2009

Har varit ett år som har gått upp och ner. En kul grej att göra såhär på slutet, snodde listan från Kenzas blogg faktiskt.

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag sommarjobbade på riktigt för första gången, trots att det gick som det gick(dock inte mitt fel att det blev så). Jag fick min första snefylla. Och eftersom året inte är över ännu så kan jag ju skriva att jag träffar mathias för första gången under våra 4 år av vänskap.
2. Höll du några av dina nyårslöften?
Har aldrig några nyårslöften.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Ja en faktiskt, min barndomskompis, dock har vi inte så bra kontakt längre.
4. Dog någon som stod dig nära?
Nej som tur är!
5. Vilka länder besökte du?
Inga(förutom åland ett x-antal gånger, men räknas ej). Men nästa år blir det av ett par ggr iaf:)
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010
Tycker att jag har haft det mesta i år, men det såklart, någon pojke som man tycker om skulle väl inte sitta fel. Men jag klarar mig utan också.
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
Hmm, vet inte. Eller min födelsedag är väl alltid en dag jag minns kanske:P
8. Vad var din största framgång 2009?
Trots jobbiga saker som hänt så har jag lyckats koncentrera mig på skolan och andra viktiga saker. Jag har lyckats gå vidare även fast det har varit svårt.
9. Största misstaget?
Brytt mig om en person om och om igen, utan att fått något tillbaka.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Har väl varit förkyld, sen någon stukat fot och arm hit och dit kanske.
11. Bästa köpet?
mina converse och alla leggins^^
12. Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Mycket har gjort mig glad i år. Tack vare vännerna!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
hmm många. En låt som alltid får mig att minnas är slide- go go dolls. Lyssnade på den om och om igen på mobilen i bilen påväg till dalarna med stefanie i sommras. Tänker alltid på det såfort jag lyssnar på låten.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Både och faktiskt. Har som sagt varit ett svårt år känslomässigt, men klart jag har varit glad mycket också.
16. Vad önskar du att du gjort mer?
Festat mer kanske:P
17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Släppt det som gjort mig ledsen mycket tidigare.
18. Hur tillbringar du julen?
Med familjen. Mina närmsta vänner är ju tyvärr bortresta, så har inte täffat dom ännu.
19. Blev du kär i år?
Nej
20. Favoritprogram på TV?
Andra avenyn såklart:D sen alla söndagar med repriser från Gray's, Ugly betty, DH, OTH m.m
21. Bästa boken du läste i år?
Har nog inte läst någon bok i år.
22. Största musikaliska upptäckten?
Kan inte komma på något.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Få vara med vännerna såklart! Sen klockan jag fick av Kim och Daniel betyder så mycket, den är så mycket mer än bara en klocka för mig.
25. Något du önskade dig men inte fick?
Tror inte det.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Middag hemma hos mig med de bästa:D med tacos och champagne, sen massa svull och Wii på kvällen.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Det kommer alltid finnas saker som kan göra saker bättre. Men man får nöja sig med det man har.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
Hmm, mycket leggins:D 2009 bästa året då jeansleggins blev modernt, ALDRIG MER RIKTIGA JEANS! så jäävla obekvämt.
29. Vad fick dig att må bra?
Vännerna såklart.
30. Vilken kändis var du mest sugen på?
oj, inte så besatt av kändisar.
31. Vem saknade du?
A.. sen Madde faktiskt, träffas allt för sällan nu för tiden:/
32. De bästa nya människorna du träffade?
Är otroligt glad att jag har kommer så grymt mycket närmre de i klassen i år.

Sen kom jag på en sista egen fråga
33. Hur kommer 1010 bli för dig?
Jag tror att 1010 kommer bli ett bra år. Har mycket att se fram emot. Först ska vi i familjen förhoppningsvis resa iväg någonstans till sportlovet någon gång. Sen blir det London med klassen i maj. Sen sommaren kommer nog bli lika trevlig som alltid. Sen fyller jag ju faktiskt 18 i oktober, längtar som fan. Ut på krogen när man känner för det, skaffa körkort och åka vart jag vill när jag vill. Ja jag tror att 1010 kommer bli ett bra år.

My, steff & jag, i sommras


pirripirr i magen

Tjabba, tillbaka här igen nu. De senaste dagarna har jag varit med johanna tillexempel. Åkte till henne i söndags, och så gick vi på stan för att kolla in rean och shoppa lite. Köpte väl inget på rean, förutom ett par trosor. Annars köpte jag ett par leggins och sen en klänning till nyår. Igår när jag kom hem så satte sig pappa och jag direkt oss ner och beställde bussbiljetterna till dalarna, så imorgon åker jag:D wiiiie. Får först skjutts till uppsala, sen åker jag till gävle där mathias kommer och hämtar mig. Så fucking jävla nervös, men det är väl inte så konstigt? har aldrig träffat människan irl, bara snackat över internet/telefon konstant i 4 års tid. Men det kommer gå skit bra känner jag, vi kommer nog ha lika roligt som vi haft de senaste 4 åren. Alla kanske inte förstår det där med att lära känna en person över internet och lixom" men vadå, man kan inte lära känna någon över internet" som tex mina föräldrar. Men jo, till en viss del, vi kan varandra innan och utantill, har ju lixom trots allt gått 4 år! Vet att det såklart kommer vara nervöst i början då vi ses, men det kommer nog inte hålla länge tror jag. Ska vara där tills på söndag hade jag tänkt, så blir alltså till att fira nyår där med han och hans kompisar. Ska även spela en massa GH som han hade köpt, sen åka pulka i romme^^ höhö, vad ska ni göra över nyår?


längtan är stooooor

Sitter och läser i min London bok jag fick igår. Riktigt rolig bok, står om allt från bästa matställerna, till uteställen och bästa shoppingen och med en massa kartor. längtar så grymt mycket till Maj då vi drar iväg. Gaah kan inte tiden gå lite snabbare? Såg nu att från stället vi ska bo på har vi ca 5-10 minuters gång avstånd till de bästa affärerna, som tex primark, victorias secret, forever 21, top shop mm. Så jävla lycklig tjej jag är just nu.

Oh Santa

Som sagt, jul igår, och den var väl mysig. Idag har jag bara legat och dragit mig i sängen, lääänge. Kollat på filmer som visats på tvn, bland annat förorts ungar. Riktigt bra film faktiskt, hade inte sett den innan. Nu väntar jag på att få lite mat i magen för omväxlings skull, springer ju bara i godisskålarna och dricker julmust hela tiden, höhö. Här är en bild på det mesta jag fick igår.
 
Haha, fulaste låten

God jul alla söta♥

Så det vart jul i år i igen, fast det kommer det väl alltid va, höhö. Tänkte bara skriva lite kort. Vid 3 tiden kom farmor och farfar hit och det blev of course Kalle Anka. Sen vart det julbord, jag äter inte så mycket på bordet längre, men skinkan har jag längtat efter, och julmusten såklart. Har även öppnat lite julklappar. Var lite kläder och smycken sen resten pengar. Förväntar mig inte så mycket längre när det gäller julklappar, för önskar ju mig inget speciellt och då blir de ju svårt för mamma att handla, så blir pengar istället. Men bra det med. Nu ska jag i alla fall gå och kolla på "svensson svenssons jul" så jävla bäst, " Vafan är det där för jävla stolpskott? vart är arne waise" höhö. Aja ha en fortsatt god jul:)♥


Jag ser det snöar

höhö hade helt glömt bort bloggen faktiskt. Så jag får väl ta igen nu. Nu äre äntligen jullov i alla fall, så jävla skönt! I fredags var det lite julavslutnings mys i skolan då vi först kollade på bio i skolan(vi har ju stora projektor dukar) sen så dansa vi runt granen, sen var det avslutning i aulan då estet sjöng o så. Efter kom mamma o pappa och hämta mig så åkte vi till stan då mamma o jag gick runt och jag fick visa saker jag gilla, sen så gick hon ensam och köpte lite, till julklapp alltså. Även fast jag trorjag vet att hon köpte de jag visa så är de väl lite kul på julafton iaf än att bara få ett kuvert med pengar i. På kvällen åkte jag in till Norrtälje igen för att dra till Sara på fest. Det var riktigt trevligt faktiskt. Blev en ganska tidig kväll, men det gör inget. Sov hos Daniel i alla fall. Sen igår mådde man ju som man förtjänat, inte så kul att sätta sig på bussen hem kanske. Men men, det var en kul fest i alla fall. Nu väntar jag på mamma så ska vi baka pepparkakshus.

Ps. Det snöar som attans ute nu:D



Set me free, set me out on the run, lift me up to the sun

Två inlägg på 1 vecka, dåligt, riktigt dåligt gjort av mig! men har som sagt inte mått så bra, både fysiskt och psykiskt. Men bättre tider kommer, höhö. Trippen till åland med mor och far igår var roligare än jag trodde. God mat och roliga personer i baren gjorde det grymt roligt. Utan att skryta måste jag bara tillägga att jag måste varit den populäraste tjejen i baren under kvällen, höhö.(var massa firmafester om bord, så det var mycket killar som åkte) räkna ihop det till 8 killar som kom och frågade om lov till att dansa, haha(inga gamla snuskgubbar som tur var) men sa nej eftersom det är lite pinigt när mor o far kollar på. Men det var en kille som aldrig gav upp utan kom och fråga stup i kvarten, så tillslut gav jag mig och sa ja, och då såg jag att han faktiskt var lite söt med. Var även en kille som satt med oss hela resan som var GRYMT lik Erik från idol, inte årets utan erik som är med i EMD. Höhö, han var rolig och bjöd mig på drinkar. Sen vart det lite taxfree handlande inför nyår, vart jag nu hamnar. Tjatar på mor och far om dalarna, men dom kan ju aldrig ge ett svar, hmm. För övrig fråga steff tidigare idag om jag ville vara med my och henne ikväll. Var på lite dåligt humör och sa nej, men jag får se kanske ringer upp och frågar om jag kan komma, man skall ikke vara sur i detta jule tider, hoho:) Aa de var väl allt, Puss


hejhejhejhejhej

Tjo hej, var ett tag sen! har inte mått så bra de dagar som varit, så mycket hit och dit och haft konstant huvudverk. Men men så är det ibland. Det har ändå inte hänt något speciellt kul i veckan. För övrigt sitter jag med en stukad arm och har ont. Ush jag bara klagar. Imorgon blir det en skön dag. Lucia fika och lucia tåg på morgonen sen åker jag hem igen för att åka ålandsbåten. Pappa fyller år ska ska fira honom. Ja det var nåra ord från mig denna torsdags kväll. Puss

T R Å K!!!!

HEJ JAG HAR JÄVLIGT TRÅKIGT OCH HAR INGET LIV... typ. Känns det som i alla fall. Dagen har bestått av... ingenting, typ. Var över ett par timmar till min farfar och hälsade på då även min kussinvitamin med c/o var där. Annars har jag bara varit hemma och kollat tv. Såg madagaskar medan jag låg och väntade på att fjorton suger skulle börja på Ztv. Men när den började insåg jag att jag bara såg den för ett par veckor sen och hade inte alls lust att se den längre. Så kan det gå höhö. Var även inne på mitt gamla playhead konto, som jag sorligt nog fortfarande har kvar(mest för att jag kan skicka gratis sms därifrån när det är nödäge). Men i alla fall kollade på gamla bilder som jag har i mina hemliga album. Så såg jag en gamal bild på anton från när vi var tillsammans och såg även att någon hade kommenterat den. Vem kan de vara då? Jo bloggaren Christopher Rahlenfelt även känd som krilleboi och cha cha Krille. Den kommentaren är vissligen gamal, men på den tiden då han kommenterade hade jag inte en aning om vem människan var. I alla fall,  han hade skrivit att anton var söt, hahaha guuud jag dör.


Fräääjdaa

Morrnmorrn. Gick upp den vanliga tiden imorse och fixade mig. Då det var 3 min kvar tills jag var tvungen och gå till bussen och jag inte ens fixat håret insåg jag att jag inte kunde ta den. Så tar nästa buss som går om 20 min istället. Tur nog så hade vi bara resurs, men jag kommer missa lite av mediekommunikationen. Men eftersom jag alltid är i tid och aldrig skolkar så är jag värd det(A) Sitter nu och lyssnar på cat stevens och dricker lite latte. Bra start på denna underbara fredag. puss 




Paint it all black

Har precis målat klart mina naglar, svart like always. Tycker det är ruskigt fint med svart på korta naglar nämligen. Dagen har väl inte sett annourlunda ut än de andra. Skolan då jag bara hade 2 lektioner och sen hem och slappa. Lekte lite med camen ett tag också, även om det kanske inte tar allt för bra bilder. Har även ägnat lite tid till att kolla runt på nätet efter saker som jag kan önska mig i julklapp. Även fast jag inte behöver nåt speciellt så vill jag ändå att det ska ligga en massa paket under granen på julafton, så jag försöker hitta på saker jag kan önska mig. För övrigt så har jag väl inget mer att berätta om. Ska väl sova snart, såfort naglarna har torkat bara .

pusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspuss

scary

Har ni sett den där reklamfilmen om pension där dom hälsar på sig själva i framtiden och träffar sig själv när man är 70? Jag tror fan jag var med om det idag. På bussen idag när jag skulle åka hem så satte det sig en dam brevid mig. Hon hade lika dan mössa som mig, vitt hår, röd jacka som jag hade, svarta byxor som jag och sen blåa ögon. Sen börja tanten prata med mig. Creapy! Ida 75 år.. nej tack hoppas jag inte, hon var tjock, höhö


En dag kom det in en kostymnisse, det var en rutten en

Dagen har bestått av en lektion, text. Det skulle egentligen varit fler, men på resursen julpynta vi hela korridoren. När vi var klara så gick vi runt på skolan och samla in namnunderskrifter till våran protestlista vi gör. Allt är så himmla rörigt i skolan nu, kostymnissarna vill sparka en massa lärare, ta bort inriktningar o bla bla bla medan vi fortf går kvar vilket är sjukt. Så något måste man ju göra. Vi gjorde även affisher som vi typ tapetserade skolan med, och så satte vi oss i centralkorridoren och stoppa varenda kotte och sa att de skulle skriva på. Vi kommer nog fortsätta imorgon, ska även ropa ut i högtalare som går in i varje klassrum i hela skolan att folk ska komma och skriva på. Det känns väldigt bra att göra något, och vi har redan fått in ca 160 namnskrifter och då höll vi bara på i någon timme sammanlagt. Well, efter skolan gick jag och Martina till stan för jag skulle köpa en mössa. Hittade en som får duga, orkar inte leta sen hade jag även bråttom till bussen så..


haha asså ibland undrar man..




Hoppas att det inte är allt för svårt att läsa







Första December

Kom hem för någon timme sen och sitter nu med en rygg som värker. Dagen har varit lååååååång känns det som, och skulle lätt kunna somna på dirren om ja la mig i sängen nu. Men Dagen har bestått av en massa lektioner. Först svenskan i morse då vi kolla på någon isländsk film som SÖÖÖÖÖG! busigt nog så somnade jag nog lite så slapp ju lite av den. Sen vart det grako. Efter vart det idrott och känner mig utpumpad efter den. Inte så konstigt då vi körde Ki-box och man körde på som tusan. När vi slutat så hade jag kunnat åkt hem, men gick istället till stefanie som stog och jobbade på singö choklad för dagen. Alltid lika gott att gå in där(A) Åkte hem med hennes mor efter 6 tiden då vi fått stått ute och frysit häcken av oss innan då vi vänta på henne. Ja och nu är jag hemma, ska hoppa in i duschen och förmodligen sova efter det, jag behöver verkligen sömn.


RSS 2.0