Change

Har roat mig ett par timmar ikväll med att sitta och försöka sätta ihop en ny header. Den blev väl sådär, eller vad tycker ni mina få men trogna läsare? ska jag ha kvar den gamla eller nya?


big buhuu

livet är är orättvist. Why whyyyy? varför ska jag vara helt pank hela tiden? önskar att jag var jätte rik, då hade jag klickat hem den här ÜBER SÖTA tunikan på dirren. Men det är ju inte varje dag man går och köper en tunika för studiebidraget. Det skulle ju vara om det var till något speciellt i så fall. Men whyy WHYYY?

Dagar som denna är behövliga

Blev imorse väckt vanlig tid och åt frukost, men sen slog tanken mig att det inte var någon ide att åka med första bussen på morgonen för antingen så får man vänta i 12456 år innan den kommer för den är försenad pga snöovädret, eller så åker den så sakta så man kommer försent till skolan oavsett. Så då la jag mig igen för att ta nästa buss vid 9. Mamma väkte mig halv och frågade hur jag skulle göra om jag skulle åka eller stanna hemma. Då tänkte jag "ääh det är inga speciella lektioner idag" så jag stanna hemma, tog en rejäl sovmorgon och sen satte jag mig och gjorde uppgifter som jag ligger efter med. Är tillexempel klar med svenska rapporten nu som vi skulle varit klar med för månader sedan. Men nu är den klar, och det känns jätte skönt. Synd att jag hade andra uppgifter i skolan, annars hade jag kunnat gjort dom. Men jag känner att jag gjorde rätt i att strunta i skolan idag, har fått mer gjort hemma än vad jag skulle gjort i skolan så.


Enough is enough!

Jag ser det snöa, jag ser det snöa det var ju...roligt? helvete eller! Över jul och nyår ska det va snö, men nu ska det försvinna, inte komma mer. Inte OK! Inte alls på bra humör nu, trött, ont i huvudet och ångest över att jag borde plugga fast jag är för lat. Nej, det här duger inte, ge mig sommarlov, då försvinner alla bekymmer. Vad har dagen annars bjudit på då? inte mycket, skola som vanligt. Med en otroligt givande text lektion på morgonen, not- Sen grako då jag faktiskt jobbade klart mitt arbete och blev lagom nöjd. Sen hade vi typ roligaste multimedian ever! fick sitta och göra egen musik på datorn. Japp, that's all. Kan tillägga att jag bestämde mig för att inte lyfta fötterna på hela vägen hem från bussen utan glida med fötterna genom snön, kul liv? ja det är ju upp till var och en att bestämma.



!

Hej.jag.och.min.rumpa.är.helt.jävla.död.efter.en.5.timmars.jävla.busstresa.com!

Happy b-day to you

Precis kommit ut från en efterlängtad dusch. Nu ska vi fixa oss och sen åka iväg, för mathias ska göra sin debut på systemet. Lill-tönten går runt och är jätte nervös inför det, haha. Ikväll blir det sen party här hemma. Well, har väl inte så mycket mer att skriva. Puss

-



Borlänge- staden som man säger Mä istället för med

Är hos mathias i dalarna. Jag överlevde bussresan hit igår iallafall trots allt, var lagom död efter. Igår handla vi godis och så kollade vi på film på kvällen och bara chillade, som sagt var ju nästan död så orkade inte göra så mycket. Idag har vi också bara chillat. Imorgon fyller gammelgubben 20 år, ojojoj vad tiden går. Nu så ska vi..jag har ingen aning faktiskt. Vet inte om vi skulle ut och träffa någon kompis till honom. Hare!

Packa!

Hemma igen, pjuuh klarade ännu en skoldag. Nu ska jag packa, för imorgon åker jag ju faktiskt. Om en stund, eller aa jag vet inte riktigt när men inom de kommande timmarna kommer steff hit för att lämna biljetten som hon så snällt skrev ut då våran skrivare typ strejkar. På tal om nåt annat. Ni har förmodligen sätt det på blogg.se's första sida, men jag blir helt paff när jag ser den här tjejens verk. Helt grym! åååh blir så avis, vill också kunna! Hon är värd all beröm hon får.

Illusions of your fantasy

Har text, baajs tråkigt! skriver om filmkvällar just nu. Har lixom inte hittat skrivflödet ännu, inte till bloggen heller för den delen. Blöööö, ge mig rast, ge mig lunch ge mig torsdag!

euuuuuw

säger någon ordet"chips&dipp" till mig nu, så SPYR jag seriöst! har typ kväljningar. Var hos stefanie, som jag egentligen skulle vara i ca 30 min för jag skulle låna någon väska av henne. Men det slutade med att vi gick till ica och köpte chips&dipp och kollade på tv i 3,5 timme. Det var väl kanske lite dumt, när jag kommer hem så står en sur mamma och gapar på att jag inte hörde av mig vart jag var och att hon hade lagat pannkakor till överraskning då jag kom hem. Så nu har man väl lite dåligt samvete, så jag får väl försöka proppa i mig en pannkaka. Men oj vad magen inte vill det just nu känner jag, hur ska detta sluta?

Little bird, little bird, little bird, what do you se?

-

yäääääääääääy

Har precis vaknat upp efter en rätt lång powernap, men såå skönt var det. Borde egentligen plugga, men är för trött för det nu. Måste även säga grattis till mig som fixat APU plats åt mig för en vecka, och om jag har tur så får jag jobb på ett annat ställe resten av tiden. Stället jag fick APU hos heter Snask, och är någon slags grafiskform/reklam byrå tror jag, som ligger i stockholm på östermalm, någon som vet vad det är?. Ringde dit i allafall och pratade med en super trevlig kille. Så vääärstaste glad just nu.

Monday

Tja! har nu lunchrast som varar i 9 minuter till. Har då expo, men den lektionen varar bara i 1 timme, och lektionen efter det kunde jag jobba hemma med, så alltså kan jag ta bussen så jag är hemma innan 3 istället för 6, saaatan va skönt! Men när jag kommer hem måste jag fan ta tummen ur arslet och sätta igång och jobba, har en massa grejs att göra innan torsdag.


tjoockis

Sitter hemma hos my i hennes lägenhet och chillar. Har proppat i oss en massa onyttigt så man typ vill spy just nu. För tillfället ligger My brevid och sover medan jag ligger och håller på med datorn framför scream på tvn, fast tycker den är värdelös. I fredags hade my fest igen, det var faktiskt kul även fast jag inte drack så speciellt mycket. Tyvärr så fanns det någon OMOGEN jävel som snoddes mys kamera, så jävla tragiskt att det ens finns sånt folk. Men aa förutom det var det trevligt. Innan festen så färgade my bort min utväxt, så nu kan jag kalla mig blond igen, höhö.  Nu har man även lite söndags ångest, skola imorrn ju. Men har ju bara 4 dagar den här veckan eftersom jag tagit ledigt på fredagen för att åka till söt på torsdag.

celie & jag i fredags

funny

Tjohej! Sitter och väntar på att resursen ska börja, trååk, vill hem. Har iaf muppat mig med my i camen, lite kul bilder iaf.



You were amazing to me I was amazing to you

Dödare än någonsin just nu, är äckligt trött. Det strätade verkligen emot imorse att gå upp till skolan. Ush längtar redan till nästa lov, som är om 7 veckor eller något skulle jag tro. Jag har ganska stor panik innan dess, har ju tre veckors apu innan lovet, vilket alltså är om ganska så exakt en månad. Och jag har ingen apu plats. Jag sökte för ett par månader sedan på några tidningar men om jag fick svar så var det nej. Men jag ska testa att ringa runt lite. Lixom drömmen är ju att få komma till någon lite kändare tidning, men ska även ringa runt till lite reklambyråer i stockholm tänkte jag. Jaja jag får ta en dag i sänder. Nu ligger jag och lyssnar på musik och ligger o försöker att få ork till att hoppa in i duschen. Hejs!


Little spot, big reward

Tjänna! okej, nu har jag inte bloggat på en vecka eller nåt? men i alla fall, lovet är över och skolan igång så nu lär jag få mer tråk tid över i skolan till att blogga och sådär. Jag kan ju dra en snabb repris över vad som hänt. I torsdags så kom jag och Mathias på värsta spontana grejen, så i fredags så åkte han faktiskt hit, hem till mig. Jag var såå KLAAAD! på kvällen drog vi hem till My där hon hade fest. Tyvärr kunde vi bara stanna typ 2 timmar så sista bussen går så tidigt, men men. Kanske blir repris nu till helgen redan, då jävlar! annars så har vi bara legat hemma och svullat och haft det über mysigt. Igår åkte jag med han till sthlm för att lämna av honom, stackarn hittar ju inte här lixom. Vi hade väldigt många timmar över, så det blev käk på taco bar, och sen shopping. Jag köpte en t-shirt som jag suktat efter länge sen en tröja. Efter jag lämnat av honom begav jag mig hem till My, där hon och en till höll till. My laga mat sen så blev det film och svull,, igen. Jag vill inte ens veta hur mycket man har svullat detta lov. Iaf sen senare på kvällen så kom även steff. Ja och idag var det ju bara att go back to the hell. är nu ruskigt trött, och ska vila lite. Men jag lovar, I'll be back soon.


Home!

Halloj! nu är jag hemma igen, eller har varit det i ett par timmar nu. Jag har i alla fall haft skit kul i dalarna kan jag säga. Vissa saker är svåra att förklara såhär, men jag har verkligen haft det skit bra. Vi har gjort en hel del saker. Bland annat festat med hans kompisar på nyår, shoppat m.m. Men har som sagt haft det jätte bra, ska kanske tillbaka om ett par veckor då han fyller 20. Mer har jag inte att säga nu, förutom att jag fick ett bra slut på 2009, och början på 2010:)

visst är han söt?

RSS 2.0