Skabb katt!

Jag tror jag måste ha världens äckligaste kisse. Imorse när pappa skulle öppna dörren för att släppa in katten, så stog hon på trappan och kämpade med något. Pappa trodde det var en ekorre, för det brukar hon fånga. Men gissa vad det var?!                     EN HARBÄBIS!! eller bäbis o bäbis, men den var inte helt vuxen. DUMMA KATT!  jag visste inte ens att katter fångade byten som var lika stora som en själv, och speciellt inte harar. Så från och med nu är Sippan(min katt) portad från mitt rum i alla fall. Man vet ju aldrig vilket äckel hon drar med sig in, har hänt förr!

Där ligger hon nöjd och belåten, precis efter hon har legat och smaskat på
stackars haren under hamocken, USH!!

Men jag älskar dig endå bebboo<3


Sunny Sunday

Ingen blogg idag, men det säger väl sig självt?...



Sola o bada i pina colada

N                I           C               E!

Säger jag bara, sol o bad hela dagen!


Ska till Steff typ.. 12 inatt-.- då hon kommer tillbaka från Norrtälje







EFTERLYSES!

Jag älskar sånna här kjolar, men dom jag hittar är oftast rätt dyra. Så någon som vet vart man kan köpa liknande såna här?

för övrigt så ska jag nog köpa den här senare om den finns kvar nästa gång jag får kosing

Badis säsongen är igång!

Det är sjukt bra väder ute nu igen, och de är man ju såklart glad över.

Hade orientering på idrotten idag, jag och Daniel. Haha hur tror ni att det gick? Jag utsåg Daniel till kartläsare men det gick ju som det gick, och vi båda vägrade erkänna att vi båda suger på att läsa karta. Men tillslut hitta vi en, sen han vi hitta två till, så på 1,5 timme hitta vi 3 st. Haha duktiga vi.

Sen vart det pannkisar till lunch:D
Efter hade vi matteprov som jag hade fruktat inför, men det gick faktiskt bra känns det som(sen ska man ju ha svarat rätt också). Så slutade tidigare och hann ta en tidigare buss hem. På bussen hem var det ett gäng stockholmare som förmodligen skulle åka ut till någons landställe och festa. Och det enda man hörde hela vägen var " ååh va långt det är" "här skulle jag aldrig kunna bo" "åååh det stinker ko skit, nu är vi verkligen på landet".  ÄÄhh gå och lägg er badisar, sluta gnäll och tro att ni är något bara för ni bor i stan, det är ju inte precis paradiset i Stockholm^^,

Nu har jag solat lite grann, och ringde till frisören och boka tid, så nästa fredag blire till att klippa:)

Kämpar för fullt på brännan;D

God put a smile upon my face

Har verkligen jobbar som värsta geeken nu, men endå känns de som att jag har en massa kvar och är fortfarande jätte stressad. 

Men nu varvar  jag ner lite innan sängdags med att lyssna på coldplay.
Har precis duschat och fixat håret oxå, ush va tunnt det är! thanx god for extantions, och jag har det bara för att få tjockare hår, inte längre! men jag var så smart förra helgen och tänkte att jag skulle klippa topparna, och det jag inte tänkte på var ju att då blev ju förlängningen lite kortare, men så jätte mycket syns det nog inte^^ ska endå byta till nytt hår snart efter jag har varit hos frisören. Men jag använder det inte så mycket längre, så är ingen bråska.


Har fortfarande inte orkat ladda batteriet till kameran... eller föresten ska nog sätta det på laddning nu.


Helvetes planeter, helvetes naturkunskap!

Plugg,plugg och åter plugg!

Sitter för hundratjugofemte gången och försöker göra klart min uppgift om planeterna i naturkunskapen som skulle varit klar...V.11xD haha men det går bara inte att göra klart den! fattar inte vad som är svårt egentligen, man ska på max 2 A4 skriva kort om alla planeter(finns punkter att gå efter och svara på), men tror problemet ligger i att man inte får kopiera för mycket, för vi ska skicka in de till sån där adress som läser av hur mycket man kopierat. Och antar jag är för rädd för att kopiera för mycket, och klurar ut hur jag ska svara på allt... men men  Har i alla fall nästan skrivit klart min uppsats till temat.

Innan lovet

Matteprov (imorrn)
Matteprov, borde gjort för länge sen!
Tema uppsats och källförtäckning (V. 22) (halft klar)
Naturkunskap om planeter, borde vara inlämnad för 11 veckor sedan (halft klar)
Naturkunskap labbrapport, borde gjort klart för ett tag sen

Svenska berättelse (V.22)
Svenska läsloggar, borde gjort för länge sen!
Skriva rent uppsats i Arl (V.22)
Engelska grej(V.22)  (nästan klar)
Mediekunskap analys (V.23)

TROR att det var allt, men är inte säker,, men de är sjukt mycket för att hinna bli klart på 1,5-2 veckor. Men de värsta är nog naturkunskaos uppgifterna trots allt

Ps Hatar när folk tror att de är slappt att gå på media, och att man bara sitter framför en dator och slappar i 3 år, media är ett stressigt programm med högt tempo hela tiden, tro inget annat!

Lat marre på högsta grad

Har tema nu, då vi som vanligt håller på med våran hjärtefråga. Jag är redan klar med själva produtionen av våran reklam om våran hjärtefråga. Nu har jag bara uppsatsen kvar som ska vara klar nästa vecka. Vet inte riktigt hur mycket tid jag har kvar på mig att göra klart den, men är nog ett par timmar iaf. Så jag kan nog chilla ganska mycket nu den här lektionen, eftersom de flesta skrev den bara på typ 1-2 timmar.

Slutar 14:10 idag, och när jag kommer hem ska jag försöka plugga, har en massa kvar men är så jävla lat så orkar aldrig göra klart något. Men jag måste!!!!


Me today

Buddy hollie brillzz

Något jag i alla fall måste köpa så är det såna här klassiska s.k" buddy hollie glasögon". Älskar den där gamla stilen som har kommit tillbaka, är så snyggt!

Någon som vet vart man kan köpa såna här billiga?


I<3

If i was a rich girl

Tänk om jag var stenrik, fy fan va jag skulle må då. Jag har förälskat mig i den här outfiten som jag slängt ihop, fyy vad jag tycker om rött( fast är dålig på att bära det själv) Men det är riktigt snyggt me blondiner som bär det.

Så snälla Nelly, om ni vill göra en ledsen flicka glad, ge bort denna outfit till mig då, fyyy va glad ja skulle bli(A):D


shlapp dag igen

Sovmorgon till typ halv 9, så gick jag upp och fixa mig och så:)
Har inte gjort så speciellt mycket idag i skolan. Kom till Svenska lektionen då jag bara satt och..inte gjorde ett skit. Sen vare klassråd. Efter lunch var det samhällskunskap då jag inte heller gjorde något, duktig jag är i skolan va?:) haha, men jag är så sjukt skoltrött nu, och bara längtar efter lovet!

När jag slutat så vänta jag och My in en buss, sen så åkte vi hem till henne. Var riktigt länge sen sist, så chilla vi och kollade tv, käka o så:) Sen nu kom jag precis hem typ. Så vad ska man göra nu då?


I brist på annat... ni får ursäkta för mina dåliga webbcam bilder,
orkar inte ladda batteriet till digitalkameran:P

Sleep tight

Nu har jag precis borstat tänderna o så, och är redo för sängen:)
Kom på att jag har sovmorgon imorgon igen, så kan sova till... aa i alla fall halv 9, vilket är 2h längre än vanligt, hihii

Naturligare kan det inte bli, nattinatt:)

Tisdag

Inte så mycket tid till bloggande idag, eller tid har jag väl haft men...

Hade sovmorgon imorse, fast gick upp vid 9 tiden för jag ville sola i ett tag innan jag skulle fixa mig och åka till skolan, så nu är jag lite brunare:D  När jag sen skulle med bussen så åkte den typ 5 min för tidigt, så jag fick kuta tillbaka hem i värmen och slänga in mamma framför ratten och försöka köra ikapp bussen...När vi var ikapp och jag väl kom på bussen sa jag det till busschauffören, men självklart kunde han ju inte erkänna att han hade kört iväg för tidigt, men men.. I skolan har jag inte gjort så mycket idag, missa typ hela mediekunskapen och sen gjorde jag bara klart min reklam grej på temat sen åkte jag hem igen, efter typ..2 timmar^^

Jag har nu suttit typ hela tiden enda sen jag kom hem och fixat lite med min header, det tar fanimej så mycket längre tid än man tror att sitta och fixa och pillra i ps;o men nu är jag i alla fall klar. Vad tycker ni? är den finare eller fulare än förra headern? jag gjorde flera oxå, så kanske byter ut till någon annan.  Nu ska jag gå och få något i mig, för min mage kurrar,

hasta la vista baby!

Me today, eller... inte skorna.

-

Sovmorgon imorrn igen:D börjar inte fören kl 1, så antingen åker ja bil till skolan me pappsen eller tar halv1 bussen och "råkar" komma en halvtimme för sent^^  Men ska nog gå upp vid 9 tiden och hinna sola lite innan oxå, jag kommer seriöst få cancer om mitt solandeberoende fortsätter!

Nu ska jag försöka sova i min bastu till rum, wish me good luck!

SOMMAR FÖ FAN!

ajajaj säger jag bara, det märks att de är sommar för jag har brännt mig efter att ha varit i solen hela dagen igår och sen rätt mycket idag:P  Men det är sjukt va varmt och skönt det har varit idag, så jävla härligt!!! det märks att det är sommar nu, och det är bara 12 skoldagar kvar innan sommarlov:D eller 11 kanske då, för vi ska in till stockholm och naturhistoriska någon dag oxå.

Hade naturkunskaps prov idag också som jag pluggade lite på igår, och jag klarade det:D fast det var på håret. heheh
På multimedian så gick jag och My ut i solen efter att ha gjort klar någon uppgift. Men höll på att dö seriöst, sjukt varmt;o var typ törstig hela tiden, men skolans vatten är skit äckligt. Sen så köpte My en varsin piggelin till henne och mig:D hihi my hero.

Nu ska jag kolla på solsting och snesprång teatern på tvn, ni vet stefan och christer?:D asså dom är klockrena, verkligen! och min favvo är nog Dag-Otto, haha så söt personlighet^^


Lattja lite med brorsans hatt också, seeexy;)     

In i det sista

Precis som rubriken lyder så kör jag in i det sista nu. Håller nu på och skriver en rest uppgift som jag har i naturkunskap om planeter, och har tidigare suttit ute och läst på inför Naturkunskaps provet som är imorgon. Får se hur lång tid det tar att göra klart det här om planeterna, kanske jag hinner att göra min labbrapport också, annars får det bli någon annan dag. Men jag känner mig väldigt stressad inför lovet nu med uppgifter och prov som man skjutit fram i flera månader och struntat i att gjort, det straffar sig alltid i slutänden att vara lat från första början.

Men jag har inte bloggat så mycket nu under den nästan helt lediga veckan, men det har varit skönt. Har så mycket annat att tänka på. I Torsdags träffade jag Madde för första gången på flera månader, sen träffa jag hennes pvän för första gången, trevligttrevligt! vi var bla ute och fiskade lite, men det gick inge bra för dom:)
I fredags låg jag bara hemma och tog det lugnt, och samma sak i lördags, iaf tills på kvällen. Då träffade jag Steff så bestämmde vi att jag skulle sova hos henne så vi kunde sola o så hemma hos henne idag. Så idag har vi legat hela dagen och solat vid hennes pool, och så drack vi en jätte god smhootie oxå(stavas de så??)

Sen som sagt har jag bara varit hemma i ett par timmar nu och så har jag pluggat, och det ska jag försöka fortsätta med nu också.


Rätt gamal bild,  men har nyklippt och färgat hår på bilden.
ska försöka ta mig till frisören inom de kommande veckorna

jäävligt chill

Dålig uppdatering, men orkar fan inte bry mig!:P

Nu är det långhelg också och är grymt skönt. Först var det ju skola som vanligt, då vi hade vanliga lektioner, sen på lunchen drog jag Daniel ,Niklas ,Jonte och Jocke och käkade, sen efter ett tag kom Tommi oxå. Var trevligt. Sen stack vi tillbaka till skolan och start working again. Fick en extrem huvudvärk också de sista timmarna och har fortfarande det.

Har spenderat hela kvällen med att kollat på fråga Olle och Söndas party på kanal5s hemsida, och jag gillar verkligen Filip och Fredriks nya program. Tyckte det bästa var när Jonas Gardell och Marilyn Manson gästade. Tycker Marilyn Manson är så sjukt cool egentligen, även fast han måste vara den konstigaste människan som finns. Och konstigt nog så tycker jag att under det där konstiga sättet och typ "fula" människan så är han faktiskt ganska charmig;o eller hans sätt iaf, sen verkade han faktiskt snäll.  Vi pratade om det där i skolan idag att om vi fick chansen att bjuda hem Marilyn Manson på middag så skulle man lugnt ta chansen, snacka om sjukt coolt!  Eller vad tycker ni? Skulle ni bjuda hem Manson på middag om ni fick chansen?

Aja, imorrn ska jag troligtvis träffa min kära Madeleine för första gången på sjukt länge, och sen hennes pojkvänn som jag aldrig träffat. Dom tog sig tid och åkte ut till Maddes landställe över helgen, så det ska bli kul:)

Men nu ska jag nog nanna kudden tror jag, fast är nog inte så trött.... eller somnar nog endå ska ni se;)
men Nightynight babes!

sooet

Såhär ser klänningen ut på mig, ÄLSKAR DEN, den är så söt! tänk er mig ännu brunare, ny blekt hår och den söta klänningen, vilken sommarhit!



hihi tänker inte ladda upp någon bild när jag står och posar i bikinin(A)


Rise and shine!

Mohah,god morgon på er! jag är sjukt pigg för att klockan ska vara 07:10.
Men så var det inte när jag vaknade för över en timme sen, när pappa sa åt mig att de var frukost. Jag gick trött upp och satte mig vid bordet, och dååå såg jag mitt älskade nelly paket framför mig, då blev jag pigg och glad:D  det hade tydligen kommit redan i fredags men mamma o pappa hade itne kollat brevlådan, så där hade mina älsklingar legat över helgen:O men leveransen gick ju sjukt snabbt eftersom jag beställde det i onsdags kväll. Testade det och älskar klänningen, var så jävla söt, ska bara sy upp den lite så den blir lite kortare, för antar att modellen som hade den på sig har längre ben än mig så den blev kortare för henne, men det är ju lätt fixat:) sen bikinin satt också otroligt bra, i alla fall toppen, underdelen var lite lågt skuren så man får nog dra upp den ganska ofta, men jag ska nog behålla den endå:)

well well,, nu ska jag snart springa till bussen, skriver senare:) pussaaar!

Naturlig dag idag, just mascara


söndag

Har inte varit hemma så mycket i helgen, no blogg!

I fredags drog jag hem tidigare för att packa ihop lite snabbt och fixa mig för jag skulle in till stan Ekerö. Då Jakob och nåra mötte upp mig för att sedan åka vidare till ekerö.Träffa lite folk som det inte var igår sist jag träffade dom i alla fall, Speciellt Victor min gamla pöjk, mycket minnen prat blev det. Men det var trevligt i alla fall. Åkte hem sen på lördagen och träffade Stefanie i norrtälje, så vi bestämmde sen att hon skulle komma hem till mig på kvällen för att kolla på euorovision. Jag tycker helt rätt låt vann iallafall, han är sjukt söt också. Eller vad tycker ni? Får vara glad för norges skull och vara nöjd med att man är liiiiiiiiiiite norsk i alla fall:P  Aja hon sov  här sen i alla fall.
Idag gick vi upp och gjorde smoothies till frukost, sen gick vi hem till henne och solade, och sen köpte vi glass också:D
Blev lite brun idag faktiskt, och är sjukt röd i ansiktet nu.
Dom från mitt blivande sommarjobb ringde idag också, och sa att jag inte skulle börja jobba nästa vecka som jag hade hoppats på, utan dom skjuter upp allt och öppnar för säsongen i början av juni istället:/

Men men,  nu tickar klockan på och jag ska fanimej snart gå och sova.. Nightynight på er!

JAG VILL BLI MER BRUN!!!!!!!(bilden har ändrat ljus, ser brunare ut än va de är!)

Dö pollen, dööö!

Nu är jag hemma från skolan

Men ush va snuvig jag är, allt pollen som börjat komma nu gör mig galen. Jag bara nyser och är snorig hela tiden. skit jobbigt!
När vi slutat idag så gick jag Kim, Daniel och My ner på stan för Daniel skulle köpa en vit skjorta, ist hitta han en as ball vit kavaj me t-shirt till, de blev så stiligt så;) sen åkte jag o My med bussen hem

Nu väntar jag på mat, och sen ska jag och pappa ut och övningsköra igen, var ute igår också. Det går bara bättre o bättre för mig:D

Juste igår så beställde jag i alla fall den där randiga bikinin, och sen en jätte söt klänning som jag hade tänkt ha till "avslutningen" om vi nu ens har någon, men dagen innan sommarlov då:P



Snart är de mitt:D


Bikini

Snart(nästan) är det studiebidrag igen eller om ett par veckor i alla fall..+ att jag förmodligen kommer börja jobba nästa vecka så då blir det lite klirrklirr i kassan igen.
Och eftersom de snart är sommar och jag verkligen behöver en ny bikini då jag växer ur mina(A)(A)xD så har jag hittat nåra jag verkligen gillar!  Men ska det vara Budget eller lite  mindre budget?

                                       BILLIGA


                                    LITE DYRARE



Jag tror att min favorit är den lite dyrare randiga, och det är inte så stor prisskillnad, lite över 100 kr bara. Sen kan man ju faktiskt köpa nån extra överdel eller underdel till som passar till den bikinin man köpt.

Vilken tycker ni va snyggast?:D

Ida goes Gaga

Shululuu

Hade lite tråkigt och testade göra den populära gaga rosetten med håret. Det är faktiskt jätte lätt, och även om jag inte har världens bästa hår att göra det, eftersom jag har så uppklippt hår men det fungerade i alla fall...+ att man ser min jätte fula utväxt..



Blev en spökig bild, blek o fin^^

Oh god

God morgon på er alla!

Ännu en trög dag kan jag meddela. Vi ska nästa lektion ha nationella i matte, vilket jag är såååå otaggad för. Jag kan lika gärna skita i att göra det och få IG direkt, för jag kommer endå få det, hur mycket jag än anstränger mig. Det kan ju endå inte sänka betyget så. Fast det gjorde lärarna fel i på min förra skola förra året i 9an, jag fick ig på nationella i matte, och då fick jag IG varning i matte;s men men

Nu har vi Arbetsmiljö, och ska skriva en uppsats om mobbning. Vi ska skriva vad vi tycker om mobbning, vad som gör att det finns mobbning och vad man kan göra åt saken.

Så jag skulle uppskatta era tankar och åsikter om mobbning. Ni kanske har varit med om något tidigare? Eller berätta bara allmänt om vad ni tror som förebygger att mobbning pågår och vad man skulle kunna göra åt saken. Berätta vad mobbning är för er!

Skulle bli jätte tacksam om ni vill hjälpa mig med uppsatsen!:)

Today

Like you, like you, I like you

Har haft en liten mini bloggpaus på typ...1½ dag(A)  men jag är så sjukt trött, och sitter hemma med typ en stor ångest över alla jävla prov och uppgifter som jag har. KAN DE BARA INTE BLI SOMMARLOV NU?!

Idag har de väl i alla fall varit en ganska så chill dag, inte så speciellt mycket har hänt...
Men imorgon har jag turen att få världens jävla sovmorgon, börjar itne fören kl 2:D SJUUKT skönt. Ska jag sova ut riktigt sen kliva upp och steka pannkakor till frukost tror jag:D

 

                                           Söt låt, man blir sugen på jurdgubbar iaf ,   I lajk it!


Sällskapssjuk

Maah jag har lat och orkar inte blogga, så är det med det!

Tänk om man fick önska sig att få uppleva en tid en gång till i sitt liv? Alltså ett speciellt tillfälle, någon period eller så..
Jag skulle göra allt för att få uppleva sommaren 08, Kärlekens sommar...Men jag får väl nöja mig med att det snart är sommaren 09, även om jag tror att den aldrig kommer bli som förra året. Men sommarlov som sommarlov, alltid lika skönt. Men vem vet man kanske träffar värsta killen igen?!:D om de är någon snygging som läser det här är de ju bara att kommentera;) haha nääe så desperat är jag inte..
Men jag har varit sjukt sällskapssjuk och myssugen den här helgen. MEN ALLA ÄR SÅ TRÅKIGA!!!
Därför har jag fått suttit hemma och haft det chill men tråkigt.

Imorgon är det måndag, en ny skit vecka alltså!! och mamma förstörde det ännu mer för mig för hon har hela dagen sagt "men det är ju en kort vecka, ni är ju lediga tors-fred"  så man blir glad, så kommer hon tillbaka flera timmar senare " ojj nej, det är inte fören nästnästa vecka" -.- suuuuuuck!!!!

Som sagt, sommarlov nu tack!!!


Chill dag!

precis, har varit en riktig chill dag vilket har gjort att jag inte har orkat blogga något..
Har faktiskt inte gjort så speciellt mycket idag. Var med Stefanie till hennes kompis för att hon hade blivit tillfrågad att åka dit och mata hästarna när familjen var borta. Så då följde jag med. Var lite läskigt att klappa hästarna faktiskt. Och har aldrig ridit på riktigt heller, typ ba suttit på en häst när någon har lett runt hästen, men det räknas inte.

Nu sitter jag och väntar på mat och är sjukt hungrig. Sen vet jag inte om jag ska träffa Stefanie igen..
Men ha en trevlig lördag

Me today

Home

Nu är jag äntligen hemma igen..

Det var typ en jätte liten marknad, men jag fick i alla fall mina brända mandlar och surarämmar. Köpte också ett par av de berömda fake chanel örhängerna, men jag bryr mig inte så mycket. Behövde ett par nya bling örhängen så fick bli dom..
Sen gick vi bara runt och chilla lite, Kim och hennes syster åkte karusell oxå^^


Kim och hennes syster


Hunken Daniel, go for it girls;)


GODIIIIIIS<3


Mina nya örhängen


@ daniels place

shuue, nu har jag slutat för dagen och ligger nu för tillfället i Daniels säng med bärbara i knät. Väntar på att segot ska diska så att vi kan gå ner till marknaden innan jag far hemmåt, men han är ju så sjukt jävla seg! får sitta och vänta med en kopp kaffe sålänge..

Föresten det är sjukt nice väder ute:D

Ida<3Mysan









Friday, im in love

Everybodey say FREEDAG!:D

hihi(A).  Fredag igen, så jääävla skönt. Sovmorgon imorrn alltså, sen ska det bli as nice väder i helgen också. Så jag får väl ligga ute och steka och få ännu blektare hår och fin solbränna:)  Har egentligen resurs nu, men pallar inte jobba med något så de får bli chill ist fram till 10 då det är idrott-.- 

Idag är det marknad här i Norrtälje, tror inte den är så stor men kan iaf köpa godisremmar och brända mandlar<3 mums!

Vad ska ni göra i helgen?:)

                      Me today




10 saker ni inte visste om mig..

  • Jag har opererat mig 2 gånger
  • Jag och My blev bästa vänner efter att verkligen hatat varann(iaf jag henne)
  • Jag är alergisk mot jordnötter
  • När jag var liten åt jag popcorn från marken på gröna lund( USHHH)
  • Jag var mindre var jag sjukt smal en period
  • Jag har varit brunett 1 gång
  • Jag piercade min näsa själv när jag gick i 6an(eller 5an)
  • Jag har varit EMO( eller iaf wb)
  • Jag har haft tandställning (har fortf en typ tråd kvar i munnen)
  • jag har haft 4 seriösa förhållanden, var av 1 jag inte träffade genom internet


(old pic)


Ont i ryggen..

Shuue, ganska dålig uppdatering från mig, men jag har suttit och hjälpt en med sin blogg i princip enda sen jag kom hem, eller aa iaf från halv 4-4.. Så nu har jag faktiskt rätt så jävla ont i min rygg efter att ha suttit ner och stelt koncentrerat.. Men det blev bra faktiskt:) även om jag fortf inte är riktigt klar..

Nu sitter jag här och lyssnar musik och äter chips(tjockis) (A)

Äre någon som har något bra musik tips????:)


det va allt från mig   // peace

This is england!

Jaa det är ju typ så, har engelska hela dagen faktiskt. Enda sen vi börja kl 9 imorse tills nu har vi haft nationella i engelska, som gick skit bra om jag ska vara ärlig:D sen nu när vi börjar igen så ska vi ha vanlig engelska lektion, skit jobbigt! fast våran lärare sa att vi kanske får sluta lite tidigare..

Har precis ätit lunch och det var thaigryta, var faktiskt rätt gott lite äcklig konsistens bara, vilket jag är rätt känslig för att äta saker med konstig konsistens, men men vad gör man inte om man är hungrig?



Me today

Nighty babes

Nej nu ska jag nog allt gå och nanna kudden...
Känner mig inte alls taggad inför morgondagen då vi har nationella i engelska-.-
Om jag inte bloggar igen så wish me good luck:)


tänkte bara bjuda på en liten godnatt låt,
det är faktiskt min absoluta favoritlåt mellan alla kategorier och tider, alltså den allra allra bästa låten som någonsin gjorts!  De var allt, natti natt sötnosar!


Hiss eller Diss?

Har nu sytt in ett par gamla jeans som var jätte baggy och jätte vida i benen. Gjorde dom smalare och gjorde hål.

Vad tycker ni?:)


Hiss eller diss?

Ida Maria Ekholm

Martina i min klass ville att jag skulle skriva ett inlägg som hon kunde läsa, och skriva om mig. Kul va?:D not..
men jag vill skriva ett inlägg, och eftersom jag inte har nåt kul att skriva så kan jag väl lika gärna göra det

Mitt namn är Ida Maria Ekholm och är 16 år(fyller 17 den 12 oktober). Jag bor på ett litet skit ställe mitt ut i ingenstans som heter Grisslehamn. AS tråkigt att bo där!!! Ligger ca 50 min utanför Norrtälje, om ni nu vet vart det ligger(iaf kanske dom som kommer från Stockholms trakterna). Jag går i 1an på medieprogrammet på Rodengymnasiet, som är en stor skola, ca 2000 pers eller något. Men ganska tråkig skola faktiskt.. Jag har i alla fall valt den grafiska design inriktningen nu som jag börjar med sen i 2an. Då jag senare i framtiden förmodligen vill jobba som grafisk designer, helst inom reklam. För övrig så tycket jag mycket om att sitta vid datorer och blogga och göra annat(A) eller också umgås med mina kompisar och just nu sitter en av mina allra bästa vänner brevid mig, JÄTTE söta Mysan:)
Hmmm.. jag älskar musik, och lyssnar på ALLT! fast det är mycket indie/ rock, eller lite punk/rock/pop ballader. Men också house, hip/hop osv osv. Jag skulle själv beskriva mig som en kreaktiv, oftast glad och social tjej. Frågar jag mina vänner blir det väl mer beskrivet som blond, blåst och pratkvarn^^ haha(A)
En annan sak jag älskar är Piercingar och tatueringar. Kommer aldrig tröttna på det. Har nu 3 piercingar och en massa hål i öronen.. och har också även en tatuering. En fyrklöver på axeln(betyder tur)

hmm det var väl det mesta, har väl inte så mycket mer att säga:D jag har en katt som heter Sippan oxå=)

Det var allt från mig, ett långt tråkigt inlägg
Men bara att fråga något om ni under nåt:)

(ps Niklas hälsar till alla:D )


Brandstationen

Goddagens på er!

När jag satte mig på bussen imorse kom jag på att det var idag klassen skulle direkt till bransstationen på morgonen, och läraren hade sagt" ta på er okänsliga kläder", och smarta jag hade tagit på mig ett par ljusgröna leggins, så självklart är jag typ helt svart om knäna nu-.-  Men vi fick i alla fall en rundvandring och sen fick vi testa på att släcka en docka som brann med en fillt, sen släcka en eld med brandsläckare, det var kul:D

Idag ska jag nog ner på stan en snabbis och se vad priserna för piercingar kosar. Jag är lite sugen på att ta en tragus(den där lilla pluppen i örat om ni fattar). Hade det förut, men den blev konstig och smycket stöttes bort. Jag älskar piercingar och har man piercat sig eller tatuerat sig en gång så är man fast. Synd bara att jag redan har piercat mig på de ställen jag tycker är snyggt:/ men får väl tatuera mig ist då..

Nu har jag resurs, sen lunch, skriver sen Pussar



Jag idag, konstig bild men men..


körkortet, nästa!

Sådär ja, nu har man varit ute och övnngskört då:D var ju lätt som en plätt...hmmmm kanske inte då
men roligast var när jag hade lärt mig det där att köra utan att släppa koplingen för snabbt så man får kärringstopp så sa jag till pappa;

Jag -Men pappa nu får jag köra vägen hem då?!:D
Pappa -NEJ FÖR I HELVETE!!!
hihi(A)(A)(A)

Vi var ner i hamnen en runda och jag såg att det hade börjat växa sjögräs nu;o hatar sjögräs, så äckligt! det är verkligen min värsta fobi, att ramla ner där i hamnen bland långt äckligt sjögräs som ska dra ner mig till botten

Vad är eran värsta fobi?:)


Skulle du stödja djurförsök om du själv var offret?

Har tema nu igen, och fortsätter med våran hjärtefråga, och jag skriver ju om djurförsök/plågeri osv i EU. Det gör ont i en att se en massa bilder på nätet på djur som far illa. Att se bilder på hundar med knivar i huvet, kossor som blir burna på ett väldigt plågsamt sätt eller katter som blir strypta till döds, kan jag inte se det roliga i att plåga någon på de visen. Är det roligt? kan någon som läser det här säga att det är roligt? jag tror knappast det, sålänge man inte tappat en skruv lite här och var. Såg en blid på nätet där dom sattener en kossa bland massa lejon och det stog " Den här showen är till för turister i södra Kina" ÅÅÅH VA ARG MAN BLIR!!!

Eller djurtransporterna mellan olika länder, där djur får färdas flera hundratals timmar, i ett trångt utrymme, får väldigt sällan mat och vatten. Det är ju både djurplågeri och omiljövänligt att göra så.

Tycker också det är sjukt fel att testa kosmetiska produkter på djur också, även om det nu precis har förbjudits inom Eu att testa kosmetika på djur. Men den lagen borde kommit för länge sen, för det har långt tillbaka funnits smink som inte är testade på djur. Eller döda djur för att sy "fina" dyra pällsar som alla äckel rika snobbar kan gå runt att bära på och tro att dom är nåt. Ush säger jag bara! all form av djurplågeri är fan bara sjukt, och de som utför det kan ju gå och dö eller något liknande...

Min fråga till er,  Är det rätt eller fel att testa nya mediciner osv på djur?
Skriv gärna era åsikter och tankar




Mohaha

Gott med mat i magen

Påväg tillbaka till mediekoridoren satt det ett gäng killar utanför och jag fick höra att dom tyckte jag var snygg och snyggast på hela skolan(A)(A)(A) mohahaaah! var nog inte helt seriösa, men kul att dom säger så iaf^^ ger ju lite självförtroende när man vet att det är 2000 elever på skolan:D

Hungrig!

Nu är jag framme i skolan, och det verkar jag ensam om.. i alla fall från min klass. Så här sitter jag ensam:/
Får vänta på att My ska sluta från idrotten så kanske hon och jag kan luncha tillsammans iaf, så sjukt hungrig och det är ju pannkakor till lunch idag:D

Jag var ner på stan i ett tag också, hittade två tröjor som jag vill ha, fast just nu är jag pank:( men får väl tjata lite på pappsen så kanske han ger mig nåt.

För övrigt så har jag rast till typ kl 1, för då börjar min tema lektion.

Älskar att sitta och ta kort med skolans datorer
I<3 Mac datorer

Stress

Hej hej godmorgon på er..

hoppas ni har sovit gott, har iaf jag gjort. Nu har jag precis duschat och fixat mig klart och måste typ springa till bussen. Men skriver sen Puss

Me today

Pic's

Blev nog inte så mycket foton tagna på Celies fest, synd det..
men jag har i alla fall fått tag på 2 st:)


 
Jag & Kim

Moi

Wiiie


Jag är glad!:D
För att imorgon har jag faktiskt sovmorgon,*lalalallala. liip*  fast har lite beslutångest om hur jag ska göra..
För antingen tar jag en buss in till skolan och är framme 3 timmar innan vi börjar, men kan äta en massa pannkakor..
Eller så stannar jag hemma tar en buss vid halv 1, kommer en halvtimme för sent och missar pannkakor.

Hmmm hur ska jag göra??



"det som inte dödar mig blir jag ju starkare av "

Happy hour

Har egentligen engelska och samhällskunskap nu, men jag flammsar lite vid datorn och leker med kameran med Mysan pysan istället:)



Lady Gaga= cool tjej

Jag har lyssnat och gillat några av Lady Gagas låtar, fast trott att hon varit en helt vanlig diva/bimbo tjej som alla andra liknande artister som henne.. Men efter att ha sett den här videon med aukustisk version av pokerface ändrar man åsikt och tycker hon är grymt cool! Så skön och kör sitt eget race lixom... haha plus att hon typ får damp ryck..kolla video, speciellt på 2:11;D


Trötteer!

Måndag= multimedia igen då..
Somnade runt 12 tiden igår hemma hos Kim då vi chillat ett tag efter vi kommit hem. Vaknade någon gång i natt runt 4 tiden av att det knastrade på fönstren för att det spöregnade. Inte så kul me regn när man ska gå till skolan några timmar senare. Celie hade i alla fall tur med vädret i helgen på hennes fest. Men i alla fall, vi klev upp runt halv 8 vilket är 1,5 timmar senare än jag får gå upp när jag är hemma, så det var nice!

Nu sitter jag i skolan då och har multimedia, ska göra någon animation, men lite jobbigt att få nya uppgifter när man inte ens är klar med tidigare..

Juste, jag är typ påväg att bli förkyld också, ont i halsen och så.
Kan någon förklara för mig VARFÖR man alltid blir sjuk efter att man har festat?

Hemma från trippen

Sådär ja, Nu var man hemma igen då
blev inte så mycket mer uppdateringar sen i alla fall sen sist jag skrev, men i fredags drog jag som sagt in till Norrtälje till Kim, vi mötte senare upp Daniel på dagen och drog ner till parken och solade och rökte vattenpipa, chill som faaen! Sen så gick jag och Kim hem till oss och Daniel hem till sig. Vi bestämmde sen för att ha grillkväll hemma hos Daniel, så jag och Kim drog och handla lite att grilla och sen drog vi till Daniel. Fy fan va mysigt det var, bara vi 3 snacka lite skit och hade det trevligt. Måste göras mer gånger nu när det börjar bli varmt.. Sen så begick jag och Kim hem till henne,,,

Igår(lördag) gick vi upp tidigt för att duscha och fixa lite, för vi skulle ta den tidiga båten(rosella) till åland, för att Celie fyllde 18 och skulle ha fest. Sjukt kul att träffa Celie igen, har inte träffat henne sen hon sluta i klassen och flytta tillbaka. Orkar inte gå in på så mycket detaljer för kvällen var lång. Men det var hur jävla trevligt som helst, en massa folk, kanske runt 30 pers(?) kanske mer, kanske mindre men ca var där och kul att träffa lite nytt folk också.  Hur som helst, jätte kul även fast den slutade lite irriterande med tanke på att jag kanske inte fick den absolut skönaste och bästa sovplatsen.. aja

Idag sov vi väl kanske till 10 sen gick vi upp, kollar ut på gården och tänker " FY FAN!! skjut oss"  asså burkar, fimpar, skräp och en jävla massa skit över hela gräsmattan och inne. Men det var bara att sätta igång och städa. Det gick faktiskt ganska snabbt eftersom vi hjälptes åt. När vi var klara tog vi det lite lugnt bara, sen drog vi ner på stan. Gick in på ett ställe som heter Dinos och fikade. Sjukt trevligt ställe, kul att vara 18 och kunna gå dit när det är helg och krog. Lite rockigare ställe sådär.. ,men i alla fall sen drog vi hem för att packa ihop allt för att åka hem. Under båtturen hem var vi  sjukt sega, men det gick ganska snabbt iaf...

aja orkar inte berätta mer nu,, nu sitter jag i alla fall hemma hos Kim för att det gick inga bussar hem, men skönt för mig ändå, för det blir sovmorgon för mig imorrn:D

Nighty!!

Bråttom

HEjhej,
hoppas eran valborg var trevlig igår:) Själv så stack jag direkt ut med Stefanie, Eric och Pontus till en liten klippa och grillade när jag kom hem från stan. Sen så gick vi bara hem och kolla film och så. Trevlig kväll!
Nu sitter jag här och har precis packat klart..tror jag iaf. Hoppas jag inte glömmt något. Så nu drar jag in till Norrtälje, för att sova hos Kim ikväll, imorgon tar vi den tidiga båten från kapellskär till åland:D wiiiie!! sen blire partaj hemma hos celie som fyller 18 imorrn.

Kanske skriver nåt ikväll hos Kim, annars får ni ha det så jävla bra:D Puss och krams


RSS 2.0