varje gång du möter min blick blir min värld en aning större. Varje gång du möter min blick hör jag ditt hjärta ge mig blod

Nehepp, inga cash idag heller. Det började åska och regna när jag kom till jobbet. Så tog mig en glasskula och pallra mig hem igen, höhö. Nog att jag har tyckt att det varit skönt att vara ledig, men nu vill jag ha lite pengar också. Ska jobba imorgon, om nu vädret tillåter det så säga. Ska jobba varje dag till söndag, och jag fick turen att få kvällskiftet varje dag. Vilket betyder att jag kan sola och ha sovmorgon. Mycket nice faktiskt. Nu lyssnar jag igenom Kents nya album på spotify, och några låtar gillar jag. Är så jävla sugen på att se Kent i sommar, någon som är på? Nog för mig denna gång.

Kent – Varje gång du möter min blick

This can't just be summer love, you'll see

Fortfarande harklig och ont i halsen, blööö! så jävla jobbigt på sommaren. När jag vaknade vid halv 11 var det mulet väder ute, så satte igång en film. Men när halva filmen gått såg jag att det var strålande sol ute. Så det var bara att pausa filmen och dra på bikinin. Så nu solar jag ett tag innan jag drar mig iväg på jobb.

When we love we never learn Break apart , crash and burn

Harklar och har mig då jag åkt på någon slags förkylning, har jävligt ont i halsen i alla fall. Nu har jag i alla fall haft en ledig vecka från jobbet. Återgår imorgon klockan 16:00 till min käreglassbod, heh. Men ska bli kul att träffa tjejerna igen så. Annars då. Midsommar var i fredags, och eftersom jag är seg har jag inte bloggat om det. Jag och My drog på en fest i norrtälje, lång och kul kväll, eller natt kanske man ska säga. Kom inte i säng fören vid 5 hemma i Eriks lägenhet, heh. Dagarna efter har jag bara varit i hemmet och solat och även varit ute och övningskört lite. Men kort om det, hejs!


Erik Hassle – Standing Where You Left Me

Förut ville jag bli modell, men sen blev jag hungrig



De ända männen som någonsin kommer kunna tillfredställa dig till max, Ben&Jerry's


Den långa

Hej hopp! tomt som vanligt här. Varit ledig hela veckan vilket har varit väldigt skönt nu när solen har strålat så fint varje dag. Igår drog jag med Johanna in till stockholm för att leta en klänning till hennes 18dag. Även jag hittade en som jag blev kär i. En långklänning faktiskt, trode inte jag skulle kunna ha en då jag är rätt kort. Men det kunde jag, dock måste jag ha kläckskor, annars är den för lång för mig. Annars då..Midsommar imorgon, och har ingen aning om vad som händer. My håller på och letar fester, så får väl hålla tummarna för den.

01;30

Detta kommer bli en kanon sommar på jobbet känner jag. Efter att ha umgåtts med tjejerna från jobbet ikväll känner jag mig faktiskt riktigt taggad. Riktigt shyssta och roliga tjejer, och lite galna kanske, höhö. Men nu ska jag sova, upp om lite mer än 7 timmar igen för första dagen på jobb.

artonde juni

Igår tog jag och Steff moppen till Johanna i herräng för tjejkväll, vi käkade god mat, spelade spel och hade allmänt trevligt. Var inte lika trevligt att sitta och åka moppe hem idag i kallt väder och det regnade lite då och då. Hade även en äcklig jävla magvärk, men somtur var gick över när jag kom hem. Men då gick det över i huvudvärk som precis gått över. In i det sista bestämmde jag mig för att följa med mamma o pappa till resturangen som jag ska jobba på i sommar(börjar imorgon). Då träffade jag även några som jobbar där, de undrade om jag ville med ut ikväll och dricka lite vin/öl någonstans, så ja varför inte. Kan vara kul att lära känna dom innan man börjar jobba. Så nu väntar jag på att de ska sluta jobba så ska vi ut sen. Men som sagt så börjar jag jobba imorgon kl 10, så får vara hemma i god tid så inte första dagen blir katastrof, hehe. Det var allt,  hörs!


Illustration

Har suttit hela kvällen och fixat illustrator till min dator. Har get mig fan på att jag ska lära mig bli någorlunda bra på det. Dock blev ju inte den här bilden mycket att hänga i julgranen, lite svårt att göra en snygg bild när man kan hälften av programmet bara. Men alla är vi nybörjare någon gång, någon som kan se vem det föreställer? 

Well my heart is bigger than the earth

Vet inte vad jag ska berätta om på denna front. Sommerlovet har pågått i ett par dagar och har inte gjort nåt speciellt faktiskt, varit med steff typ. Sen har jag lyckats skaffa mig ett sommarjobb. 5 dagar i veckan, 6 timmar om dagen i 5 veckor ska jag nu jobba. Vart tog mitt sommarlov vägen? Men jag blir lite lugnare när jag räknat ut på ett ungefär hur mycket jag kommer tjäna, så det är en ganska stor tröst faktiskt. Jobbet är på samma ställe som jag skulle jobbat på förra året, dock blev det bara skit av allt då, det värsta jag varit med om faktiskt. Men det är nya ägare i år, och de verkar mer seriösa. Första dagen blir på lördag, om allt går som det ska alltså. För övrigt så är jag jävligt sugen på Ben&Jerry's just nu...


Free

Och så vart det äntligen sommarlov!! så jävla fruktansvärt skönt. Nu måste jag snart dra till bussen, för ska in till Norrtälje. Vi kommer nog vara rätt många som är i parken ikväll, och det kan nog sluta hur som helst skulle jag tro. Ha en bra kväll!

Nöjd flikka

Tar mig nu en kort paus från solen, det är så jävla varmt! Besluta mig för att stanna hemma idag från skolan då jag är klar med allt och vi inte gör ett dugg i skolan de här sista dagarna. Tycker jag förtjänar det, speciellt då jag nu klarat de proven i matten som behövdes göra, så nu är jag äntligen klar med matte A, ALDRIG MER MATTE! hehe, men nu ska jag ut igen! hare

Juste...

Glömde visa skorna jag beställde då jag lämnade tillbaka tunikan..

Söndag

Dålig uppdatering, ja vet! Men veckan har varit rätt hektiskt, skola, plugga, sova, skola, plugga, sova, ahh ni fattar. Men kan nu meddela att det mesta är inlämnat, eller allt är inlämmnat förutom en utvärdering, sen väntar jag på mitt resultat från matteprovet, är skit nervös kan jag säga! Hoppas ju verkligen att jag klarar den och blir klar med matte A någon gång så jag kan lämna det, för gott! Har även fått veta en hel del slutbetyg i avslutade kurser, och det mesta ser faktiskt bra ut. I fredags kom mina kläder som jag beställt med. Allt var skit snyggt, förutom en tunika som var förstor, som jag skickade tillbaka. Men jag blev speciellt förtjust i klänningen jag köpte. Sen medan jag höll på och skulle skicka tillbaka tunikan passade jag på att byta till mig ett par skor istället, som jag hoppas inner komma innan avslutningen.

Längre modell, går under knäna på mig, riktigt skön faktiskt nu till sommaren

RSS 2.0