A scenic world where the sunsets are all breathtaking

Beirut – Scenic World (Version) 

Nu är det nära

Har pluggat satan hela kvällen. Har denna vecka på mig att bli klar med allt skolarbete, för på fredag är sista inlämningsdagen. Har äntliiiiiiiiiiiiigen skrivit klart mitt samällskunskap arbete som jag kämpat med i dagar och timmar. Har även gjort lite annat. Så som jag räkna ut nu har jag bara en utvärdering på projekt & företag kvar, och sen ett matteomprov på fredag, sen kan jag luta mig tillbaka för detta skolår. NAJS

When darkness falls All of the stars will see Just me and my guitar

Kvällen har spenderats med att kolla på Eurovision song contest. Synd att inte Swe var med, men dock var det rätt skönt att slippa sitta och bita av sig naglarna för en gång skull, och kunna heja på ett land man verkligen tycker är bra, utan att känna skuldkänslor för att man inte hejar på sverige, hehe. Favoriten var Belgien och sen var frankrike, turkiet och sen såklart tyskland bra, så sehr gut deutchland, congratz! Har nu roat mig med att klicka hem lite grejer från internet, nääääääääjs!

Tom Dice – Me And My Guitar 

Seeeegt

tomt, tomt, tomt! så ser det ut här på bloggen nu. Har dock väldigt mycket att göra. Försöker plugga så mycket som möjligt nu i veckan som varit, och mer plugga behövs. Men förhoppningsvis är jag väl klar snart. Skönt att veta att det typ är 14 dagar kvar till lov, eller nåt. Men nu ska jag ta och sova. Natti!


Hurra hurra på denna märkelse da'

Idag fyller Mysan pysan hela 18 barre!♥. Snart bär det av till bussen och skolan. Har matte prov nu på morgonen. Ber till Gud att jag ska klara den här skiten nu. Efter skolan bär det av hemmåt en snabbis för fix och så, sen åker jag till My för grillning och krök firande. Have a nice day!

My och jag

Han var solen när det dagas, Han var parken när det våras

Hemma efter en hel skön dag. Hade bara halvdag idag, sen vid halv ett gick hela media ner till parken för lite mys i solen. Vi köpte fika inne på Ica sen var det bara att slå sig ner i den mycket härliga solen, det gillas mycket! sprang även lite på stan innan bussen gick. Har preci käkat middag och snart ska jag dyka ner i matteboken. Har nämligen ett gamalt omprov att göra i morgon, nu jävar ska jag klara den här skiten.

Köpte detta hallsband inne på HM

Förkylt och eländigt

varit lite dött här ett tag nu, och det ogillas. Dock har jag försökt att ta tag i mina studier och pluggat en hel del, sen njutit av den sommar som vi plötsligt fått. Får nästan ångest av att gå i skolan såhär års. Förutom det så har jag bland alla andra i klassen också gått och blivit förkyld såhär efter London resan, och grädden på moset är pollenskiten med, ush vilket elände. Tro det eller ej, men nu ska jag faktiskt sova. Nighty!


It's a beautiful day, Don't let it get away

Så som rubriken har jag verkligen tänkt idag. Inte många minuter har spenderats framför denna dumburk. Vid 11 tiden la jag mig ute i solen för att försöka påbörja årets bränna. Lite har jag nog lyckats i alla fall. Senare på dagen då det blev lite svalare la jag mig i hammocken som mamma ställde ut idag. Och där somnade jag, i fullt solsken, så röd i fejjan kan man nog allt säga att jag är nu. Dock kommer inte vädret bli lika fint i morgon enligt smhi, så där försvinner den brännan. Snart börjar rosa pantern på tvn som jag ska se. Hare!

You’re the first thing I would choose, but the last thing I need. ’cause you’re a liar, liar

Hatar att sitta pigg om kvällarna då det verkligen finns nadaaa att göra. I morgon ska jag i alla fall upp hyfsat tidigt. Ska passa på och övninsköra då pappa har lite ärenden mot uppsala trakterna, så ska vi även svänga in vid Thuns, och förhoppningsvis en runda till GränbyC. Inte nog med att man shoppa en massa i london, nu vill man ha meeeeeer. Blev även glatt överraskad då jag tog mig en titt över hur mycket pengar jag har på kortet, det har pluppat upp 250 kr mer än jag beräknat innan, gillas!

Madcon – Liar - Radio Edit


Nightmare

I natt, ca 1,5 timme efter jag somnat så gott började jag drömma en jätte läskig mardrömm som jag verkligen blev jätte skärrad av. Kommer inte ihåg i detalj, men jag var i någon gamal kyrka typ. Det fanns som någon slags prick eller hål eller nåt, som var heligt där i kyrkan. Om man fick in rätt vinkel på hur man kollade på den där pricken eller vad det var så blev man bländad av något starkt ljus och sen såg man nåt, typ gud eller nåt skulle jag tro. Senare ser jag en tjej springer skrikandes ner för en trappa. Jag springer dit och där sitter Foki, (haha) förmodligen var det hon för att hon är asiat och drömmen var som tagen ur the grudge filmerna eller nåt liknande. Och så säger hon att det är ett spöke där, men att jag bara ska ta det lugnt. Jag sitter då i en trappa, och helt plötsligt börjar nåt rycka tag i min väska, och det var inte löst heller, så jag fick verkligen hålla emot. Spöket eller vad det var tog upp min hårspray ur väskan och sprayade ut hela flaskan mot mig, tillslut kunde jag knappt andas. Sen började jag blåsa mot spöket, vet inte varför.. men jag vaknade upp efter det av att jag låg och blåste för kung och fosterland, hahah. Hur sjukt det än låter var det hemskt. Kunde inte somna om, och startade datorn för att försöka tänka på annat.

freestyla, raka maka fon

Har jättejättejättejättejätte tråååkigt. Försöker roa mig med att lyssna på gamla godingar sen man var liten, rubriken tillhör en av dom(hähä älskar facebook gruppen). Men funderar även på att ta och sova, skööööööööönt att få sova hur länge jag vill imorgon. Innan jag går och nannar kudden måste jag visa en kille som verkligen lever livet som om varje ny dag var en gåva, hahah.
Nighty!
 


Blääääööööööeee

Trött som ett arsle satte jag mig motvilligt på bussen till skolan. Helt i onödan tydligen, för vi verkar inte ha något inviduellt val idag. Så hade kunnat haft sovmorgon till tio om jag så ville, så typiskt! Nu får jag sitta och vänta i timmar istället. Kanske drar hem tidigare än ja slutar idag, man tackar ju inte nej till skjuts så man slipper vänta och åka med den gamla bussen.

I once was a kid all I had was a dream

Inom tio minuter så är det sängen som gäller för min del. Dagen har som vanligt bestått av skola, dock inte så lång dag idag. Försov mig, så missade första lektionen. Andra alltså grakon, chill som vanligt, sen idrott. Imorgon är det typ lång dag, men skönt att vara ledig två dagar extra, det är alltid välkommet. well, nattinatt!


Forever

Kleerup – Forever (Feat. Neneh Cherry)

Måndag

Mååååndag, ååh vilken härlig dag..not. Eller jag är faktiskt rätt pigg. Skönt att veta att man bara går tre dagar den här veckan med. Snart är det projekt och företag som gäller. Det var lite kort från mig, hörs!

Lycka

Som ni nu märker så är jag tillbaka från london. Det har varit en grym resa kan jag berätta. Mycket shopping och prommenad har det blivit. Sen besökte vi även BBC och en skola där. London är verkligen en stad jag vill åka till igen, och jag tror faktiskt att jag har lyckats få pappa väldigt intresserad i att åka dit någon gång. Men, imorgon är det skola igen då. Fast är väl en kort vecka om jag inte minns fel? på torsdag är det väl röd dag, så då borde man väl vara ledig på fredag med. Nu blire dusch!

finally!

Om nio timmar sätter jag mig i bilen för att åka till Arlanda. Fyy va tagg jag börjar bli. Dagen har bestått av solning till en början. Första gången i år som jag kunde ligga i bikini utan att frysa arslet av mig. Sen åkte pappa o jag till älmsta för bankärenden. Nu har jag precis packat klart väskan, två timmar tog de. Som vanligt har jag väl lyckats packa med mig halva garderoben, höhö. Nu äre bara att vänta in timmarna, kommer förmodligen inte kunna sova så bra inatt, ska upp kl 2 så. Får se om ja bloggar nå mer, annars så hörs vi efter fredag. Hare göttans!


-

Johnossi – Dead End

We’ve got obsessions

Första maj idag då. Går dagen var väl sådär, började väl bra i alla fall kan man säga. Idag är jag i alla fall helt död. Inte för att jag drack speciellt mycket, men blev en lång natt och sen lite sömn. Så dagen kommer bestå av sängen & tvn. Hoppas jag känner mig lite piggare imorgon, för då är det väl på tiden att börja packa lite. 3 dagar kvar!


RSS 2.0