I been sleepin for 40 days and I know Im sleeping cuz this dream’s too amazing

Edward Sharpe & The Magnetic Zeros – 40 Day Dream

Young blood

Trötter är förnamnet. Efter lite om och men så blev det faktiskt lite plugg idag. Och för att ta tummen ur röven så funderar jag starkt på att ta mig upp till gymmet imorgon och skaffa mig ett kort. well, vi får se hur dagen blir..

Excusez moi, ursäkta min franska

Första pris till trötthet tror jag att jag kammar hem idag. Blev en hel skönt utekväll igår, med brudarna. Middag ala Tacos med vin, och sedan vidare upp till mobergs, där en viss Daniel-adams ray skulle uppträda. Om han var bra eller ej vet jag inte vad jag kan svara på, då jag missade de flesta låtarna, men men det var väl bra det lilla jag såg. Nu ska jag trotsa tröttheten och ta mig över till fröken forslund, rena turen att jag får låna bilen iaf.

You can runt but you wont come far

Rebecca & Fiona – Bullets

LYCKLII!

gaahahhhhhh!! är så glad, 23 april drar jag och bästaste girlsen iväg för nio dagars sol, bad och festande i marbella.

Im blue

Trött och jävlig ligger jag framför tvn med datorn i knät. Idag blev det en senare tur in till skolan för svenska prov, men eftersom jag var inne 3 timmar innan provet så hade jag inte den blekaste vad jag skulle göra. Gick ner på stan ett tag, och blev superglad då jag kommer in på h&m och ser hur mycket fint de fått in. Speciellt glad blev jag när jag ser att en av våren/sommarens färger är mina favvo färger, marinblått och brun/beige. Åhh vad mycket fint jag såg i just de färgerna som jag ville köpa.

Halluuu där

Ahh men tja 2011 dåå! haha segare människa än mig lär det ju inte finnas. Men aah allt för mycket har väl inte hänt sen sist, förutom att det har blivit ett nytt år då. Lite utgångar, lite kompis häng osv osv..Har även disskuterat stora planer med brudsen med inför våren, blir rååå nice!! Sen har man jag ju börjat sista terminen i skolan( vad jag vet nu ) någonsin!! har lite att komma ikapp med nu såhär 5 månader innan studenten, men det ska gå!! det är mitt nyårs löfte, att ta tag i mig själv nu såhär innan slutet. Nu börjar den nya säsongen av Solsidan, såååå jag har väntat, många andra med verkar det som då halva fb logg består utav SOOOLSIDAN!! aja, bjussar på en bild på mig och my från fredagens utgång.

RSS 2.0