeeeka som faaen!

I fredags var jag bara i skolan en lektion då vi hade nationella i engelska, sen drog jag in till Stockholm och SÖS för att hälsa på klAnton som olyckligtvis har hamnat där. Sen mötte jag upp Johanna i Norrtälje igen för att åka hem till mig. Blev en sköning kväll med grillat och chirre på kvällen. På lördagen la vi oss vid husväggen och solade, Johanna blev röd som en smiskad barnrumpa, medan jag blev gul/brun som någon kines...:( Vi fick senare skjuts hem till Herräng till Johanna. Där hemma har vi bara tagit det chill och solat. Sov även kvar där igår så idag åkte jag hemmifrån henne till skolan istället..

Nu sitter jag och har den sjukt långa multimedian igen, och det suger rätt hårt när solen skiner så fint ute.

It's true, life will smile for you

Det är sant, jag är extremt lycklig på ett sett utan anledning.. tror jag. Eller så är det väl bara för att sommaren och värmen är så nära som mellan tummen och pekfingret just nu:)

Jag är som vanligt seg på att blogga, men men jag är hellre glad och gör annat än att sitta framför datorn hela tiden och tråka. Juste jag har som vanligt lyckats få skavsår, men denna gång är det illa, ganska riktigt illa om jag ska vara ärlig. Jag gick med ett par pumps förra veckan som jag aldrig förr fått skavsår av, och nu fick jag ett stort ett, och det konstigaste är att det är på sidan av foten?!?! helt wierd. Och jag har haft i en hel vecka nu sjukt ont, och på senaste dar har jag börjat haltat och hela foten har gjort ont. Så därför gick jag till skolsyster idag för att kolla läget, och det rackarns såret har blivit jättejättejätte infekterat. Eller aa jag tycker inte att det ser så illa ut, men det tyckte skolsystern. Hon plåstrade om det och sa att om det inte gått över efter idag, och att min fot fortfarande är svullen så måste jag till doktorn så fort som möjligt. Det är nämligen så att om det blir infekterat och man inte gör något åt det kan det sprida sig, och eftersom jag har ont i halva foten och den är svullen så kanske det redan skett:(  Åker jag till läkaren kanske jag måste börja äta pensilin, och måste jag det kan jag inte dricka på celies fest nästa lördag:(:(:( BUUUHU! Jag amputerar fanimej hellre bort foten.. hähä, eller kanske inte..


But it's true, life still smile for you;)


Jag dör lycklig i alla fall..

Hahahaha jag skrattar så jag dör snart asså, kan inte få nog av dom här killarna

Aja nu får det vara slut på det roliga för ikväll, nu ska jag sova inför morgondagens skola, suck!!

Näst sista lovdagen...

Nu suger det faktiskt att det är helg, för det betyder ju bara att snart måste man gå tillbaka till skolan..

Har ju varit hos Johanna i stan i nåra dagar, och kom tillbaka igår, men har inte orkat bloggat något sen dess. Men innan vi åkte hem så åkte vi in till stan igen för 3e dagen i rad, fick med mig ett par skor H&M, vet inte om skorna passar eller är så sköna att gå i, för jag hade ont när jag prövade dom, men det var bara för att det tryckte på mitt jätte stora köttsår till skavsår som jag fått på sidan av foten. Så går det när man ska försöka vara lite fin och gå med klackskor... men på sidan av foten lixom?;s skit ont gör det iaf! men gör inte så mycket om jag inte kan ha dom, kosta bara 98 kr så..  Sen så blev det ett par klassiska guldiga pilotbrillor från H&M oxå.

Idag har det bara blivit till att slappa hemma, eller blev väckt innan 10 av att en viss Stefanie kommer inklampandes i mitt rum. det första jag tänkte var ba " vafan gör stefanie i mitt rum nu?!" men hon kom bara förbi för att hämta lite saker,. Sen somnade jag om i någon timme sådär. Sen har jag bara kollat på tv hela dagen typ,  låter det som en kul lördag eller? Nej skit tråkig kan jag lova! men så blir det när man bor i byn som Gud sket i!

Jag & Johanna

at Johannas crib in v-haninge

God kväller allesammans!
eller natt kanske man ska säga. Jag är som vanligt sämst på att uppdatera i bloggen, men i'm a busy women ya know;) haha eller inte. Men jag är på besök hemma hos Johanna i västerhaninge, så det så! Ja ni, igår var vi i stan lite och Johanna träffa sin pojke Robin, och sen så sprang jag på ett annat håll och gjorde ett annat ärende medan dom två gick på bio. Vi kom hem sent på kvällen, så det blev nanna kudde på dirr typ.

Idag sov vi som stockar till typ 11 sen så gick vi upp, och ett tag senare började vi fixa oss för vi skulle ta en liten tripp in till stan. Tog ju ett tag, men efter nåra timmar flamms framför spegeln och lite dans så kom vi iväg.  I stan var det ju bara Johanna som hade turen att få slösa lite pengar på lite skit, medan jag gick där som en flåsande hund hack i hälarna på na. Det här var typ Johanna i stan idag " ÅÅÅÅH TITTA VA FIN" " ÅÅÅH DET HÄR VILL JAG HA" "ÅÅÅÅH TITTA IDA" efter typ var 5e steg man tog... Vi slutade stadsvandringen med ett fettomål på Mcdonald, I'm lovin' it!

Vi har typ flammsat runt hela dagen med min kamera oxå, Johanna har varit en riktig linslus idag,  Veckans babe, *kyss*
Men dom får jag vänta med att lägga upp fören jag kommer hem. Eller någon kan jag väl lägga upp da!! bara för att ni tjatar så mycket, mohahaha..

Mer bloggande blir det säkert imorgon, tills dess kan ni drömma om mig och Johanna;)  Puss o godnatt(er) mina söta katter:)




Happyface

Hallåj bloggen!

Chill dag framför tvn och datorn idag då..
Imorgon ska jag till tandläkaren sen så drar jag dirr in till Stockholm till Johanna. Kommer förmodligen hem på fredag eller nåt.

och förövrigt så är jag SÅ SJUKT JÄVLA GLAD JUST NU!


Slut på det roliga

Sådär ja, nu var man hemma igen då!
har faktiskt inte varit hemma något alls typ, eller jo en snabbis på 10 min igår, men det räknas inte.
Var ju tjejkväll hos stefanie i lördags då My också kom. Var en sjukt mysig kväll, med singstar, guitar hero och buzz, och sen chips o så såklart. Kändes som förr i tiden då det alltid var vi 3 som umgicks, tyvärr är de ju inte så mycket så längre.. Morgonen dagen så åkte my hem vid 11 tiden och efter det så var det ju bara att sätta igång att fixa inför att nästa unge skulle komma inför nästa tjejkväll:P
Johanna kunde nämligen inte vara med på lördagen, så då hade vi en ny tjejkväll jag, stefanie och johanna. Var jätte mysigt och på dagen var vi ute på promenix i solen och tog en massa fina bilder, iaf på dom två. Sen så gick vi och beställde pizza, sjukt gott!, på kvällen blev det mys vid tvn med tvspel och så..

Idag sov vi till 12, grymt skönt. Så har vi bara tagit det lugnt hela dagen och pysslat om oss med manikyr osv^^
Stefanie och Johanna åkte till Stockholm för någon timme sen, tyvärr kunde jag inte följa med för jag ska till tandläkaren på onsdag, så orkar inte sitta åka fram och tillbaka, så åker dit på onsdag efter tandläkaren istället.

Så nu får jag väl tråka i två dagar frammåt då:(

Lägger in bilder senare, när jag fått dom:)

Girls night

Har precis fixat mig klart, och nu återstår det bara att äta middag. Sen så ska jag hem till Stafanie och vi ska ha tjejkväll där hon, jag och sen My, myyyyspyyyys!!

Så ha en trevlig lördag!

Boat trip

Seg som vanligt är jag, så jag kommer nu en dag efter och bloggar och berättar.
Igår åkte jag med familjen + Daniel till åland en liten tur.  Vi åkte med 10 färjan för vi visste att det alltid är 3 färjan som är "fylle turen" och att det alltid är mycket folk då. Men när vi kom ner till hamnen igår innan båten gick så var det SJUKT mycket folk som skullle åka, vi fick höra på båten sen att det var 1400 någonting som åkte. Fast på hemvägen var det betydligt mindre folk. Handla med mig det här


Påsk & godis

GLAAAAAAD PÅSK!!

sista dagen i skolan idag då innan lov, som faktiskt var jätte rolig tycker jag:D på förmiddagen så hade vi våran reklamvideo inspelning i alla grupper, och det gick galant tycker jag med ett bra resultat. Sen så hade vi bara engelska, men vi prata bara om vad vi skulle göra på lovet sen var det slut..

När jag kom hem fick jag mitt påskägg:D vet att de egentligen är på lördag man ska få, men eftersom jag ska åka ålandsbåten och så imorgon så kommer jag nog ha tillräckligt med godis sen på lördag så det jämnar ut sig.

Nog har man varit med om många påskärringar och påskgubbar genom tiderna, men alldeles nyss kom nog den sötaste påskkärringen jag någonsin sett( efter mig då när jag var liten), min gamla barndomskompis som jag inte träffat på år och dar kom med sin lilla dotter på 2 år, en liten söööööt mulatt med långt krulligt hår och utklädd me prickar i ansiktet osv.. hon var så söt så både jag och pappa smällte så han var bara tvungen att ta kort på henne^^ 

Nu ska jag bara chilla tror jag, imorgon blir det att åka till Åland med familjen och Daniel åker med till åland, fast stannar kvar där eftersom han bor där.



Sämst bildkvalitet, men jag som påskkärring när jag var
2-3 år kanske?



Ajja bajja

Jag är så fucking värdelös på det här!

*smäll på fingrarna* jag lever ett simpelt tråkigt jävla liv långt ut i världens ände typ, endå så är jag lat för att ens en gång sätta mig ner att skriva om mitt tråkiga liv i ett simpelt inlägg?     suck asså...

Idag var det måndag igen, och yttligare en dag med finfint väder, det gillar vi!:)
Förutom att man måste sitta på multimedian i ett mörkt, kyligt rum i 2 timmar istället för att sitta ute och bli brownie i solen-.- men å andra sidan kommer jag väl aldrig bli brun för jag är för feg för att gå till skolan utan smink. MEn nog kändes de allt som att jag blev lite brun på min vänsterarm på mattelektionen idag, även fast jag vet att man inte blir brun genom fönster så blev jag fett röd på armen:o  

När vi slutat så gick jag Kimsan och Daniel till thaibutiken för att spana in om dom hade dom där mentos godisarna som dom bara har i thailand typ, Kim sa att dom fanns där, men hon ljög för mig!!! fan ta dig. Att man ska ta behöva åka till andra sidan av jordklotet att få tag på dom där godbitarna.

By the way så är jag smått förälskad i Kims härligt rosa pilotsolbrillor, vill oxå ha sånna:(  öven om jag kanske ser ut som en mupp i dom, speciellt på bilden! 

Jaja nu blir det nanna kudden! /nightynight!



" Du är så yeah yeah, wow wow, Du är så yeah yeah wow wow"

:D

Tänk om fyrklövern verkligen för tur med sig?
Hoppas det!
Ber för att det ska bli som jag vill nu, please!

Amazing!

Asså den här människan är ju helt sjukt bra!! 



Så skön att lyssna på

Njut av livet

Riktigt sköna dagar har det varit faktiskt.
Har inte varit ett så stort fan av att sitta vid datorn nu när solen har lyst så varmt om dagarna, så har ju inte blivit så mycket bloggande då heller.

I går så var Stefanie med oss i skolan hela tiden, så när både jag och My slutat så drog vi ner på stan för att shoppa lite. Köpte en ny BH som jag letat efter, där man kan ta av banden och ha som tup, så de  var najs:) Sen så köpte vi glass och satte oss i solen på busstationen, så jävla skönt! synd att jag är så feg och inte vill gå utan smink, för då får jag ju inte så mycket färg i ansiktet, men får ta igen det i sommar istället.

Idag har jag bara varit med Stefanie, då vi har varit ute och promenerat lite och sen suttit i solen och schteeeekt och lyssnar musik. Så jävla skönt asså!  Idag har jag varit så sugen på grillat, men eftersom pappa sluta jobba så sent så får jag nöja mig med stekt entrecote(??) pommes och beaneise sås, gott det med ju:)


Livet har sina goda stunder

Blev väckt imorse och jag sa att jag skulle åka till skolan, men mamma och pappa tyckte absolut inte att jag skulle åka, eftersom jag har ju fortfarande ont i halsen och har fått en djävulsk hosta så.. ja vad gör man inte då?:D va bara att somna om så sött..
Vakna igen vid halv 12 då jag kände hur solen tittade in mot mitt ansikte från fönstret, även fast man har rullgardin, och jag blev så jäääkla sugen på glass. Så de var ju bara att springa upp, klä på sig och sen kila iväg till macken:) så skönt att komma ut också, har inte varit ute sen i lördags;s när jag gick ute kändes de som att de var veckor sen sist ja var ute. Köpte i allafall en sandwich som jag sen satte mig med på trappan hemma i solen och åt upp:) mummmmms!!!!
                


RSS 2.0