I'm a rockstar baby

Kom hem för någon timme sen från Steff. Har varit där typ hela dan och för det mesta spelat tv spel, fett ruuuuuligt:D, först spela vi buzz vilket var roligt, sen spela vi guitar hero, och sen rock band me trummor och så, hahh as roligt att spela me trummor ju:D fast man känner sig som en 5 åring som sitter och bankar me två pinnar på kastruller eller något:P

Men iallafall snart ska nog Stefanie komma hit och jag har inte ett sus om vad vi ska göra, kolla tv eller något sånt kanske:) men just nu så är hon så seg och sitter fortfarande hemma, men snart får hon lyfta röva och ta sig hit!


AJAJAJAJ

JAG HAR JÄTTE ONT I MAGEN!!!

De skulle varit du..

Fast jag inte har sätt dig på så länge
Tänker jag på dig ibland
Det var någonting som hade fastnat på mig
nåt som aldrig helt försvann
Fanfanfan det skulle varit du
Fanfanfan det skulle varit du

Fick jag spela om partiet
Fick jag chansen en gång till
Fick jag vrida tillbaks tiden om dom gav mig en ny giv
Fanfanfan det skulle varit du
Fanfanfan det skulle varit du

Alla klockor, alla körer
Alla himlens orglar skulle varit för oss
Alla trummor  och trumpeter
Alla sagor, alla under
Allt på en och samma gång
Fanfanfan det skulle varit du

Fast de var så kort romans
Var det något jag borde ha förstått
Såna chanser kommer bara en gång
Aldrig att dom kommer två
Fanfanfan det skulle varit du
Fanfanfan det skulle varit du!...


Joakim Thåström-Fanfanfan


fattiglapp

Gud vad det suger att inte ens äga pengar så man kan gå på bio!  jag är jätte sugen och vill verkligen se I taket lyser stjärnorna på bio, även om jag tror att jag kommer bli besviken eftersom jag älskar boken och filmer brukar oftast bli sämre när dom är baserade från en bok. Men ändå, jag är så barnsligt förtjust i alla sånna här ungdoms filmer:P

Ge mig värme!

Kollar runt lite på nätet och kollar på kläder, och just nu så visar dom ju vår/sommar kollektionerna överallt och jag bara känner hur mycket jag längtar tills våren kommer då dagarna blir ljusare och man kan gå ute utan att behöva frysa häcken av sig och fråga pappa varje morgon om de är för kallt för att gå med vissa plagg.. Finns så jäkla mycket man vill köpa nu, men käns lite onödigt att köpa sommarkläder när man egentligen behöver lite varmare kläder just nu.
Men blev i alla fall förälskad i dom här skorna och ska fasen köpa dom sen när de börjar bli varmt, om dom finns kvar så säga.
 


Ny header

Som ni ser så har jag gjort om bloggen lite, gjorde en ny header för den förra var så tråkigt, så vad tycker ni?:)
Fast jag skulle gärna vilja lägga in någon bild där det vita fältet är på sidan, men vet inte hur man gör, så om någon vet hur man gör och vill hjälpa mig så hojta till!

Idag har jag inte gjort så mycket, vaknade runt halv 11 då jag väckte my för att jag var tvungen att gå upp, min buss hem gick en timme senare. Sen så har jag bara suttit vid datorn och så:)

Vet ni vad?, jag håller på att sluta med min hemska barndoms vana, att sluta bita på naglarna. Jag vet att det är så hemskt och rent sagt äckligt, men vad ska man göra lixom om de är något som man gjort sen typ 15 år tillbaka?
Men nu har jag slutat i alla fall och sakta men säkert så växer dom ut och förhoppningsvis blir fina och långa naglar:) måste köpa något nagelack som stärker dom oxå, eller typ franskmanikyr då blire fint:)

Imorgon var det prat om att jag och Johanna skulle ses och hitta på något, men hon lät lite tveksam när vi pratade, så vi får väl se. Orkar inte sitta hemma hela helgen igen:(

myspys

Sitter och chillar hemma hos my och kollar tv:) ska sova över här i natt. Ska bli så skönt att få sova ut lite imorgon oxå, och slippa gå upp kl 6 på morgonen.
Natti natt

Mirror, mirror on the wall

Vi fotade inte i studion idag, eftersom den var upptagen, typiskt! Så vi får göra det nästa vecka någon gång. Hade verkligen sätt fram emot att vara i studion, men men. Celie hade sin kamera med i alla fall, och de var ju inte alls fy skam på de enkla bilderna hon tog på matten(inte för att jag tycker att jag är snygg på dom) men dom är fint tagna:)


I gonna run run the fastest i can, cause i just wanna be with you again

Måndag igen:( fast den här veckan är väldigt kort, för att vi har studiedagar torsdag och fredag, så det är skönt:)
jag, Johanna och My snackade om att hitta på någonting i helgen, och kom fram till att vi kanske ska ha en tjejkväll hemma hos Johanna, med mat godis och lite bubbel bad, så de ska bli skit mys om de blir så!

Haha jag satt och lyssnade på lou Bega- Mambo No 5, den gamla klassikern, och fick upp en bild i huvudet hur kul det skulle se ut om daniel blir värsta pimpen och sätter på sig kavaj och mimar till låten me en massa tjejer som dansar runt honom, så prata jag me honom och han tyckte de lät som en kul ide:D så nu behövs bara lite tjejer som vill vara daniels bitch, någon frivillig?;)
 

I wanna taste every part of your lips

Direkt när jag vaknade i morse gick jag upp till kylskåpet och tog fram den lilla pizza biten som blev kvar från igår och värmde på, sen gick jag raka vägen tillbaka till sängen och la mig ner och kollade på Twilight som jag hade laddat ner. Den var faktiskt väldigt bra tycker jag, inte så mycket vampyr film som jag hade trott, men det var väldigt romantisk och gullig i alla fall^^,. Sen så har jag spenderat halva dan på att kolla på alla TopModel avsnitt som dom visat på 3an. Det fick mig att tänka på att vi kanske ska fota lite coola bilder imorgon i fotostudion, om Celie och Daniel fortfarande är med på det. Men tar väl med mig lite grejer ifall att:) sen så har jag utväcklingssamtal imorgon med.

Nu ska jag äta och sen skutta in i duschen:) <3


Ida nostalgi

har precis hämtat upp en massa bilder från brorsans bilder, och asså, jag finner bara ett ord Herregud!! varför? jag säger bara varför stoppade ingen mig från mina dumheter? är det verkligen möjligt att man kan se så fruktansvärt förjävlig ut asså? fy på mig bara, fyy!

                                         
06, finner inga ord        tidigt 07 fortf ush!    Emo stilen hade börjat
                                                                           försvinna, men lägg märke
                                                                           till TH affishen i bakg. (07)
                              
Med ett stort kliv så         HEJHEJHEJ (08)      Idomin period.va ska man säga?(08)
kom jag in i fjortisvärlden(07)

                   
Min period försvann(08)    And here I'm:) 09

Innan man vet ordet av, är tiden förbi

Sitter och har en liten nostalgi kväll. Kollar på gamla bilder, videoklipp och till och med gamla reklamvideos från när man var liten^^  gud vad tiden går fort asså, saknar verkligen de gamla tiderna som fan. Sitter och pratar med Johanna nu på msn oxå, och kollar på alla kul bilder vi tog för ca ett år sen, herre gud asså, saknar det och henne! Och hon som snart åker bort i ett år till usa:( har inte tänkt så mycket på det fören nu när jag ser alla bilder och så, så nu tänker jag att vi måste hitta på så mycket vi kan innan hon åker. Så får se om vi ska ses nästa helg:) Måste börja umgås mer med både henne och my och sen stefanie, saknar er alla verkligen jätte mycket!<3


Johanna & jag början av 08:)<3                                       Jag & Johanna 08^^<3


You're always on my mind

Darkness in the night, I'll find that light for you
As long I got eyes, I'll have a sight for you
Long as I'm alive baby, I'd die for you
Wanna be with you

watch out babyface!

är så trött, på alla idioter till killar, som visar sig vara nåt man inte alls visste om. Kan inte någon med lite power, någon som typ gud banka vett i alla störda jävlar till killar?, det skulle göra livet så mycket lättare för oss tjejer.

Nog om det, blev tillsagd igen om att jag blivit lat och skriver inga blogg inlägg, sorry! men finns det verkligen någon som ens tycker att min blogg ens är intressant?;s svårt att tro det i alla fall.

Idag har det varit en väldigt lång dag, speciellt sista timmarna, då man hade professor kalkyl på medieproduktionen. Han är så långdragen och seg på att berätta saker, och måste verkligen gå in djuuupt på allt. Sov faktiskt första timmen, då han bara visade upp ett powerpoint spel om fotohistorien. Skönt, men lite läskigt må jag säga, för man vill ju inte visa för läraren att man somnat lixom^^, sen så hoppa jag till ett par ggr, jag fick sånna här ryck, som ni vet att man kan få ibland när man sommnat, så det känns som att man faller ner eller något sånt, skummt känns de som iaf;s

En annan ganska läskig sak var att på svenskan så frågade Anette(svenska läraren) om vi visste om någon bra bok. Jag berättade då om,"I taket lyser stjärnorna"(som faktiskt är min favorit genom tiderna). Så säger Rebecca till mig
-Visste du att det ska komma en film om boken? så svarar jag tillbaka
-Ja dom har sagt så i typ 2 års tid nu, så den lär väl aldrig komma.. Och jag har gått och väntat as länge på att den ska komma, sen glömmt bort det. Men just idag när vi pratade om det, så när jag kom hem så visade dom en bio trailer om den filmen och att den har premiär snart, snacka om sammanträffande och läskigt att de hände just samma dag:P Men jag MÅSTE i alla fall se den när den har premiär:D vem vill gå med mig?(AA)

Nu måste jag rota igenom garderoberna efter nå kläder som jag ska ha på mig morron, sen är det nog läggdags,
NightyNight!<3







01;15

Nu har jag fixat mig och borstat tänderna, så nu är jag så gott som redo för att sussa. 
Nightynight 

you are on my heart just like a tattoo

Har nästan fått tillåtelse av mamma nu till att få tatuera mig:D, typ som på bilden vill jag ha i nacken..

I'll gonna fallow you until you love me

Seg lördag oxå.. att de aldrig kan hända någonting kul, kan inte åka någon stans heller för jag har inte hunnit skaffa mig ett +kort ännu, och orkar inte hålla på me kuponger och skit. Snart är det körslaget, bättre att kolla på än ingenting i allafall..Sen så ska jag nog lägga mig ner i sängen och kolla på "she's the man" som jag laddat ner, den är såå braa  

With a smile like that, I gotta flirt.

Tråkig jävla fredag asså! ont i magen har jag oxå, har förmodligen ätit lite för mycket friterade saker.
Finns inte så mycket att säga. Här är en bra låt i alla fall..
                            
                                                                                                                      

Blondies have more fun

Hallå gott folk=)
Idag har det varit en så otroooligt skön dag, mer sånna här dagar tack!, fick ha sovmorgon till klockan kvart över 9, då jag gick upp och fixa mig och sen så åkte jag med mamma och pappa in till norrtälje, käka frulle sen när vi kom fram med:)
Sen gick jag till skolan då, hade inte någon lektion på typ 1,5 timmar, så snosa runt lite i skolan under tiden, sen så kollade vi bara klart på filmen på engelskan, sen var skoldagen slut för mig:D
När vi slutat så gick jag raka vägen till Salongen för att jag skulle klippa och färga håret. Kan säga en sak, fy saaatan va de sved och så i hårbotten, är jätte öm nu efteråt, men det var det värt:) så nu är jag riktigt blond igen, är så fint så, och tillsammans med hårförlägningen så är det pricken över i:et^^,  
Efter ca 2-2,5 timmar var jag klar och gick ner på stan för jag var i behov av att köpa en ny foundation, och dom hade precis den som jag var ute efter på H&M och det var annons pris på just den oxå, perfekt!, sen så frågade jag där oxå vilken åldersgräns det var för att jobba där, tyvärr så var det 18, eftersom man får stå i kassa o så, sen frågade jag på B-young oxå, fast gällde samma sak där. Men sen gick jag till TeamSportia, och dom lät lite mer possitiva, och sa att jag skulle skriva ihop ett litet cv och sen återvända, så tyckte hon att jag verkade trevlig och passade jobbet så de lät lovande Nu är jag hungrig, för jag har inte ätit någon middag, pusspuss
                                                                            

Onsdag

Hemma igen då från skolan, har kännts som att det har varit en oändligt lång dag, med en massa håltimmar. Och vet inte vad det är med alla, men de har blivit någon" surpuppa" epedemi(eller hur de stavas) till oss i klassen, om vi inte passar oss så kommer någon snart slå ihjäl någon, illa!.  Vi började kolla på American history X idag på engelskan, så jävla bra film, har sätt den ganska många gånger förut, fast den är ju lite brutal sådära, men men.
Vi fick också goda nyheter idag om att vi som har foto på mediaproduktionen kan ta sovmorgon imorrn, eftersom claes fortfarande är sjuk, så den tackar vi för:) men tror inte de kommer gå några bra bussar för mig, så blir säkert inte så mycket sovmorgon för min del:/

Jag har börjat tänka på det här med sommarjobb oxå, hade tänkt söka något antingen i Norrtälje eller i Stockholm, och kanske om jag får något att jag kan jobba på helgerna också, har ändå inte så mycket annat för mig om helgerna längre, så kan lika gärna göra någon nytta och tjäna lite cash, men jag vet inte riktigt vart jag vill jobba, och om dom tar emot såna som är så unga som mig osv. men ska glo runt lite i alla fall. 
Nu väntar middagen på bordet, Bon Appétit

INTERNET:D

Och gissa vem som har fått internet igen?:D mohaha..Finfin överraskning nu när man kommer hem
Slutade tidigare idag, för att Clas var sjuk och det betyder att vi inte hade någon mediaproduktion, stack lite tidigare från Arl också så jag hann med bussen. Nu har jag också ringt och bokat tid hos frisören på torsdag, så nu ska jag äntligen få klippa och färga håret, ska bli grymt skönt att slippa min fula utväxt. Nu måste jag gå och äta en macka eller något, de bullrar i min mage!


Fuckers!

inget internet hemma, och inget jävla internet nu i skolan heller! lärarna har satt som regel att om någon elev spelar på datorerna så stängs internet av i en vecka eller vad det är. MEN Daniel det smarta fan skapet hittade programmet opera som lärarna hade glömt stängt ner, dom har bara stängt ner firefox och safari, men opera fungerar. Så rätt åt er, FUCKERS!! Lärare är smarta, men ni kommer aldrig överstiga våran interligens:D

Nu har vi rast till 12;40 då vi har ArL, men hoppas hoppas att stefan inte är här:D                                                                                och hoppas att vi får våran nya modem hemma idag så vi får internet.  Så om vi har det, skriver jag ikväll,, Hasta la vista baby!


Internet lös:'(

Idag är det första gången jag sitter på internet sen i torsdag,,De är något trassel hemma då Telia ska slå ihop sig med någon eller vad det nu var.. så vi ska få internet nu i veckan någon gång. Så jag får väl ta tillfälle i akt att dra nytta av skolan så mycket det går. Jag har ju inte kunnat blogga i helgen, och de är väl inte precis någon katastrof, mitt liv är ju inte precis så att kalendern är fullproppad me en massa saker som jag ska göra. Men i fredags kom i alla fall Daniel, Celie och Kim hem till mig på kvällen så vi hade en filmkväll, den blev väldigt trevlig och mysig, och vi kolla på film hela natten, sen så somna vi vid 4 någon gång. Sen så vaknade jag av att en viss DANIEL började hoppa på mig och kim i sängen, CPBARN!, hähä
Sen så åkte dom vid 11 tiden, och jag la mig i sängen och kolla på film och sen så sussade jag om igen:)  Varken lördagen eller söndagen var så speciell händelse rik. Men i söndags visade dom filmen om world trade center på tv, den var väldigt bra faktiskt, värd att se om man inte sätt den ännu, fast kommer inte ihåg vad den hette...

Nu är det iaf måndag, och jag sitter ännu en gång på denna tråkiga datakunskap, och vi ska nu sätta oss ner och skissa ihop förslag om hur vi vill att våra hemsidor som ska handla om oss själva ska se ut.. Så nu får jag väl sätta igång. Kommer nog inte blogga nå mer idag, så hej då, pusssss<3

Your more then in my head - your more

Första skoldagen då, känns ändå skönt att vara tillbaka till sina gamla rutiner, och få träffa kompisarna:)
De har varit en väldigt lugn dag idag oxå, först skulle vi städa hela mediakorridoren(städarnas lön tack!) sen så hade vi foto. Och Samhällskunskap efter det. Sen efter skolan så var jag tvungen att vänta 1 timme på bussen, och Daniel var så snäll så han stannade och gjorde mig sällskap, sen drog vi till Ica för han skulle handla.
Vi kom fram till att vi kanske ska ha en filmkväll nu snarat, kanske imorgon, så vem vill??:)


frihetens sista dag

Ja jag vet, jag har blivit så lat och har inte orkat att skriva någon blogg.. Har tröttnat på internet helt enkelt och alla dessa communitys, men får väl försöka komma igång snart, jag kan ju inte ha ett " tycka synd om mig" liv för alltid och koppla bort omvärlden.. Och sen så är min blogg så otroligt tråkig, asså utseende mässigt, hanna gjorde en jätte fin header åt mig förut som jag råkade ta bort, fast hade ändå inte kunnat använda den nu, eftersom anton var med på den. Därför har jag suttit och gjort en ny, jätte enkel och ganska ful header, men det duger, bättre än inget i alla fall.. Men problemet är ju att jag vet ju inte hur man gör ju!!!   aja, ska fråga hanna om hjälp(A) hihiii

Idag är det sista lovdagen:/ fast ärligt har jag faktiskt saknat klassen och ska nog bli rätt skönt att komma tillbaka igen,,jag vet att jag kommer ångra att jag ens sa det där.. men så ligger det till:) Idag har jag bara slappat och kollat på en film som jag laddade ner, kollade på 27 dresses, den var helt okej faktiskt, fast jag har blivit så kräsen på filmer, var länge sen jag såg en film som var riktigt bra. Men skönt att ha en dag då man bara får slappa riktigt ordentligt, innan man måste pallra sig upp kl 6 på morgonen igen.. Skulle ha träffat Steff idag oxå, fast hon var med eric och visste inte riktigt när hon skulle komma hem så, nu är det nog för sent.. men men:)

Nu får jag hjälp av Hanna me min blogg, så snart får ni i allafall se en liten finare förbättring:P

RSS 2.0