Lördag

Igår blev det en liten tripp hem till mor och far hemma i grisslehamn. Känns som att komma till ett annat land, då den mesta snön är borta i stockholm(även om det nu råkade snöa lite igår där med). Men hemma är det fortfarande metershöga snöhögar, hmm. Skönt att solen lyst så skönt idag iallafall. Ikväll åker jag in till Norrtälje för att tillbringa kvällen tillsammans med Emelie hemma hos henne.

Weeeey

Gårdagen var en lyckad dag. Tripp till Norrtälje för möte där jag sitter som jurymedlem i en grej. Slutade med att jag nu har en praktik, skönt! Nog att det har varit skönt att chilla hela veckan, men lite tråkigt blir det att vara ensam i lägenheten. Dessutom så kommer jag fortfarande för det mesta jobba hemma under praktiken, kanske träffar de ja jobbar med någon gång i veckan. Nu ligger jag i sängen och hostar o harklar mig och kollar på OC. Väntar även på att min man ska komma hem så vi kan gå och storhandla.

Tisdag

Vaknade upp för en stund sedan, pigg och förvånad att jag inte märkte överhuvudtaget när Emelie drog iväg imorse. Har varit iväg och köpt mig lite frukost så nu sitter jag och smaskar i mig medan jag kollar på tv. Vad ska jag göra idag då? hmm, funderar på att trotsa min snuva och halsont och ta mig in till stan.

stockholm i mitt hjärta

Från och med idag är jag bofast i våran vackra stad Stockholm. Ska tillsammans med min käre man och sambo Emelie tillbringa 4 veckor tillsammans. Spännande må jag säga. Nog om det, är genomförkyld och nu sitter jag och maken min och kollar på Big Brother.

I can see my self in bed with you when I am sixty-two


jag lever

Eller det är frågan om jag ens gör det... Veckan som var har nog varit en utav de stressigaste som jag varit med om. Köttat projektarbete i princip varje dag, varje håltimme och efter skolan då vi slutat hyfsat tidigt. I fredags satt jag och emelie i skolan in i det sista innan deadlinens klockslag var inne. Nu kan jag pusta ut lite iaf, har dock raporten kvar. Annars så har jag spenderat några ytterst trevliga dagar i stan med emsan i helgen.


RSS 2.0