Goodbye my lover goodbye my friend you have been the one

Tjena mina vänner! Gårdagen bestod utav pluggpluggplugg och ännu mera plugg, vilket resulterar i inget bloggande. Dagen har spenderats genom att ha övningskört nästan enda till Uppsala för shopping med mor och far. Super nöjd med dagens shopping.


Stövlar                                    Svart linne me snygg nät rygg me nitar

Pappa tyckte även lite synd om mig då mina älsklings skor har gått i graven, så även om det är lite fel årstid för att köpa såna här skor fick jag även dessa, HAPPY GIRL!=)

Goodbye my lover, goodbye my friend,
 you have been the one</3

Shopping

Tjabba! Idag blev det en tripp in till huvudstaden för lite shopping och mat med fröken Gärdestad. Trevligt var det, något som tyvärr görs allt för softa.. men så blir det när mina föräldrar är cp OCH INTE LÅTER MIG FLYTTA, åtminstonde till Norrtälje i alla fall borde jag få flytta. Men men. Som sagt gick först och käka lite donken, fick även en liten födelsedagspresent med(a) lite olika smycken, det tackar jag hjärtligt för:) sen gick vi och shoppa. Efter ett par timmar var hon tvungen att åka hem, men jag gick vidare och hittade lite saker.


tights                                                      jeans leggins


skjorta (vet dock inte om jag ska behålla den eller ej)

That doesn't kill you just make you stronger

Bättre sent än aldrig, eller vad sägar man? iaf söndag kväll just nu och jag ligger i sängen och tare lugnt, riktigt trött men när jag kollar på klockan och den bara visar kvart över 10 så vill man ju inte sova. Fast i själva verket är den ju egentligen kvart över 11, så inte konstigt att jag är trött. I alla fall. Idag har det varit en tråkdag framför tvn och datorn. Laddade ner en film i morse, den gamla klassikern "poltergeist", men efter att ha sett en läskig video från Youtube om folk som filmat spökupplevelser och våldnader o sånt så vågade jag helt enkelt inte kolla på den. Haha.. Idag har jag ritat mycket, fick nåt ryck bara, blir så ibland. Har också funderat på min nästa tatuering som förmodligen blir i nacken. Jag vill skriva en text där det står" that doesen't kill you just make you stronger". Anledningen till det är att jag tycker det är ett bra motto. Jag har haft ett jävligt jobbigt år kan jag säga. Men jag lever fortfarande, jag har överlevt jobbiga tider i skolan, hemma och när det gäller kärlek. Så tycker det passar helt enkelt. Och egentligen är text ett tråkigt motiv tycker jag, därför gör jag i nacken som lätt går att döljas.


Nåt att satsa på?


You know that I want you, And you know that I need you, I want a bad,your bad romance

Lördag och första dagen med lov. Så skönt att få sova ut. Ligger nu i sängen och chillar och lyssnar musik. käkade precis en massa polly med, nyttig frukost. Vad händer idag då? tror jag ska ägna hela helgen till att bara ligga hemma och slöa. Sen i veckan får vi se vad som händer, kanske en fika i stan med madde, tripp till ekerö, shopping.. aa som sagt vi får allt se.


you turn me on like an electric feel

Hello people! har haft ett litet uppehåll på 3 dagar. Har så mycket att göra. fast jag orkar inte ta tummen ur arslet och sätta igång. Men iaf. Hade prov på styrketräningen igår, gick bra tycker jag. Hoppas på att få minst VG där i alla fall. Sen har jag ju fortfarande kvar min äckelsvenska rapport kvar att skriva. Ska sätta igång med den nu snart. För övrigr aå har dagen varit en kort dag, hade bara Grako nu på morgonen för matteläraren var borta idag så slapp den lektionen. Så skönt att för en gångs skull komma hem halv 1. I morgon är det fredag och jag är riktigt glad över att veta att det bara återstår en dag sen väntar en veckas lov med sovmorgon. NICE!

VA GLOR NI PÅ?!

HAHAHAHA det här är humor på hög nivå!






It's was long ago and far away, But it never disappears

A part of me still belives we can find a way to work it out
But I know that we tried everything we could try
so let's just say goodbye forever

Låt det tala för sig själv












Crazyy!

Hemma igen efter en lång helg! Fredagen var rolig men...crazy? eller hur ska man summera kvällen? haha. Blev ju ålandsbåten med folket och aaa det slutade ju rätt komiskt. Träffade nåra skumma killar som såg ut som riktiga bad guys. Lixom, rakade skallar, tatueringar på cirkus 99% av kroppen,, ja ni vet fördommar tar ju oftast taget i en när det gäller första intrycket. Helt ärligt vart vi alla lite skrajja tror jag, eller rygga tillbaka lite i alla fall. Efter en tid på båten så slutar allt i alla fall med att kille efter kille kommer och sätter sig vid vårat bord och snackar. Inte var dom så farliga inte? Njaa inte mot oss i alla fall, dom var riktiga mjukisar mot oss faktiskt. Eller nästan i alla fall. Men ingen vet hur det hade kunnat slutat om nåt gick snett, jag är i alla fall glad över att jag slipper veta hur det hade kunnat slutat.


Parteey

Fredag igen, wihooo! Nu på morgonen har vi först resurs, då vi ska prata om våran London resa som vi kanske ska göra i 3an. Sen är det mediekommunikation. Vi ska redovisa i våran debatt som vi ska ha, om chomskeys(??) teori. Krångligt skit det där, men det blir nog bra ska vi se. Sen slutar jag för dagen. Har egentligen samhällskunskap, men vi som ska åka ålandsbåten idag skiter i den för att hinna med bussen. Ska bli sjukt kul att åka med gänget, bara ha trevligt tillsammans:)


Blev röda läppar idag, långt svart linne och svart kavaj


Red or Black? THAT'S the question







Three is a charm Two is not the same I don't see the harm So are you game?

Hola amigos!

Ligger och chillar efter dagen som varit. Skola som vanligt som börjar 08;50, always the same. Grako som gällde och jag kan säga att nu är jag trött på att förstora upp bilder pixlar efter pixlar i hundratjugofem år. Efter var det matte, jobbade inget som vanligt. Men lärarna har lugnat oss med att det inte är någon fara om vi får IG nu, bara att sitta o plugga på resurstiderna sen och göra det som vi inte klarade. 

Kollar runt lite på nätet, behov av en ny vinterjacka. Får väl se vad det blir, tror mamma skulle lägga till lite så jag kan köpa en everest. För i år ska jag ha en, såååå sköna är dom.

Imorrn blire ålandsbåt med mitt crew, TAGGA!

Körde på red lips idag, hot or not?
 


Tisdag!

Skola igen då..

Sitter ensam nu och väntar på lektionen som börjar om typ 15 minuter. Det är grako som gäller nu.

Gårdagen vart en lugn och vardaglig födelsedag med skola som vanligt. När jag kom hem väntade yttligare ett litet paket på bordet. Då var det mamma o pappa som hade åkt och köpt ett minneskort till min mobil eftersom dom hade glömt att beställa det när dom beställde mobilen. Sen så stekte pappa pannkakor med sylt o grädde till min födelsedags middag.. Tack till er alla för alla fina gratulationer föresten:) Nog om det.

Idag är det en annan liten plutt som fyller år. Nämligen Stefanie, grattis min BÄSTA vän!!<3<3<3


Föresten, DET SNÖAR UTE!!! det har inte hänt i oktober sen när jag föddes för 17 år sen


uti hundrade år!

Ja må jag leva, ja må jag leva...


It's my birthday, that's right, hehe. Vaknade upp av en sjungandes mor och far och fick frukost på sängen. Sen vart det presentöppning, och vad fick jag?:D MIN ROSA MOBIL!!! haha jag är lycklig idag


Söndah

Ligger trött och rätt sliten i sängen. Men vet inte varför, hmm.
Har kollat klart skruva den som beckham nyss, missa den på tv igår så ladda ner den i morse istället.
Är sjukt mätt nu oxå, proppat i mig en massa pralliner så inte konstigt, hehe mina kompisar vill få mig fet som ger det i födelsedags present, men gott är det i alla fall:)

ska nog kolla på andra avenyn nu, kollar aldrig när det visas på tvn utan kollar på internet sen istället.
Sen får det bli ett bad och använda min nya duschgel som luktar choklad, hela jag kommer lukta som en choklad prallin sen.

1 day remaining

Lyckat!

Blev en lyckad och riktig rolig kväll. Vi skålade med champagne och öppnade presenter sen blev det middag(tacos). Blev annat gott efter och sen spelade vi Wii och Mario cart, så kul:D tack till mina fina vänner som ville komma<3 och tack igen för de jätte fina presenterna jag fick, jätte glad över dom:)


Duschgel som luktar choklad, choklad pralliner+klubba, en klocka, armband och örhängen

Nu kommer farmor och farfar och det blir tårta:D

Middag

TJohej!

Sitter nu fixad och klar inför min lilla födelsedag middag. Nu väntas bara att folket ska komma, sen äre dags för fredagsmys med tacos och annat gottigott, och sen blire wii bland annat:D

Ni får ha en trevlig fredagskväll, för det ska iallafall jag ha:)


kärlek till 1000

Ren kärlek säger jag bara till Kent. Hörde deras nya singel idag som äntligen kommit upp på spotify. Så sjukt jävla bra. Den 6e November släpps deras album och förhoppningsvis kommer upp på spotify i samma veva. På måndag släpps också biljetterna till deras konsert i februari tror jag det va?? Skulle så gärna vilja gå, pratade med Maddie om att vi kunde gå tillsammans,, men varför släpps dom nu när jag är fattig? antar att biljetterna kommer vara slutsålda sen när jag väl har pengar... hmm men bara att hålla tummarna och HOPPAS!



cuutiie

Halloj gott folk

jag e seeeg, jag veeet! men är för jävla trött om dagarna...
Idag vare skola då såklart. Med start av 2,5 timme Grako och sen matte på det då. Ush va jag får en sån där obehaglig känsla eller en sån där klump i magen ni vet, när jag tänker på matte, ush.
Gick sen ner på stan själv ett tag för att kolla lite, köpte nu dessa hårrosetter från H&M som jag länge spånat efter.. sååå cute är dom.

hmm nu är allt fixat och klart inför min lilla middag imorrn, ska bli trevligt. Och på lördag kommer farmor och farfar på tårta,(för er som inte vet fyller jag år på måndag) höhö, stor kikka vettni;)

typ 2 sånna var de, hihi


rubrik

Duscha- sheck
plocka fram kläder-sheck
packa ner grejer-sheck

aaa det var väl allt för mig ikväll då, ska bokstavligt talat dyka ner i sängen nu, så trött är jag.
Bjuder på en goding också, blir så glad av den här låten, visst blir man?

 



Nighynight babys

Komsikomsi


Helluuuuuuu, som Daniel brukar säga när en snygging går förbi

Just kidding

Närå skoja ba nyss, spårade lite.. hihi. Ibland får man va busig

Idag har det varit en typisk tisdag, eller rättare sagt en typisk höst-tisdag. Ni vet när solen lyser sådär och lurar en att det ser ut att det är jätte varmt ute när man kollar ut genom ett fönster, sen när man går ut fryser man arslet av sig? en sån dag. Dagen började med Grako där vi fortsatte med vårat lilla projekt som går ut på att vi ska låssas som att vi ska vara med på en mässa och ställa ut om norrtälje o försöka få ungdommar flytta hit. Ahh typ så går det ut på.. Jag är typ färdig med alla skisser=långt före planeringen, så går väl som smort skulle jag väl säga. Sen var det svenska där vi skriver en rapport som vi började med när vi började terminen, ett utkast ska lämnas till läraren v,43 och jag har inte skrivit en rad på min rapport kan jag säga.. fick en liten lapp av min lärare som det stog" det är nog dags att sätta fart nu". ska man hålla med tro? Sen var det idrott, kul var det faktiskt.. aah det var min skoldag.. nu när jag är hemma har jag bara legat i sängen och lyssnat på musik.

Förövrigt är det idag 6 dagar kvar.. hihi

ööööööhmmm

Nu är jag tillbaka här igen för att skriva om någonting, men jag vet inte om vad.. hmmmm....öhmmmm...hmmmm aja, hähä

Dream on

Halloj där!

Dagen har bestått av äta, sova, äta sova osv... Hehe kanske inte riktigt men nästan. Vaknade imorse och la mig och kollade på en film. I min ensamhet satt jag faktiskt och kollade på Drag me to hell,, den var rätt läskig faktiskt. Sen åkte jag o pappa ut och övningskörde. Att köra på vägen är en baggis för mig, men att parkera var inte så lätt som jag trodde. hehe. Vi åkte upp till Älmsta, där jag också testade att parkera, gick väl sådär. Väl hemma sen igen så la jag mig ner och tog en liten powernap framför tvn. När jag vaknade så kände jag för att baka, och det är ju faktiskt kanelbullens dag, men pallar inte ställa mig baka bullar, så gjorde en kladdkaka istället som i slutänden smakade cola godis;s hur det nu gick till..

 

Nu har pappa och jag suttit och sökt lite på nätet efter lite resor, då det är prat om att åka iväg. Tyvärr blir det nog inte över jul o så som var tänkt, då allt typ är fullbokat nu. Men till sportlovet typ. Har kollat på resor till bla Hawaii, Mexico, Kuba osv..Var egentligen så att vi ville åka till Thailand, men alla åker dit hela tiden och är inte så speciellt längre.. men jag vet inte riktigt var jag vill... Men sålänge inget är bokat får jag nöja mig med att fortsätta drömma..


I cross over lines and I broke all the rules, and baby I broke them all for you


-

God morgon!

eller morgon och morgon, har varit vaken sen typ 9 men...
Vaknade i natt av att nån ringde med dolt nummer, palla inte svara, men nu i efterhand vill jag veta vem det var, hmmm irriterande att inte kunna ta reda på det..

Idag är det lördag och inget planerat. Blir väl till att sitta hemma..

Igår fick vi skolkorten oxå, fast inte skolkatalogen, den man mest av allt vill ha, typiskt!

   
        
           Klassfoto, MP08b                                                       


Jag, ny grej i år istället för porträtt foto






Freitag

Har inte varit så mycket skrivande de senaste dagarna. Men igår var jag inte hemma på hela dagen. Igår efter skolan drog jag, Daniel och Kim till Rimbo för att gå på Rimbomarknaden. Var första gången jag var på den, och den var riktigt stor.. för stor. Man tröttnade efter ett tag då man såg samma grej var 10 meter typ. Och att det var svinigt kallt och både fingrar och tår förfrös gjorde inte saken bättre. Men vi var där i ett tag iaf, köpte brända mandlar, sura rämmar o lite sådär. Drog sen tillbaka till Norrtälje och åkte till Kim för att plugga. Men ikke! vi drog till Vickningen och köpte hamburgare och satte oss och kollade på Idol istället. Jag somnade lite oxå. Åkte med bussen hem runt 10 tiden och var hemma efter 11.

Idag har det hittills bara varit skola.. inte så speciellt mycket seriöst har gjorts menmen. Sitter för tillfället ensam, då typ marioteten av 2an har multimedia nu, så jag har hål.. jobbigt läge..

Ska nog lägga mig o vila i soffan lite innan samhällskunskapen börjar..

Se yaa<3

RSS 2.0