DÖD

man blir ganska slut efter att ha suttit framför en dator precis hela dagen. Från 8;50 till 11;00, dator, från ca 11;30 till 16;30 dator, från 19:00 tills nu... jaa ni ser.. ush fy fan!!

Lördag

Efter mycket om och men så kom det en buss hit så jag kunde ta mig in till stockholm med min gode vänn emelie. Det var bara vi två denna gång, men ytterst trevligt det med. Och efter lite annat strunt väl ute så fick vi väldigt trevligt då med då vi träffade på två sköna bruttor som vi dansade fötterna av oss med resten utav kvällen.

Så tar vi det om det från början

Kaos kaos kaos kaos kaos kaos. Ja kaos! snön ligger vit på taken igen, och det är väl inte uppskattat från de flesta hållen. Jag själv blev nöjd till en början. Sovmorgon, ligga och dra mig i sängen och ingen skola. Men sen var det inte kul längre. För jag vill nämligen in till stan och parta lite med tjejerna. Men det har sett mörkt ut än så länge, sitter inne på sl;s hemsida och kollar om de uppdaterat hela tiden. Suttit i telefonkö 2 gånger, jaa, får väl fortsätta hoppas...

hej

Söndagsångest igen då.. orkar inte skola i morgon. Gårdagen var i alla fall trevlig, då jag mor & far tog en båttur över ålandshav. Blev god mat, goda drinkar och lite taxfree shopping. Dock så har jag lite dåligt samvete över mitt löfte att vara nyttig i helgen, vet inte om alla goda drinkar är så speciellt nyttiga.. men men. Snart blir det en tur med stefanie upp till gymmet och bränna lite fläsk.

I could sleep forever these days because in my dreams I see you again


Fredag

Så jävla typiskt att jag har gått och blivit förkyld precis nu när jag skulle komma igång ordentligt med träningen. För första gången så känner jag faktiskt ett sug efter att träna, och hoppas det håller i sig så hela tiden. Aja lite bra känns det iaf då mamma o pappa kom hem med grönsaker & dipp istället för chips & dipp. NÄSTAN är lika gott iaf. Ikväll är blir det fredags chill, även om jag är jävligt festsugen. Är dock rätt skönt att stanna hemma och ta det lugnt för en gång skull.

WOOOWOOOWOOOOW!!

Tror nog ungefär halva 3an kände samma lycka idag...

Im good..

Införskaffa grymkort, check! skulle vara duktig att köra första passet redan efter jag köpt kortet, det började bra slutade mindre bra..alla är vi nybörjare i början. Höhöh! har även bokat tid hos frisören, på torsdag går det mot ljusare tider igen.

RSS 2.0