Det här med resfeber

Vad menas med resfeber egentligen? att man blir rädd inför flygningen, man är glad, nervös? Jag börjar känna ett litet pirripirr i magen nu faktiskt. Är även otroligt glad idag då det är sista skoldagen och sen är man ledig i ca 1,5 vecka. Har även bara två lektioner idag faktiskt tror jag. Så lyckligt kan jag sätta mig på en buss hem redan vid halv 12.

I hope you're not lonely without me

Tog en sovmorgon till halv nio för jag tyckte mig ha lite huvudvärk när mamma först väckte mig vid sex tiden. Skoldagen kändes ju lite halvt nödvändig också, menmen. Jahapp, imorgon är det valborg igen då, halva sveriges befolkning har väl planer på att super skallen av sig antar jag. Själv orkar jag inte med det. Har inte pengar till dricka heller. Men får se om jag åker in till norrtälje och går till brasan och har trevligt me my och steff och förhoppningsvis en massa annat folk.



Onsdag

Sitter i skolan, är ännu inte fullt frisk. Men får hoppas att dagen går ändå. Den envisa magvärken vägrar gå över, legat halva natten och haft ont. Ush ush. Snart har jag text, då jag ska börja sätta ihop intervjuvn och skriva text.

En liten grej..

Om 7 dagar vid denna tidpunkt befinner jag mig i London, wiiiihoo

-

varit hemma från skolan i två dagar nu, söndags och måndags bestod av feber, och idag har jag haft huvudvärk. Stannade hemma för att vara säker på att jag blir"frisk". Jag vet inte ens vad jag varit för sjuk. Lixom, feber i ett par dagar sen är det slut, inget mer? förkylningar och annat sånt brukar ju komma innan eller under tiden man har feber men ikke. Dock har jag haft extrem magvärk i ett par dagar, har så ont från och till. Just nu sitter jag och har skit ont. Hade ställt in mig på att åka till skolan i morgon, men har jag ont i magen har jag inge lust me det, ååh this pain killing me! Var även in till Norrtälje idag och övningskörde där för första gången, det gick som på räls, nästan.

I don't belive in Angels

Solig och fin dag ute idag, verkligen. Synd att man inte kunnat ta del av den bara. Jag ligger nämligen med en feber som smygit sig på mig under dagen. Hoppas det inte är långvarit iaf, bara 8 dagar kvar tills London nu. Hur som helst så har jag bara legat och glott på tvn idag. Får se om det blir någon skola imorgon. Det känns som att det inte är något långvarit iaf, för jag har inga förkylningstecken, förutom febern och lite seg och ont i kroppen bara.


Suturday

Förbereder mig inför min intervju jag ska göra idag. Har nämligen som "examen" uppgift på textkommunikationen i skolan att intervjuva någon intressant människa. Då tog jag tillfälle i akt att ta Maddes pappa, Kenneth Gärdestad. Så ska träffa honom kl 1. Har precis skrivit klart de sista frågorna, så nu är jag redo, heh. Senare ska jag träffa Steff för att gå ut på prommenad i det fina vädret. Och eftersom jag fått låna en bra kamera från skolan ska vi utnyttja de och ta en massa fina foton hade vi tänkt.


Thanx God

Har ägnat massor med timmar till plugg nu. Känner mig extremt duktig faktiskt. Har till och med hunnit övningsköra en liten stund med. Det går frammåt, dock är det ca 172 dagar kvar räknade jag ut nu tills jag får ta den där jäkla lappen. Kan inte tiden bara gå? well, nu ska jag ta mig ett välförtjänt bad.

Plugg

Vaknade för ca tjugo minuter sedan. Valde att stanna hemma från skolan idag för att kunnna sätta mig i lugn och ro och plugga ikapp i lite saker jag ligger efter i. Skönt att ta någon sån dag ibland, för jag känner att jag faktiskt får mer gjort än om jag hade gått till skolan. Nu ska jag bara hitta motivation till att sätta igång, men den kommer nog snart då jag fått tare lugnt ett tag.

DEPRESSION

Sorligt är det enda jag kan säga. När man äntligen hade börjat kunna kolla ut genom fönstret på morgonen och tänka "hmm ska jag ha den där kjolen eller shortsen?" så är det lika vitt ute igen igen som det senaste halvåret sätt ut. Ush, deprimerande. Något som är minst lika deprimerande är att jag nyss kollat på 3e sista avsnittet av andra avenyn. Den 5 maj sänds sista avsnittet sen läggs serien ner, för gott. Biig buuhu! kommer sakna den serien. Nej det ända rätta är nu att sätta sig i ett hörn och drika varm choklad med grädde och vänta på bättre tider.






I didn't give a damn, But now here we are


(Han är vad man kallar perfektion!)

tjugonde april

Sitter i skolan och väntar på att svenskan ska börja, ush pallar nte!

15 dagar kvar

Imorgon tisdag är det exakt två veckor kvar tills vi åker till London, galet NICE! om inte vulkan skiten fortfarande håller på och spökar, men det får vi hoppas på att den inte gör. Heh, nog om det! Skoldag idag igen då, en stressig sådan också. Hade nämligen deadline på våran lilla modell på vårat "centrum" som vi ska göra om. Imorgon ska de ställas ut och på onsdag får de andra klasserna rösta på bästa förslag. Inte för att min grupp kommer vinna, men men skit samma. Efter skolan drog jag med steff till hennes skola och var där och spelade biljard ett tag innan vi åkte hem. Hoppade av vid mig för att käka och sen kolla film, poseidon. Nu sitter jag och försöker bestämma mig för om jag ska måla om naglarna eller inte, hmm stort problem de dära. Hare!


Sol & Glass

Efter att ha vaknat imorse skrev Jesper på msn att han och en kompis skulle till Grissel för att äta glass, och fråga om jag ville hänga på ut. Så in i duschen och sen prommenad till affären. Testade äta nya magnum gold, den var inte alls så speciellt god som alla säger tycker jag. Jag lyckades även halka omkull utanför affären, hur man nu lyckas med det när det inte ens är is och halt längre? haha. Satt i alla fall och pratade lite medan vi åt glass, sen så åkte dom hem när det började bli kallt. jag har själv sen dess underhållt mig med att vara ego och fotografera mig själv ute i den skinande solen, sen så slängde jag ihop en ny header med en av bilderna, lite vårigt sådär. Nu är det mat, hörs!






femtonde april

Precis ritat färdigt min menysedel eller vad man ska kalla det. En uppgift vi fått på expon då vi ska lära oss att snabbtexta, så skulle vi skriva en slags meny. Rätt kul faktiskt. Dagen har bestått av skola, då jag hade prov i morse. Det gick väl sådär, fattar inte hur en lärare kan göra ett prov som kräver mycket tid och tänkande, sen bara ger oss 1 timme att göra det på. Tror ingen hann bli klar. PÅ bussen hem kom jag på att jag hade glömt A3 papper i skolan som jag behövde ha till menytexten, så det var ju bara att slänga sig i bilen när man kom hem och övningsköra till bokhandeln i hallsta. Det gick väl sisodär, var trött och en liten incident var påväg att ske. Men vi kom undan oskadda som tur var.  Ska ta och vila nu, höres!


fjortonde april

I'M ALIVE! jag har sagt så många gånger att jag ska skärpa mig, och bla bla bla. Men lite saker och ting har hänt, så jag har inte haft lust att blogga för fem öre. Vilket är synd, för det är fler än jag trode som följer min blogg och som frågat om jag lagt av med bloggandet. Men nej det har jag inte kan jag säga. Jag är superglad att jag har mina underbara vänner som tar hand om mig i alla fall, love you all!<3 Men jag skaaa ta tag i bloggandet igen, promise! kraaaaam sålänge

RSS 2.0