It's time to kiss the past goodbye

I'm finally on my own
Don't try to tell me no
There's so much more for me
Just watch what I will be



hei

sitter nu här för tillfället och lyssnar lite sköning musik, that's really nääjs!
Kom hem för en liten stund efter att ha varit ute och övningskört. Det gick som på dans kan man ju säga. Fick till och med köra på stora vägen idag. Men de är riktigt skoj att köra nu, har inte kört nåt sen sommras och ska nu börja hård köra har pappa sagt..

Idag annars har det bara varit skola som gällt som vanligt..
Grako, svenska och sist inte minst idrott. Vi var idag uppe på IP där vi körde lite friidrott. Tror ingen var taggad på det, men de blev rätt kul ändå när man kom dit. Man blir glad i sällskapet som man brukar säga..






idjuuuuuut!

Denna skit dag kommer aldrig ta slut känns det som. Har varit sur och irriterad hela dagen.
Allt började på mattelektionen då vårat cp till mattelärare slänger ur sig inför hela klassen hur dåligt mitt resultat på nationella var.. lixom vad ger honom rätten till att huvudtaget ens säga så? speciellt inte inför hela klassen.. sen började vi prata om nationella och det slutade i storbråk. Jag blev så arg så jag sprang ut därifrån och resulterade i böker som jag kastade omkring mig och floder av tårar... han är ett jävla svin som borde fått sparken för längelänge sen, + så är han typ 65+, pension snart, hallå? Men han har betett sig svinigt mot alla sen vi fick honom nu när vi börja 2an.. alla är lagom sura på honom. Gubbjävel!

Aja nu har jag MUM(multimedia) som suger.. vi håller på med powerpoint som är sååå tråkigt. Men ska nog gå snart och byta om, har styrketräning efter:)

se ya later!


Den här kan äckelgubben hoppa upp och sätta sig på tycke jag!


look me in the heart and unbreak broken it wont happen

tjalalalalaaaaaa, fan vad jag är bra!



hehe fick nåt ryck bara. Söndag igen, så värdelöst!
I fredags var jag i alla fall på bio och såg som sagt flickan som lekte med elden, den var riktigt bra. Fast män som hatar kvinnor är fortfarande bäst. Men den är helt klart värd att se.
Jag o Stefanie sov i hennes brors lägenhet på kvällen. Vaknade på morgonen av att steff ställer sig bakom och klingar med den ostämda gitarren.. hmmm skitunge! vi fixa oss, och sen drog vi o träffa hennes kompis och drog upp till McDonalds för frukost/lunch. Sen åkte jag hem.

På kvällen kom My hit till mig.. Vi prata och kollade på en massa filmer och käka chips. Sen somna vi. Idag låg vi bara i sängen tills hon åkte hem.. Sen dess tills nu typ har jag suttit och fixat lite med min blorre, vad tycker ni om det nya?

Nu ska jag duscha, pussisar

Dagens:


fredags myyyyyyyys

Nu äre dags för fredags myyyys, lalalalalla..

Ska snart ha mediakommunikation, bajs tråkigt. Ska ha läst typ 100 sidor som han typ ska testa oss på, men pallar inte!

Sen slutar jag för dagen, wiie. Ska träffa stefanie och dra till hennes bror. Lär nog spela lite rockband skulle jag tro(A)
Sen blire bio, myspys

Spikat och klart

Efter mycket om & men, hit& dit så blev det bio imorrn iaf:) najsnajs. Flickan som lekte med elden blir det som sagt, ska bli spännande.

Kudden ropar på mig nu, måste dra, nighty!


I'm starting to think its just a mystery





blahablaha

Tjäääna!

sur dag va? regn,regn och åter regn, sur f***a säger jag bara, hah!
har typ inte haft nå skola idag, eller hade grako på morgonen, men min fantasi var bortblåst då jag skulle göra mitt egna magasinframsida och komma på magasinets namn osv..så flamsa bara runt lite, planera rån osv, haha.
efter lunchen hade vi matte som jag sket i, vilket jag inte borde, ush o fy på mig själv. Hur kunde jag missa en lektion med"snygg-erik"... not.. haha

 

Just nu sitter jag och funderar på om det blir bio imorrn eller inte. Det beror ju lite på.. hmmm,, har jag tur så får jag som ja vill:) I så fall blir det flickan som lekte med elden,, har ju längtat efter den, och kollar man på trailern så verkar den vara en lika spännande och nagelbitande film som första. Men som sagt, vi får väl se hur det blir med den saken..

Nu vill jag ha mat! sent jag vet, men mamma o pappa har varit och storhandlat, och kom hem sent. Då blir det såhär,, bjuds på grillad kyckling och potatissallad, mummaa!


Quick fix and heartbeats, gets me so easily


Blev en liten oldie!

Lill-lördag

SHululuu!

Sitter i skolan och har lunch rast nu i typ.. 6 minuter till. Fick proppa i mig mackor till lunch för det var scheeeeebab, haha. Inte gott i skolan assåå,,

Har Grako snart, det är riktigt roligt nu på grako lektionerna. Håller på med precis det jag ville göra när jag valde det som inrikning.

Var bad-hair day i morse, så hatten fick åka på


Biffen talar

Tjenis!

Jag är biffigare än biffigast just nu känns det som. Efter ett styrketränings pass me bodypump så känner man verkligen av i kroppen att man gjort något. Får väl hoppas att jag blir belönad med nån liten bula. hehe
För övrigt har det här varit en riktigt lång och jobbig dag som aldrig verkar vilja ta slut.. varit irriterad enda sen start, och ibland gör mina kompisar det inte så speciellt mycket bättre.. hmmm.. men älskar er ändå:)


Sitter även o klurar ut lite vad jag ska önska mig i fördelsedags present. Är ju inte så långt kvar nu som sagt;) men jag har kommit på att jag inte behöver så mycket faktiskt.. eller klart jag behöver men inget livsviktigt. Men en mobil ska jag ha iaf, och där med basta! annars får mamma o pappa stå ut med en sur Ida ett lååååååångt tag. hehe. Men lite har jag iaf kommit på vad jag vill ha/behöver som jag kan önska mig av släktingar. Piercingar är en sak, både navel o tunga,, ush har tappat alla mina navelpiercing smycken, har bara fula orginalet i. Typ vanliga smycken, som massa armband o sånt. En volumemaster, har ju en sån där B-voffeltång som tar typ 20 min att värma upp-.- plus att volumemaster är bättre.  Sen lite vintergrejer, som typ mössor/halsduk osv.. fast det är iofs sånt jag kan köpa själv efter jag har fått pengar av dom ^^

Men har gjort en önskelista iaf(A)

Kanske inte vill ha en blå hallsduk, men en sån stickad mysig en iaf:)


Söndag

Har knappt lyft rumpan ur sängen idag, lat eller vad?

Vaknade vid halv 11 och satte efter ett tag igång filmen "the dentist" ush kommer ihåg när man såg den när man var liten, snacka om att man var rädd för tandläkaren efter det.. Men filmen är verkligen vidrig. ush..

har fått ont i huvudet nu också, kan ju bero på att jag ligger i ett varmt rum då jag stirrat på en skärm i ett par timmar. Hehe.. lyssnar nu på musik och aa då får det bli en dagens låt oxå

Dagens låt:

 

Matt Dallas som är med i videon(Kyle XY) måste även vara en av de snyggaste som finns, goosh!


Höstmys

Har varit ute med mammi på prommenad. Var skönt att bara gå lite, slippa sitta inne o tråka.
Har haft sjukt tråkigt hela dagen och kommer förmodligen fortsätta i den stilen resten av kvällen med:/

jaja

invigde min mysiga halsduk för i år oxå

-

Hemma igen!

Kom hem för ett tag sen. Efter skolan mötte jag upp Micke så gick vi ner på stan ett tag o kolla runt lite, gick senare o käkade pizza och kom på att vi kunde gå på bio o se prämiären av flickan som lekte med elden, men tyvärr fanns de inga platser kvar, men det fick bli ica o köpa godis istället o sätta sig hemma o kolla tv, nice de med ju:)

Nu är jag så trött att jag snart stupar faktiskt, så ska nog stänga av datorn o sova nu, nighty night!


Tjolahej tjolahopp

FREDAAG!

Och jag har inget att säga=)
Nej men det finns inte så mycket att säga, lektionen börjar om 8 minuter om jag nu ens har någon resurs, sen slutar jag vid 3 idag.

Me today

Chilli'n

Tjabba alla!

Dags för lite uppdate då, hehe.

Men det finns inte så mycket att berätta. Helgen var tråkig som tusan!!!! Gjorde inte ett skit typ..
Skolan händer det inte så mycket i heller.. Detta år i skolan känns så slappt faktiskt,, eller asså 1an var mycket hårdare. Känns som att man typ bara har 1-2 lektioner om dagen har håltimmar och sen är det slut. Men man ska ju inte klaga heller. hähää!
Idag på grako började vi äntligen jobba med något som jag verkligen tycker är kul och som jag sett fram emot att hålla på med. Vi ska nämligen göra en folder, me framsida, baksida sen ett uppslag. Vi ska pynta foldern me bilder och text som vi själva vill ha. Jag ska göra ett stort kollage me vogue bilder o så. Riktigt kul faktiskt! sitta o klippa o trixa me bilder o text o ha som man vill.
Hade även idrott idag med då vi paddlade. Var rätt kul ändå, men jobbigt! jag och Sara paddla i ån en bit, och vi körde ju inte så rakt hela tiden kanske, hehe. Men de va skoj.

Hemma har det bara varit chill som gällt och sen buffy och vampyrerna på tvn, ÄLSKA att dom börjat sända det igen!



Blivit förälskad i denna låt med
får då alltså bli dagens låt;


var inte heller orginal musikvideon, så skippa att ha så man kunde se videon.

Snörvel, snörvel..

Ligger förkyld o jävlig.. åååh gillart inte!

Idag var det en nice dag i skolan! bara 2 lektioner, först Grako sen matte. Hade matte med A klassen eftersom jag endå bara hade hål o vänta på attfå ha matte efter dom. Så jag o My satt faktiskt och jobbade på riktigt bra! team work! tror jag ska göra såhär varje vecka att ja har matte med A klassen istället, så slipper jag typ ha 3,5 timme hål o sluta tidigare:D



Sitter och lyssnar på musik och tror att jag är påväg att få ett återfall;o för typ 3 år sen var jag typ WB emo(haha!) och lyssnade på massa emo och rockmusik(lyssnar iofs mycket på rock nu med) men ett av mina favorit band var tokio hotel, som nu tyvärr har fått en stämpel som allt annat får nu för tiden. Men jag har fastnat heelt för deras nya låt, kan inte sluta lyssna på den! så annourlunda mot deras andra gamla låtar.

Tyvärr gick det inte att kopiera o lägga in deras låt med musik videon, för den funktionen var avstängd. Men den här får väl duga. Men gå in o kolla på deras riktiga musikvideo, den är faktiskt ryktigt bra gjort och annourlunda!

 Dagens låt; Tokio Hotel- Automatic


Orkar inte!

Känner mig trött och sjuk och orkar då inte med att blogga..

...Men nu har jag ändå inget annat för mig, eller jo jag borde väl sova, men ska sova snart. Det har inte hänt så mycket de senaste dagarna. Jag har blivit förkyld, och idag var det skolfoto också. Fick se klassfotot, och det blev inte OK! menmen, vad ska man göra lixom...

Sitter och klurar på vad jag ska önska mig när jag fyller år. Är ju trots allt typ bara 1 månad kvar, hihi:D
De jag önskar mig mest är att få pengar så jag kan åka till London över en weekend me Kimsan. Men det kostar nog rätt mycket, men pappa har ju inte sagt nej så. Men om jag inte får det så ska jag nog önska mig en ny mobil. Känns lite onödigt då min jag snart haft i 3 år fortfarande fungerar jätte bra,, men som sagt haft den i 3 år o man vill ju ändå uppgradera sig lite iaf. Har fastnat för touch mobiler, och ni som säger att dom är jobbiga,, äääsh tyst på er! jag tycker de är skönt me touch,, visst svårt i början men man lär sig.

Vill ju självklart ha en rosa oxå(A)



Dom skiljer rätt mycket i pris, vissa kostar under 2000 medan de va en som kosta 3 och den jag har som favorit kostade nästan 4000. Känns lite onödigt, då jag behöver önska mig lite annat med.. Men å andra sidan hade den saker som inte de andra och är mycket bättre..Men vi får se hur ja gör:)

Nu ska jag sova, god natt!


hålla tummarna o vänta

Har precis mejlat klart alla möjliga nöjestidningar. Har nämligen APU v 6-8, visst det är ett tag kvar men man ska vara ute i god tid! Har mejlat tidningar som Frida, Veckorevyn, Chic mm,, och hoppas verkligen att någon säger ja. Var även inne på MTVs hemida, och klart dom tar emot praktikanter där, men man ska ha fyllt 18-.- bajs på dom! men men, som sagt blir ruskigt glad om ens nån säger ja:)


Me today

Måndag

Hej allihopa!

Sitter nu i skolan på MUM och är mätt och belåten efter att ha ätit en god baugette me skagenröra o en festis. Hade sovmorgon imorse, så jag kunde sova ut enda till halv 9. Gick på stan ett tag när jag kom till norrtälje och köpte ett skärp, en foundation och sen en hårklämma. Gick sen till frisören för att färga håret, och det blev såklart jätte bra, tack Jill=) Hon klippte även luggen på mig, blev lite finare än när jag själv har klippt den lite slarvigt^^. Ska gå tillbaka dit imorgon för att köpa silvershampoo för hade inte pengar så det räckte med mig. Ni får se nån bild när jag kommer hem=)  Nu ska jag sätta igång och jobba.

Rubrik

Hallojsan!

Sitter nu här ganska nyvaken efter en powernap. Kanske inte så smart, för kommer förmodligen ha svårt för att somna i kväll då istället, men men.

Imorgon börjar inte skolan fören halv 1 så då får jag ju lite sovmorgon. Ska även iväg och fixa håret med hos frisören. Ska bli skönt att få bort den gula nyansen och fula utväxten. Vill ju va fräsh inför skolfotot, hehe.


såhär blondt o fint hoppas ja på igen, men de tror ja jag får för dom där jag går hos är så duktiga=)

MORRN MORRN!

sorry för den dåliga uppdateringen.

Igår åkte jag in till Norrtälje till kims lägenhet. Hon var inte hemma så ja chilla här själv i ett tag sen tog ja mig ett bad o börja fixa mig lite. Man ska ju inte bli för bekväm o hemma;) hehe. Senare så gick jag ut och käkade kinamat och sen gick jag på bio och såg den nya beck filmen. Den var inte alls lika bra som dom andra. Kändes som en helt annan film, ingen som tillhörde beck serien. Men men, det var trevligt i alla fall:)
Kom hem till Kim innan 10, så kollade ja på stockholms boogie och saw som visades på tvn. Både jag o kim somna me i soffan me kläder på oss och samma täcke. Så har inte legat så bekvämt inatt^^ därför är jag vaken så tidigt. Tror jag åker hem vid 2 tiden eller nåt.

Menmen, ska nog kolla tv nu, Kim ligger ju o snarkar för fullt fortfarande:P

Motivation

Hej bloggis!

Ligger som vanligt i sängen och lysssnar på musik o chillar gaalet efter ännu en skoldag. Haft 2 lektioner idag, men gick knappt på matten, eller stack efter ett tag. Har typ tappat motivationen helt när det gäller skolan. I alla fall när det gäller matte.. ligger typ 30 sidor efter i boken. Aja får försöka hitta motivation till att sätta mig ner hemma någon dag och bara jobba gärnet!

I morgon är det fredag igen då. Skönt att vi slutar lite tidigare nu, när vi flyttat matten till torsdagar så då blir det ju att vi slutar vid 3 tiden istället för halv 5.

Hmm vad ska jag skriva mer då? Jag har fortfarande jätte ont i mina ben, men har under dagen kännts lite bättre för jag smörjde in med voltaren i morse. Sen kom jag på att det gör ju ont när ja står me fötterna helt ner, så jag går ju runt på tår typ hela tiden så det inte ska göra ont. Så jag kom på imorse att ja kunde gå me klackskor, och tro de eller ej, gjorde inte lika ont då:) hehe ibland gäller det ju att man är smart;)

Här får ni Dagens låt oxå:)

 


Ont det gör ont

Tjingeling!

Dagen har varit riktigt jobbig då jag har haltat fram som en liten haltalotta hela dagen och haft svinigt ont. Har tränat för hårt och har tydligen fått musikelinflammation i båda mina ben;s Inte helt säkert att det är det, men inte fan är det vanlig träningsvärk i alla fall...

Men lite glad är jag i alla fall, för trotts smärtan så prommenerade jag ner på stan för att se om det fanns nåt fint. Och det gjorde det ju såklart. Fick med mig nåra grejer i alla fall=)

1 vitt linne
1 Svart kofta
1 svarta leggins me nitar

Leggins

Linne


kofta

and if I put it all together....



TADDAAAH!













Morrn morrn!

God morgon!
Kom precis till skolan, och det har inte kommit så många från klassen ännu, så kan väl lika gärna blogga.
Har Grafiskkommunikation nu på morgonen i 1,5 timme-.- hoppas de blir nåt kul vi får göra den här gången.


Me today




RSS 2.0