Yeah who's laughing now?

Örebro var toppen kan jag meddela. Mycket fin stad, som medförde mycket skojigheter. För att gå tillbaka till verkligheten så var jag duktig idag. Gick nämligen upp klockan sex och åkte till skolan i tid. Något som inte är allt för vanligt nu för tiden. Får bli ändring på de där, hmm. Men det är lika jobbigt att gå upp kl sex varje morgon..men snart är de helg igen, woop!

Robyn – Time Machine

tjugofjärde november

En månad kvar till jul, woop! Kvällen till ära så har jag tagit ett bad, och försökt packa inför min örebro tripp imorgon. Åhh de värsta som finns är att packa. Gjorde dock en check lista till i morgon bitti så jag inte glömmer de sista grejerna. Och även hunnit måla mina naglar så fint i min favorit färg. Nu ligger jag under täcket och hackar tänder för att det är så jävla kallt. Igår när min kära moder kom hem så hade hon köpt en pälsmössa aka "björnfittan", dock för liten storlek upptäckte hon hemma, så jag fick den, whaay!

why do i keep lovin you

Biljett bokad- check, körkort hämtat - check, pluggat- öhmm... Ligger o lyssnar på mina gamla lovers tokio hotel. Det var tider de när det var ens favvo band..  eller? tack gode gud säger jag bara för att man förändras med tiden, och är en aning klokare nu än då. Nee det här duger ej, får nog bli ett varmt bad.

so rough baby baby baby


blöö blööö blööö

Jävla segt asså, lite trötter på att ligga i sängen och i n t e - g ö r a - e t t - s k i t nu! hummm, skulle pluggat idag som jag egentligen skulle gjort igår, men nepp. It's okay i'll do it tomorrow. Ska även till posten och hämta ut mitt körkort, wooooh.

Igår var jag högst upp, imorgon är jag nedanför

Konstigt hur saker så snabbt kan förändrats. Det kan lixom aldrig få vara bra i ett tag, utan det ska alltid vara något.. humm. Ajaa, långhelg vilket är riktigt skönt. Igår var det sacomässan. Då målet var att kanske hitta någonting spännande att ägna sig åt efter studenten. Men jag vet inte jag, inte direkt sugen på att fortsätta med plugg. Isåfall ska det vara något riktigt kul, där det är mer praktiskt än teoretiskt. Men framtiden får avisa vad som sker. Det är förövrigt ännu en lugn helg för mig. Men jag vänta en helg till, för nästa vecka ska jag ju åka iväg till min kärevänn i örebro. Kommer nog bli allt annat än lugnt.. höh

coolers thing ever


Glad tjej

Wheey wheeey wheeey! gissa vem som har kirrat körkortet? ehehe. Sån lycka kan jag säga er! Efter massor av övningskörningar och MASSOR av plugg så visade det ett bra resultat tillslut. Klarade både skrivningen och körningen på första försöket med, så skönt! Nervositeten var obeskrivlig. Speciellt inför teoriprovet. Men nu kan jag äntligen andas ut. Ska fan bränna upp den där jävla teori boken nu.. hehe

Har du någonsin slutat tänka och glömt bort att börja igen?

lovlovlov, fan va skönt det är med dessa lov. Kunde inte komma mer lägligt faktiskt. Även om jag nu bloggar om det när det snart är över, men men. Lovet har varit lugnt, då en fika blev av med Julia i tisdags, och en stockholms tripp till Johanna i onsdags. Där det blev bla shopping och sushi debut för mig. Kanske bland det vidrigaste jag någonsin ätit? Annars har jag haft lite körlektioner på körskolan, och massor av teori plugg, och än är det inte över... fan vad jag är sugen på fest nu asså.


RSS 2.0