praktik

sitter på praktiken nu. Är sjukt kul kunde inte kommit till roligare ställe. Shyssta grabbar och har fått värsta uppdraget. Ska nämligen göra affisher och biljetter till ena killen som jobbar härs band. Dom är väl lite halvkända, eller vet inte. Ska spela i stockholm i alla fall och jag ska göra deras affisher och konsertbiljetter. Ni kan ju lyssna på dom på spotify, exploding heart heter bandet, gör faktiskt bra musik. För övrigt har vi suttit ner idag och spånat ideer för dom har fått i uppdrag av svt att komma med ideer till sommarlovsmorgon och hur det ska vara i år, kul grej att få vara med och höra om och komma med ideer. Well det var allt så länge, see yaa!

tjaaråå

Har precis packat klart, snart drar jag och bosätter mig i huvudstaden för en vecka frammåt. Börjar ju nämligen på min praktik imorgon, spännande! i alla fall så ska jag bo hos farmor tills på fredag. Sitter nu och letar efter musik att ladda på mobilen med, sen ska vi dra. Lär väl inte blogga så överdrivet mycket där borta, med tanke på att min farmor inte har en dator, ohh lord, hur ska jag klara mig?

5 orsaker till att hata os..




kom & var min vän för en sekund


 


There’s still a little bit of your taste in my mouth

             

Gick upp i lagom tid idag för att hinna duscha och fixa mig i lugn och ro innan bussen gick, men endå så blev det så stressigt så jag bestämmde mig för att ta den senare bussen. Har inte direkt några bestämda tider i skolan nu när det är praktik. Lyssnar nu på lite musik innan jag ska gå till bussen som går om 20 min. Ja det var nåra ord från mig, hare!

I think I like u, a little bit.



Ibland när man har det lite väl bra kan man glöma bort resten.
Som bloggen tillexempel. Illa, illa! Dagen har bestått av skolan,
denna gång utan mathias, då han var med mig både måndag
och tisdag. Big buhu. Saknar honom, och funderar på att åka
dit på sportlovet för jag kan inte vänta hela 4 veckor på att kanske
få träffa pojken. Hmm.. Vilken sits man satt sig i..


Friday

sitter nu morgontrött i skolan och väntar på att börja. Börjar klockan 9 så är ett tag kvar, snark! har ingen aning vad dagens skoldag kommer bjuda på, det vet man inte nu när det är praktik och de som inte har någon praktik(jag) måste vara i skolan. Jag har ju praktik sista veckan, vilket är skönt i alla fall, fast är rätt nervös. Men det ska bli kul i alla fall. Idag efter skolan blire in till stockholm för att möta upp mathias som kommer på besök:)

Why you wanna shoot up your school today?

Tja! lite tomt på bloggfronten kanske.. Men jag är så jävla trött. Tror att skolan är boven i dramat, är hemskt skoltrött. Det har resulterat i en hel del skolk senaste tiden, fyy.. eller inte allt för mycket men lite iaf. Igår åkte jag i alla fall in till stockholm för att skriva kontrakt med min apu, det gick ju bra, shyssta killar var det, Johanna var med mig så åkte vi hem till henne efter och sov där. Det var meningen att jag skulle till skolan idag. Men när klockan ringde imorse orkade jag inte gå upp. Jag tycker inte att det gör så mycket nu när det är apu och nästan ingen i 2an på media är i skolan. Vi som är där gör ju ändå inget speciellt så. Men imorgon ska jag gå i alla fall. Ush skoltrött ja..Men nu är det bara ett år kvar tills det är min tur att få känna känslan. 3 orna har nämligen fått deras studentmössor vilket betyder att det är exakt ett år kvar tills jag får min, känns skönt. Eller gör det verkligen det, jag känner mig trygg i skolan bara att jag hatar att plugga. Jaja det går väl över

så börjas det igen..


Höjden av nördighet?

Här sitter jag brevid stefanie i hennes säng. Hon tjatade hit mig och sa att vi skulle ha jätte kul, så jag åkte hit. Det sluta med att vi båda sitter brevid varandra i sängen med en varsin dator i knät, kan det bli nördigare? Don't think so. Senare ikväll blir det ännu ett spännande avsnitt av Andra avenyn, och det lär nog  bli ett par rundor till stefanies skafferi me, höhö. Ha en bra kväll!

This aint paradice

Sitter och lyssnar igenom Lil Waynes nya album på spotify, riktigt bra låtar faktiskt. Idag har det inte varit så mycket skola. Hade sovmorgon så gick upp halv 9 och tog bussen som gick tjugoöver. Riktigt skönt! kommer lagom till skolan då lektionen började. Hade bara en lektion som vi typ inte gjorde nåt på, eller man fick arbeta klart med sånt man hade kvar, men jag hade inget, så egentligen var det rätt onödigt för mig att åka in huvudtaget. Men sen så sluta vi iallafall och det gick en rätt passande buss så var hemma innan tre, skönt! Ja hemma har jag väl inte gjort så mycket, ska väl nu gå och titta lite på tv.

Lil Wayne- Paradice

....


Det är måndag, och det märks tydligt!

RSS 2.0