When I’m down down down down down can you pick me up

Uppdateringen är som vanligt på top, eller? Aja första skoldagen idag. Hade sovmorgon till kl 11,35. Men eftersom jag bor mitt ut i helvetet så var jag tvungen att ta bussen 09,20 för det inte gick någon bättre. Alltid kul att spendera över en timme tills att inte göra något alls. Annars hade jag en lektion bara som inte ens varade hela lektionstiden, så hade i princip typ bara en timmes lektion idag. Schemat för övrigt är jävligt nice!


Idag är en bra dag

Inte ett moln på hela dagen
Ny piercing
Mina kläder jag beställt har kommit

Ska snart fixa mig, drar mig till Stockholm ikväll.


Lead me to the truth and I will follow you with my whole lie

Trötter, ja det är mitt namn det just nu. Fick tvinga mig upp klockan 07;45 imorse för att följa med papps till Norrtälje. Kan säga såhär, min plånbok gråter lite nu efter dagens shopping besök. Men jag kan skatta mig lycklig i mina nya inköp iaf, en blus, en skjorta, ett par byxor och sen min efterlängtade volume master, wohoo. Det har även hunnits med ett par rederiet avsnitt i dag med, är som besatt! dock har jag bara sådär 289 avsnitt kvar, hehe. Som den mångfalldige mästare jag även är så har jag slängt ihop en blåbärspaj ikväll med, sitter finfint de på den lilla kaggen.. hmm


Mumford & Sons – Sigh No More
(istället för att sätta ut en låt sätter jag ut hela albumet för alla låtar är lika bra)


The beauty of love as it was made to be

Dags för lite skrivande då. Tog en paus från mitt rederiet tittande nu(höhö ska försöka se så många avsnitt som möjligt), så tänkte att jag kunde uppdatera lite. Förutom lite jobb så var det i fredags älmsta natta, som förövrig är så överskattat. Men trots de så vill man ändå dit. Införskaffade mig en silvering som är en gamal gaffel, min mamma har lika dan typ så nu matchar vi varann. Sen godis köpte jag en massa. I går jobbade jag även min sista dag för i sommar, så nu är jag fri de sista veckorna innan skolan börjar igen. Funderar även på att dra in till stan någondag, måste ju spendera lite av min lön jag fick förra veckan, höhö, Nej nu ska jag fortsätta kolla vidare.

Mumford & Sons – Sigh No More


RSS 2.0