Helgen

hejsan, inget skrivande på ett tag nu. Men i alla fall, i helgen har jag knappt varit hemma något så inte så konstigt kanske. I fredags på kvällen drog jag hem till Steff där hon och Johanna höll till. Vi kollade på the ugly truth och sjöng sing star och gottade oss med en massa. I lördags så var jag tvungen att gå upp tidigt för att jag skulle till skolan på öppethus. Jag var en sk ambassadör som gick runt och pratade med folk och visade runt osv. Snacka om att jag var hes efter. Även steff hade varit på sin skola och haft öppethus, så vi åkte hem med samma buss. Bestämmde oss för att hoppa av med mig och kolla på transformers 2(för andra gången för mig), men det är så jäävla bra. Sen kom My hem till mig och de båda käka middag hos mig. Efter drog vi till Steff och kolla filmer, vi såg Mad house och sen UP. Efter dom satte vi igång nån film som hette donkey punch eller nåt? jag somnade och blev väckt av att två muppar skrek rätt ut(för att väcka mig och göra mig rädd) och de lyckades! aja. I söndags blev det singstar för fulla muggar igen och jag och steff han köra igenom hela disney sing star. Blev även mycket svull där igen med choklad pudding och glass. På kvällen när jag kom hem återstog bara plugg

Now get this, London calling

Tjabba tjena hallå! Här sitter jag och lyssnar lite musik och chillar, har precis lekt lite i ps. Kanske inte blev nåt mästerverk men ni får se snart iaf;) Dagen annars har varit väldigt slapp. Först hade vi I val idag då vi nu har nytt i period 2. Har nu Text och tycker faktiskt att det var rätt kul. Sen resten av dagen hade vi bara kom i kapp dag då vi fick jobba med vad vi ville. Hade även friends/programmråd möte då vi pratade om julpyntning och avslutning. Juste en annan fantastisk grej jag måste berätta. Vet inte om jag nämnt att vi i klassen planerat att åka till London i vår och att vi sökte ett stipendium för resan hos banken? I alla fall. I morse när jag kom till skolan fick jag höra den underbara nyheten att vi fick stipendiet och är nu 25 000 rikare. Nu vet man att vi verkligen kommer iväg och det känns så jävla underbart. Sjukt taggad. Fast är ju inte fören i Maj men ändå.
 

I can be your hero baby

HAHAHAHA ruskigt underhållande såhär på kvällen..

http://www.tackfilm.se/?id=1259097655120RA73  GÅ OCH KOLLA!

What's that noise up the stairs babe? Is that Christmas morning creaks?

Tjabba! Ligger nu i sängen, kom hem från Steff för en liten stund sen. Har ägnat ett par timmar av kvällen till att spela yatzy och kolla på transformers på tvn. Annars har det inte hänt så mycket mer denna lördag. Tidigare idag har jag bara dagat hemma och kollat på The Hills maratonet på mtv. Såg alla missade avsnitt från 5;e säsongen plus det sista avsnittet innan dom tar paus. Det var svårt att inte gråta till sista avsnittet. haha. Så fint me Heidis bröllop då LC helt plötsligt dyker upp och så, snyftsnyft. aaa men det var väl typ allt. Hörs!

bruuuum bruuuuuuuuuum

Jag : "Pappa, pappa kom och titta...När jag fyller 18 då vill jag ha..."
Pappa : pfft! God natt!

Vad tror ni får jag den?:D


Give me a night that I won't forget

Kan nu meddela att jag är nu skyddad mot alla svin där ute. Om det nu var så enkelt. Nej men tog faktiskt mot alla odds vaccinet ändå. Kändes lika bra lixom. Har nu inte så speciellt ont som vissa har fått. Men är väldigt stel i armen och har svårt att röra fingrarna. Känner även ett"bubblande" i fingrarna. Som om handen har somnat eller nåt(ni vet då det sticker?) Jaja får se om jag får resten av skiten med. Många får ju feber och sånt, hoppas INTE på det iaf. Nu ska jag ta en liten Poewernap ett tag.



                        


I'm gonna be on the top

TJa! Sitter i skolan nu fast jag egentligen inte ska va här. Ska nämligen vara uppe på friskis&svettis halv 10, men hade ingen lust att sitta där och uggla i en timme, så åkte till skolan och vänta och går om ett tag. Vi ska antingen ha Ki-box om instruktören var frisk(hon var inte det i måndags) annars så ska vi gymma. Idag är det även sista gången vi har styrketräning. Lite synd nu när man kommit in i en rutin. Men får försöka fortsätta lite själv hemma, sen skaffa mig ett gymkort.

I found miracles there in your eyes

I think I'm dying. Mina armar är spagetti och huvudet som en stor degklump just nu. Hård dag, och inte mycket har gått så som man ville. Fick reda på mitt matteresultat idag, och fyy fan vad jag är bäst:D att jag lyckades få ett IG. Slår vad om att äckelgubben riktigt satt och njöt då han fick skriva dit de två äckelbokstäverna. Sen skulle jag och my filma till våran film vi håller på med på MuM. När vi filmat klart och kände oss nöjda skulle sjävklart läraren komma och klaga och säga att vi borde filma om allt, jahapp vad gör man lixom? Sen hade vi styrketräning då vi hade betygssamtal. Vad får jag veta då? Jo att jag ligger och väger mellan vg och mvg och måste göra en jobbig uppgift för att nå mvg om jag vill det. Jag som tycker jag kämpat tillräckligt. Menmen, det är väl bara sätta sig ner och göra skiten. De var allt, Puss!

Helgen

hejhejhejhej! tänkte att det kanske var dags att skriva ett par rader, bara för att lixom. Fredagen bestod av först skola som vanligt då. Men på kvällen ringde jag upp Stefanie för att få lite fredags sällskap. Så jag drog hem till henne och kolla idol, sov även över. Igår(lördag) vaknade jag upp med världens äckligaste huvudvärk, hmm men gick över efter att tagit en tablett. Aja efter lite frukost och så drog jag hem. Fixa o trixa lite innan jag skulle få lite trevligt besök på kvällen. Blev middag och 3 filmer. Såg bland annat paranomal activity, som jag förövrigt tycker är extremt överskattad!! De enda "läskiga" sakerna i filmen är just då dom filmar under natten då dom sover. Men annars bara skit. Men efter blev det i alla fall fjorton suger och How high, två filmer som i alla fall är bra. Aa sen så hände det inte mycket mer. Idag är det söndags ångest som varit, och har varit helt uttråkad hela dagen. Sitter och funderar på om jag ska plugga?hmmm....nej.

=)

Happy face! nattinatt

GE MIG

Läckert! ska gå och tigga lite nu tror jag, höhö

I guess I've got to learn, learn, learn, you used to be mine



Jag var så nära

Här har man gått hela veckan och sagt att på onsdag då skajag fanimej sätta mig ner och plugga som tusan inför matteprovet imorrn(torsdag). Var till och med lite taggad på det. men vad händer? jo boken är kvar i skolan.. jahapp så gick det med den saken. För ovrigt har skoldagen varit chill. Styrketräning på morgonen, friendsmöte och sen grako som jag inte behövde va på så fick även idag ta den tidiga bussen hem, wohoo.

Jahapp

5 dagars uppehåll.. ja ganska skönt faktiskt. Men man får ju ganska sura kommentarer av en viss unge som ser ut ungefär såhär; "ida jag blir arg.. 5 dagar? va fancolo" så aa jag får väl ta o skriva ett par rader då. Hmm vad har hänt de senaste dagarna då? I lördags var jag på maskerad i norrtälje, skulle föreställa en viss cooling vid namn Kate von D, sprayfärgade till och med håret svart, vilket nu en gång för alla visat att jag ALDRIG i mitt liv ska vara svarthårig. Tack till min mor och vänner som en gång i tiden stoppade mig från det vansinnet. I alla fall, festen var trevlig och jag och steff kom inte hem till lägenheten fören vid 4 tiden, höhö. På söndagen mådde man ju som man mådde så vi vila den tid vi hade kvar i lägenheten sen åkte vi hem igen, och man återgick till vilandet. Igår var det måndag, och måndag är lika med ny vecka. Hände väl inte så mycket grejs i skolan kanske, helt vanlig dag helt enkelt. Och sen nu då, tisdag. Ska snart ha Grako, fast jag är färdig med projektet vi har hållit på med nu i ett tag, så har ingen aning om vad jag ska göra, tänk om jag inte ens behöver va här???  Aja, det var ett par rader från det som jag kan komma ihåg från de närmsta dagarna.  PUSS


The hair in your eyes, it never disguised what you're really thinking of

 

Låt mig bara få sova

Inte god morgon säger jag bara. Trött, ont i huvudet och IKKE taggad på skoldag och grako nu på morgonen. Det är dessa dagar man önskar att man åkt på svininfluensan eller nåt så man inte får komma till skolan. Men men.
Som sagt grako nu på morgonen, sen svenska, och sista lektionen idrott. Jaja dagen kommer väl gå snabbt.. hoppas jag

Ångest!!!!

Sitter nu igen med denna söndagsångesten igen, ush! 1 veckas lov till skulle inte sitta helt fel, ellerhur? aja runt 1,5 om inte lite mer månad kvar tills jullovet , bara att hålla ut. Har ju inte skrivit på ett par dagar nu så kan väl berätta om de lilla jag gjort. I fredags låg jag och chilla och hade ångest över att typ alla skulle på halloween party medan jag skulle få ligga hemma o tråka.. tills Johanna ringde. Hade 30 min på mig att fixa mig och packa, men sen fick jag skjuts av brorsan o hans kompisar till Norrtälje så stressa i onödan. I alla fall gick i stan först lite innan vi åkte hem till henne. Blev kebab till middag och så satt vi o chilla. Igår(lördag) var hon tvungen att åka iväg och jobba, så jag stanna hemma hos henne tills jag behövde åka. När jag sen var hemma så ringde steff efter ett par timmar, sluta med att hon hämta mig så drog vi till henne och checka körslaget. Sen drog vi hem till mig och slagga. Vakna inte fören kl 12 idag, hehe. Hon hjälpte mig plugga matte också en stund innan hon gick hem, så nu är jag lite klokare i alla fall.. Jaa sen efter hon gått har jag bara kollat tv och pluggat lite..

Jag och steff prata även idag om att åka upp till Dalarna och fira nyår. Det är ju ett tag kvar och lite tidigt att bestämma, men sjukt kul skulle de va. Kommer isf träffa en kompis till mig och fira med honom nånstans där det är PARTEY! kulkul. Nu måste jag nog sova snart, NIGHTY!

becca och jag förra nyårsafton i rimbo

RSS 2.0