Gott nytt jul

God jul, sådär i efterhand. Min jul igår var lugn men trevlig. Bara familjen var det alltså. Blev mycket mat och Kalle of course! sen lite julklappar. Fick mycket behövliga saker! Nu ser jag fram emot måndag då min nyårsklänning förhoppningsvis kommer med posten, är så förväntansfull, för den var så jävla snygg enligt mig! hoppas den är lika snygg i verkligheten och på mig. Ja lite om det, känns som att jag är bland de få som inte är ute och festar idag. Vad är grejen med att festa dagen efter jul. fattar inte riktigt.

Blicken ärlig, jag bjuder på kärlek

Sådär ja, nu var man normal igen. Som man kanske förstod så mådde jag inte allt för bra igår, blev nog för många shotts för min del i fredags. Men ska man all in så ska man väl, hehe. Det var en mycket trevlig kväll till att börja med iallafall, med finfina tjejer! Lite kort var det om de, inte mycket mer än så har de blivit,


Begrav mig nu

Aj mitt huvud, aj aj! fan, aldrig mer shotta för min del igen. Ajjj!

It's never gone wrong and it's never gone right

Johnny Flynn – The Box

Dear God, please help me

Har för ett tag sen kollat klart på en av historiens kanske bästa julkalender, Dieselråttor & sjömansmöss. Lagom mör efter att ha legat i sängen i typ fyra timmar. Har dock hunnit med ett varmt och skönt bad. Planerna var ju att plugga, men det går verkligen inte, gaaaaaaaaaaah!!! om det bara kunde komma någon extra kraft ovanfrån nu de sista 5 månaderna..


Johnny boy

Jahapp det var den Idol finalen det. Inte ett dugg förvånad över att Jay vann faktiskt. Dock hoppades man ju lite på att våran rospigg Minnah skulle ta hem det, men men. Nu blire chilla galet innan sängdags. Ska njuta av varenda minut till sovmorgon jag får imorgon.

Kite – Jonny Boy

Fredag den 10 december

Yäy! Fredag. Sitter i skolan på medieproduktion och redigerar äckligt fula bilder. Väntar på att få komma hem, då ska jag bara trycka i mig chips.

Snygga jävlar!

Sveriges coolaste och absolut snyggaste brudar måste vara rebecca & fiona! Älskar deras stil, deras sätt, deras musik och dokumentär serie.



Rebecca & Fiona – Luminary Ones

Basutbudet – Låna pengar

Bad karma's a Bitch

Blev en säng liggandes dag, yeppyepp. Förkylningen verkar vara på krigsstigen igen. Ätit min första tallrik tomtegröt för i år med, så magen är glad i alla fall. Hihi

Ida Maria – Bad Karma - Single Version

Låt mig höra kärlekens tunga, säg att du älskar mig

Eftersom jag var ledig idag så blev det sovmorgon till klockan tolv. Sen bestämde jag mig för att åka in till norrtälje för att köpa hårfärg. Haha lite roligt att jag åker en timme för hårfärg, men upptäckte att ÖoB har den färgen jag vill ha för typ halften så mycket som den kostar annars så, värt en timmes resa. När jag kom hem blev det att sätta i färgen i håret, och taddaaah, så har vi en väldigt mörkhårig Ida. Ovant, ja!


September – Kärlekens tunga

Who's that chick?

Wohaaah, im no longer a blondiee!! grymt skönt känns det för tillfället! ska dock köpa en ny färg och få lite mörkare och brunare, då det är lite rött just nu. Men glaaad cheey!


party like a rockstar

Äntligen har jag fått sova ut efter helgen, då vi är lediga idag. Fredagen bestod utav först middag hemma hos emelie, då det var hon jag my och therese. Mycket gott och trevligt med lite tillhörande vin med. Efter blev det utgång på the bridge. Var väldigt kul faktiskt, även om det kunde ha varit lite mer folk. Efter mycket dans och så blev det säng vid femtiden skulle jag tro. Dagen efter var det bara att gå upp och trotsa bakismorgonen, för att ta mig till sollentuna till maddie där det skulle bli 18 års fest så det



RSS 2.0