You and you and you and you a monkey needs to dance so do you

Fredagen var bäst! med lite middag och ölspel hemma hos Julias pojkvänn. Sen när vi skulle dra oss upp mot mobergs gick det konstigt nog ingen partybuss, men vi fick som tur var skjuts så vi slapp gå hela vägen, soft. Det var proppat med folk inne på mobergs, tror att det var slutsålt på biljetter faktiskt. Dock började de spela en timme senare än sagt, men det kunde man ju räkna ut från början att mobergs skulle göra så. Men när de börja spela så vart det GRYMT! alla som sagt att Johnossi är grymma live hade rätt asså.. Efter spelningen blev det lite dans innan sängdags.




The deeper you stick it in your vein the deeper the thoughts there's no more pain

Som nybliven artonåring kunde man tro att man kunde fylla ut bloggen med lite mer kul skriverier, men ikke. Inte nu i alla fall. Varit ute en gång, på mobergs för två helger sedan, var jävligt sköj faktiskt. Förra helgen blev det inte mycket utgång pga begravning, men åkte båten med familjen på lördagen, trevlig grej sådär. Men nu i helgen blire sköjjjj. Sitter nämligen och taggar till inför Johnossi som jag så lyckligtvis ska iväg och se på mobergs imorrn, oj vilket drag det kommer bli känner jag på mig, halva norrtäljestads befolkning ska ju dit... typ.

12 oktober - BIRTHDAY

Idag är det ingen vanlig dag för det är nämligen min 18års dag! Dagen började med uppvaktning på sängen med sång och frukost. Sen blev det skolan och ännu lite mer uppvaktning. Sen kom jag hem då det blev yttligare lite uppvaktning till med tårta och lite presenter då farfar kom. Sen drog familjen över till grannen som även hon fyller år idag, dock ett ex antal år mer, närmare bestämt 80. Så då blev det lite uppvaktning till, då det bjöds på massa gottigott inom dryckesväg och sådär. JA snart är min dag över, och det var väl egentligen min sista födelsedag som man verkligen ser fram emot. Eller okej 20 sen då, men det är väl egentligen inget jag ser fram emot, inte just nu iaf. jaja lite sorligt iaf. Men nu ska jag snart natta kudden.

Bounce with me

Dagarna bara flyger förbi. Den senaste veckan har endå rullat på ganska bra. Och nu äre bara tre(snart två) dagar kvar till b-day, dagen med stort D, the day when a little girl turns to a woman, eller? heheeh, måste endå säga att jag var mer taggad för en månad sen en vad jag är nu. Men ska bli galet kul endå att få gå ut på fredag. Helgen har varit rätt händelselös, men det är okej, för vet att jag är rätt upptagen den kommande månaden endå. Jajaja de var inte mycket till uppdatering kanske.. förövrigt sitter jag och små taggar lite i min ensamhet till hoffmaestros nya album, me gusta!

Who'll take care of me When I die


RSS 2.0