surprise

tiden går fort när man har roligt. Eller kanske inte, men har inte haft nåt att blogga om därför har inte ett enda inlägg kommit upp på typ 2 veckor. Ligger iaf i sängen nu och väntar på att filmen ska bli klar, ska se 9 millimeter. Länge sen jag såg den men den är grym! Idag ska jag även ut och övningsköra för första gången sen i höstas. De var allt så länge, jag lever i alla fall så nj vet. Hare!

Jävla måndag

På absolut sämsta tänkbara humör! jätte ont i huvudet och trött, ush! snart ska jag ut i kylan också för att gå till öronläkaren på koll. Hoppas det blir bättre senare då jag köpt mig lite kaffe.

typ sjuk

Dagen har bestått av besök till doktorn. Har sen i måndags haft en extrem huvudvärk och värk i bihålorna. Så tog ledigt från skolan idag såi åkte vi  för att se om det var bihålsinflamation som jag fått. Men det var det inte riktigt, eller början på en var det väl. Dock sa läkaren att mina luftvägar var rejält svullna och det är det som har orsakat all min värk de senaste dagarna. Så fick någon medicin som jag ska äta morgon och kväll nu i en vecka, sen knarka nässpray och alvedon typ. Well, det blir nog snart bättre. Nu ska jag kolla på final destination 3 hade jag tänkt, bra filmer de där. Hare!

I heard them say, love is the way


bussen var tidig till skolan idag. Så nu sitter jag och väntar på att
lektionen ska börja om 15 minuter. Har inte direkt något mer jag vill förmedla.
Så ha en bra dag!





Got back on my feet, again

Hej för första gången på typ två veckor. Har varit lite off när det gällt bloggen de senaste veckorna. Sist ni hörde från mig så var det ju min första dag på praktiken. Kan såhär 2 veckor i efterhand säga att allt gick toppen där och det var skitkul! Har även haft 1 veckas lov, som nu tyvärr är slut. Men jag hann med att göra lite i alla fall. I torsdags åkte jag med Kim och hennes kompis till Romme för att åka skidor. Det var ju första gången för mig så det var lite pirrigt, men kul var det sen att åka i alla fall. Gick 'även bra för mig, dock har jag blåmärken lite här och var från små incidenter som inte är värda att nämna, höhö. Stannade sen kvar där uppe då mathias bor bara ett par hundra meter ifrån backarna. Så var där i ett par dagar. Vi var bland annat och såg alice i underlandet på bio som faktiskt var jätte bra. Sen myspyste vi en hel del. Ja det var allt från tidigare. Idag var det första riktiga skoldagen för första gången på fyra veckor, snacka om ångest igår kväll alltså. Men dagen gick bra och nu ligger jag trött i sängen. Ska gå och kolla tv nu. Men nu vet ni i alla fall att jag är tillbaka. Hörs!

RSS 2.0