Back on T!

Sådär ja, efter nästan en hel lååååååång vecka så är jag bättre igen. Eller har i alla fall ingen feber nu, vilket är skönt! fast de bästa skulle ju vara om mitt halsont fick gå över också. Men jag känner mig i alla fall tillräckligt kry för att försöka ta mig till skolan imorrn, det är ju som sagt bara att ta en buss hem om man känner att det verkligen inte går att vara kvar i skolan:)

Jag har varit seg på att blogga också, men det kanske säger sig självt att man inte orkar sitta och skriva i bloggen när man har haft omkring 39 graders feber.
Så mina dagar har bara bestått av säng-tv-säng-datorn-tv-tv osv osv, så trååååååkigt att va sjuk, och det är ju inte så speciellt kul att veta att man säkert missat en massa i skolan oxå.


Foto bidrag

Har aldrig riktigt varit min grej att va me i fototävlingar för har aldrig riktigt tyckt att man haft nån bra kamera så man inte kunnat tagit några fina bilder. Men nu när jag läste om tävlingen på Denise's blogg och att temat var natur så gillade ja de för har 2 bilder jag verkligen gillar som jag tagit:)    visste inte om man fick ha med flera bilder som bidrag men ja testar iaf:)


Hoppas ni inte mördar mig My och stefanie:D


Älskar den, och är faktiskt inte ett dugg redigerad utan va så rosa på himmelen!


Aja är värt ett försök iaf att va me, kul grej endå:)


Blod, svett och tårar

har bokstavligt talat mina 3 senaste dagar sett ut. När jag försökt hosta har det kommit blod;s har haft så ont att jag börjat grinat och såklart svettas gör man ju när man har feber(A) Enda sen i torsdags har jag varit sjuk då jag började bli slut i kroppen och få ont i halsen. Hade så ont igår så jag stanna hemma från skolan, och på kvällen fick jag feber oxå, så jävla typiskt! Skulle nästan kunna sätta 100 spänn på att de är hallsfuss jag har fått, för har aldrig i hela mitt liv haft så ont i halsen so, nu, och så ont brukar man inte ha när man bara är vanligt förkyld. Idag var jag tvungen att följa med till uppsala för att min morfar fyllt 80. Så stanna vi på gränby c oxå för jag skulle byta ett par tights på vero moda, köpte ett par söta boxertrosor där oxå(A).. sen så börja jag må extremt dåligt igen, så vi fick åka från morfar tidigare än tänkt. Stanna på donken oxå för att äta lite men fick knappt i mig en ynklig liten cheeseburgare:/... Jävla klagande på mig och så synd om mig. Men JA jag har aldrig haft så ont i min hals som nu, så ni ska tycka synd om mig!

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på den bästa sommaren:)


Lilla Ida

Hihi idag på mediekunskapen så skulle vi göra ett varumärke om oss själva, asså marknadsföra oss själva.
Mitt företag skulle heta " Lilla Ida" och sälja kläder och barnsaker från nyfödda till 5-6 åringar:) tihii tycker själv att de blev rätt gulligt faktiskt.

fölååååt

Har varit borta i Stockholm från måndag till igår för jag skulle till doktorn jätte tidigt på morgonen, sen så igår kom jag hem så sent så har helt enkelt inte haft tid för att blogga.

Hos doktorn gick det bra, gjorde den årliga kontrollen efter jag opererade mitt öra förra året, det hade blivit jätte bra. För 10 år sen då dom upptäkte felet så var det tvunget att vara en ljudnivå på 50db för att jag ens skulle kunna höra på mitt vänsta öra, 50 db är ungefär den nivån vi pratar normalt i. Så under det var jag döv, och nu så måste det vara en nivå på 12 db, så det är en jävla skillnad:D  Sen gick jag på stan och shoppa med mammi, köpte en kjol och ett par leggins:)
Tycker ni att det är för tidigt att börja att ha blommiga kjolar?:P för kjolen jag köpte vill jag så gärna använda NU men det känns lite för tidigt ändå.
Kom till Norrtälje och skulle stanna där för skulle leka me Kim&Kim, så dum som jag var så gick jag till skolan, och lärarna upptäkte mig, så fick ju va med på sista lektionen lite grann-.- Sen så drog vi hem till Kimsan och spela Wii och kolla tv och hade de allmänt trevligt!

Och om denna dag(Onsdag) kan jag bara säga att det har varit en allmänt jävla tråk dag! 


+ JAG HAR INGEN JÄFLA ANING OM VILKA IV VAL JAG SKA TA, OCH HUR MAN FYLLER I LAPPHELVETET!

I'm happy

Äntligen har jag fått mig ett sommarjobb:D
Ska tillbringa sommaren på den ganska så nya resturangen här i grisslehamn som öppnade förra sommaren. Kommer bli så grymt skönt att jag bara bor mindre än 1 km ifrån också. Ska bli grymt kul, kanske inte att sköta och ta bort disk och plocka undan, men att få servera, kanske bli lärd så man kan göra coola drinkar och göra sånna här flashiga glasskålar me massa glass och fina dekorationer. Hur som helst ett jätte mysigt ställe som ger en utomlands känsla me palmer och vattnet intill:)

Här är en bild på min tatoo som jag gjorde igår


Mihiiii

FREEEEEEEEEEEEEEEEEEEDAAAAAAAAAAG!!!

Hallu, nu sitter jag hemma hos Mysan och chillar, måste vänta på bussen som går 22;15 eller något.
Idag har det varit en najs dag faktiskt. Slutade halv 3, då jag och Kim gick ner på stan för att gå till the tatuerare, ooooh scary var det!, vi fick vänta för han hade en kund som hade bokat tid, så han tog mitt nummer o så, och skulle ringa såfort han blev klar. Så vi gick ner på stan och Kim har fanimej blivit shopping beroende, varje affär vi typ gick in i köpte hon något i, önskar jag oxå kunde göra så, men nu är jag pank igen:(  Sen gick vi till Cafehörnan och Kim bjöd mig på någon slags wienerbröd bulle och festis:)  Tatueraren ringde inte så vi orka inte vänta mer, så vi gick dit ändå.. Och vet ni vad?:D nu har jag äntligen tatuerat mig(A) så nu slipper ni mitt tjat:)  var världens trevligaste tatuerare och jag har förut hört att han var väldigt oseriös som tatuerare, men han berätta att han länge jobba som tatuerare i Miami, och där han jobba så låg bara Miami Ink bara rätt över gatan några meter, så han kände dom:) så hade han blivit erbjuden jobb hos dom, men han sa nej;o fast han visste inte då att dom skulle brörja göra ett tv program. Och i allafall så var han jätte duktig så är väldigt nöjd:)  Bilder kan jag ladda upp när jag kommer hem


Ajajaj

Enda sen igår har jag haft extremt ont i min vänstra axel:/ var hos skolsyster idag och vi tror att det kan bero på att jag alltid bär min väska på vänster axel, och att jag överanstränger den för mycket.. aja ska testa att smörja in med lite voltaren senare.

Slutade tidigt idag, vid 2 typ.. fast min buss gick inte fören15;25 så först satt jag lite me Niklas, Tommi,Jonte och Jocke och sen gick jag ner på stan ett tag. Gick till tatueraren igen för att se om han har tid imorgon men han var inte där utan någon annan, men han sa att det bara är att komma imorgon så har han tid för att tatuera,, lääääskigt asså!. Sen så gick jag vidare för att leta reda på någon bra foundation.
Egentligen borde jag sitta och plugga nu men orkar verkligen inte!

Måste också säga grattis till Kimsan som fyller år idag också, grattis sötnos:)<3


Redbull is the shit!

Lång jävla jobbig dag igen då!

Förutom att de var en ganska lång skoldag, då jag slutade vid 4 så skulle jag på övningskörnings kursen också. Fast först stack jag o pappi till donken för att få i oss lite krubb. Men tycker ni att 4 timmar babbel på körskolan låter lockande efter en 7 timmar lång skoldag?. Om ni frågar mig så var det en plåga, tack gud för att redbull finns<3 tror jag drack 3-4 sycken, men man ska väl passa på när de bjuds;)

Imorrn ska jag va lite ljugig så mam eller pap får ringa till skolan och säga att jag ska till tandläkaren, doktorn eller något liknande, för jag ska ta sovmorgon, punkt slut! är inte mer än värd det efter idag.


A little bit of haven

Hemma nu igen då, har precis käkat en god middag, och kan nu sätta mig framför datorn och chilla och njuta av min gräddkola påse som jag köpt:D äääääälskar det, så gudomligt gott.

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


Fejkfejkfejk

Måndag igen då, och eftersom vi böt schema förra veckan och började med period 3 så betyder det att vi börjat me nåra nya kurser. Nu har vi inte längre datakunskap, utan multimedia(fast det är ungefär samma sak), men nu på multimedian så skulle vi bara göra klart saker ifrån datakunskapen, men eftersom att jag var klar med allt så har jag suttit och lekt lite i psxD  brist på bilder att redigera, fast jag tycker att det blev ganska stor skillnad ändå.

När bilden är omgjord ser den faktiskt ganska fejkad ut, när jag tagit bort skuggor och sånt.
(och jag ser fetare ut på den omgjorda bilden, där jag lyckats dra ut den lite mer än andra)



Bläääe

Börjar snart grina, vill ha pengar i massor, finns så mycket fint som man vill ha:(
Ska nog i alla fall beställa tröjan med Smileyn på, den va så söt:) sen får vi se hur de blir me de andra kläderna.





Vilka är ni?

Skulle vara kul att veta vilka det är som följer min blogg:) eftersom att jag har en ganska jämn statistik varje dag så lär väl de flesta vara sånna som följer den. Så skriv era namn eller nåt i en kommentar:D

Ge Grisslehamn sommar

Ända gången man gillar Grisslehamn är på sommaren, längtar!




Sommar 08 med My








Just enjoy the show

Like always så blir man så jävla besviken och arg när man kollat på melodifjaskovalen, blir aldrig som man vill, men ändå kollar man på det;s aja.. bajslåt som vann iaf;s

Jag sitter här med extrem ryggvärk, ensam och inte ett dugg trött. kan ju bero på alla sötsaker som jag proppat i mig idag, tjockis I am.. men det bästa är väl ändå att dyka ner i sängen, klockan är ju ändå ganska mycket.

Love onely love,
Love is the devils toy

De var allt från mig NightyNight!


Robinson<3

Det gamla favorit programmet som man satt fastklistrad framför varje lördag när man var mindre är snart tillbaka:D
Fast lär inte vara lika bra som det var då, men de är säkert bra nu oxå:)

Älskar låten som är med på reklamen:)


och svar ja, jag älskar sån här rock musik^^,  inte med skrik kanske, men annars:P
inte kan man väl tro att om man ser en blondin som mig på stan, lyssnar på musik som marilyn manson osv osv?:P

De 4 vännerna och..tysken

Inget bloggande för min del igår, men hade inte tid.
Var inte ens hemma något igår, utan stannade kvar i norrtälje efter vi slutat skolan och följde med Daniel hem.
Senare på kvällen så mötte vi upp Hanna och Martina, för vi skulle gå hem till Kim och hennes nya lägenhet för att ha en chill kväll:D  Det var trevligt, även fast det inte blev riktigt som jag ville:/. Men vi spelade Wii och kollade på tv:) 

Nu är jag hemma och ska bara ta det lugnt ikväll. Har så satans ont i ryggen efter innebandyn igår, men men.. ska kolla på melodifestivalen ikväll, som typ resten av halva sverige ska göra:P

One day with MP1 in Stockholm

Ush vilken jobbigt lång dag det har varit känns det som, ändå så kom man hem tidigt och har inte haft någon riktig skoldag. Utan vi i 1an på media var på riksdagen idag och kolla runt och lite sisodär, fick gå in i kammaren och se en debatt som handla om nåt om eu ;s så hade vi världens skönaste guide oxå:D haha...
Sen vid 1 tiden var vi klara och åkte hem:) fast de flesta stannade typ kvar i stan, fast jag orkade verkligen inte, för jag var så jävla trött så jag började se dubbelt när vi var påväg till tunnelbanan^^

Hade lite tid över när jag kom till norrtälje, för var typ 40 min kvar tills bussen hem gick, så då gick jag först till house of pain, och frågade om man var tvungen att vara 18, eller om man fick tatuera sig när man var under och hade med förälder eller något, men dom var stenhårda på att de var 18-.-., jag är så osäker på det här med att välja tatuerare för man vet ju inte hur bra dom är.. Sen gick jag in på B-young och såg verkligen VÄRLDENS sötaste klänning som jag vill ha till sommaren, blommig tubtopp klänning var det, så söt, fast den kosta typ 500:P

Sen resten av dagen har bara tillbringats hemma, sovande för det mesta^^ har sovit som en stock till och från sen jag kom hem:)  Nu måste jag hoppa in i duschen.

Pic's from today

Mysan & jag


sötaste Kimsan och Niklas:)


Jag


Beslutsångest

Idag var jag in till tatueraren och pratade lite om mina planer:P han sa att de gick bra och att den ba skulle kosta runt 500:) beställde ingen tid utan han sa det att antingen beställer jag då jag bestämmt mig helt, eller bara går dit och ser om han har tid då..  men jag har börjat få en sån beslutsångest,, finns så mycket fint man kan göra. Men jag tror att jag bestämmt mig för klövern, för det är ju faktiskt den ända tatueringen som jag ser något bra syfte att göra, eftersom att det betyder tur:)  

Har suttit och photoshopat lite i nyfikenhet av hur det skulle se ut, kanske inte blev ett så jätte verkligt resultat, men man ser ju på ett ungefär hur det skulle se ut. Jag tycker faktiskt att de blev rätt fint, och med tanke på att den klövern jag vill göra ska ha mer detaljer så blir det nog ännu finare:)


Imorgon ska hela MP1 iväg till storstaden Stockholm och hälsa på hos våran aldeles egen Fredrik Reinfeldt (vi ska till riksdagen)-.-


Skit dag

Det här har bara varit en allmänt skit dag.

Först börjar dagen med att man vaknar lika seg som en sengångare och det första man ser när man tittar ut är snö snö och ännu mera av det iskalla helvetet. Nåja, tänkte att även fast de bara är 5 min till bussen och så var det bäst att ta på en mössa för en gångs skull, så jag inte skulle bli så blöt i håret, men tur var väl det att jag tog min älskade mysse. För när jag väl kommer till bussen så går de 5 min över tiden, yttligare 5 min osv osv... Sen får jag sms av stefanie" bussen sitter fast uppe i backen, kommer nog om en stund" och säger man stund så betyder de alltid en ganska lång stund, och mycke riktigt, i 45 hemska minuter fick man stå ute i kylan och frysa från topp till tå innan bussen änligen kom upp för den där backen...

Trött och irriterad kommer man till skolan, och inte mycket bättre blev de me en över speedad Daniel som bara ska jävlas hela tiden.. 
Kl 3 var det möte för föräldrar o barn som går i åk1 på media, handlade om valen inför inriktning och inviduella val, som vi ska göra innom de 2 kommande veckorna, förstår inte ett skit;s och ingen aning om vad jag ska välja för IV-val heller, de enda jag vet är att de blir Grafisk som inriktning...

men men de enda possitiva med dagen var iaf det glada samtalet med Daniel(lärare) att jag fått MVG på rörligbild, så där blev de lite + på min dag iaf:D
Och nu sitter jag hemma och försöker värma upp mig med min favvo mysdräkt som vi hade som avslutningsdräkt i 9an, as skön:D


best friend

Idag är det måndag igen, vilket innebär att det är 5 dagar kvar till helg igen

Helt vanlig skoldag har det varit, då Daniel var så snäll och på rasten följde med mig in till stan en snabbis för att kolla priser och så för tatuering, men dom hade inte öppet, hrmmmf!
sen så har de väl inte hänt så mycket mer, förutom att Kimsan var min lilla mattelärare på lektionen, och det behövdes, den tackar vi för!:D

Idag fick jag med mig diplomet hem också som jag fick i fredags, nämligen därför att jag är en sk. Kompisstöjdjare, eller friendsare, va man nu ska säga.  Det är en stor ära att ta emot detta diplom, och jag vill tacka min mamma och mina vänner som stöttat mig.... hahaha, tönt fasoner!^^, jag tror inte en sekund att jag förtjänar att vara det här, för ingen som blivit framröstad till det har gjort ett dugg:P men men.. får veta hemliga saker iaf;)

Den här ska jag rama in och sätta över sängen
och pussa godnatt varje kväll:)


Hähä

Hitta en dikt på datorn som Madde gjort för länge sen, i like it!

jag är brunett så hett ,

vän med blondin så fin

Tillsammans all uppmärksamhet tar

Så avis nu när du inte har någon kvar

Owh, aahh! Så vackra, sköna och snygga

Så move bitch, stig åt höger

Låt madde och ida ta över


dirty sexy money

Det är namnet på min uppsats som jag skriver till mediakunskapen. Vi skulle skriva om något som har med media och göra. Jag har suttit i princip hela helgen och försökt komma på vad jag ska skriva, och efter 5 rader har de bara stannat och sagt stopp. Men nu för några timmar sen så sa det start igen och jag kom på en ny grej jag ska skriva om, det vill säga om hur mycket medierna skriver och pratar om mode, sex och skönhet, bara för att tjäna pengar på alla programm och sånt som handlar om det, där av namnet Dirty, Sexy, Money Har skrivit nästan 2 A4 och är väldigt nöjd=)


Äntligen

Nu har jag fått tillstånd att tatuera mig, det var på tiden:D
Jag pratade och visade ju en bild förut på ögon som jag ville göra i nacken, och det vill jag fortfarande, men är inte riktigt redo för en sån stor tatuering, utan skulle vilja testa och göra något lite mindre.. Hittade några fina små bilder på nätet, men lite irriterande att dom hade som något slags kopieringsskydd, så de är svarta ränder över, men fungerar nog ändå:)  funderar att ha på magen eller på ryggen, va tycker ni?:)


 
Svart tribal hjärta                                  färgglatt hjärta me typ blommor
                           
                          nån fin symbol som skulle stå för mitt
                          stjäntäcken vågen



Fast det jag fastnade bäst för var att göra en fyrklöver som betyder tur, och hapå axeln. Skulle vilja göra själva klövern som mitt hallsband jag har, och sen använda mig av färgerna från andra bilden, och sätta in diamanterna som är med på mitt hallsband.







:)

Dålig uppdatering igen, ääh what ever^^


Drog till Hallstavik igår och hade de trevlans:D mer skriver jag inte. Bye

Ida&Hanna+skola= sant

Halluuuu, vaknade nyss efter någon timmes sömn

Idag så har jag inte haft någon skola. Eller åkte till skolan imorse och skulle haft rörligbild, men den läraren var sjuk, och nästa lektion efter den börja inte fören 3 timmar senare, då vi bara ska skriva en uppsats, så då så följde jag med Hanna till Hallstavik. Vi gick och hälsa på i Hävrögymnasiet då, där man träffa lite folk man känner o sisodär:) sen så gick jag och hanna ner till blåkrogen för att äta strips, gott!!,  vi visste inte riktigt va vid skulle göra sen, så vi traskade först till Hannas förra skola, sen traska vi tillbaka till Hävrö.. Tänka sig att jag och hanna gillar skolan så mycket, så när vi inte behöver va i våran egen så går vi till andras;o höhöö..Så satt vi där och vänta, och vänta, och vänta i typ 2 timmar eller nåt:P kändes lite mobbat att sitta där tillslut då alla lärare typ pratat me oss och sånt..  Sen när tiden var inne så tog jag bussen hem:D.
 
Så nu är jag hemma, och har sovit lite och ska snart äta middag:D

Och T-shirts

Och sen dessa läckerbitar, den senaste tiden har jag börjat gillat t-shirtar me tryck på, lite coolt sådär:)


Snälla ge mig Ed Hardy t-shirten, snällasnällasnälla?

 

                         
        



I<3 Tygisar

Nu håller vi tummarna för att våren äntligen är påväg tycker jag.

Kom på att jag behöver nya skor till våren, då mina favorit FP tyg skor håller på att gå sönder:(
Och tycker att tygskor är så sköna att ha på sig, så lätta att gå i, väger typ ingenting ju.
Hittade ett par ute på nätet som var fina, och inget par kostar mer är 500. Fast egentligen är väl det ganska mycket för att vara ett par tygskor, och jag är egentligen ingen märkes nörd, men när de gäller skor och ytterkläder som man använder sig av dagligen så tycker jag att man kan unna sig något lite lyxigare:)

 
                BJÖRN BORG                                    Bobbie Burns (också söta i rosa)
 
Fred Perry                                                                  Björn Borg
Favorit i repris(sånna som jag har fast        coola, fast ser så pojkiga ut, eller?
svarta, mkt snyggare)



VILKA TYCKER NI VA SNYGGAST?:)


tråkigt

Igår var jag inte så speciellt sugen på att blogga, så då strunta jag i det:)

Idag var det en helt vanlig onsdag, och jag hade naturkunskaps provet som jag egentligen skulle gjort för 2-3 veckor sen, och det gick bättre än jag trott:) var faktsikt 4 poäng ifrån VG, visst är ja bra?:D hah
Sen så fick vi sluta lite tidigare från Mediekunskapen oxå..

Nu sitter jag här, gaaleet irriterat på min bror som ska ha min dator hela tiden, bara för att hans är på lagning..
Han tycker att hans serier som han måste ladda ner och kolla på är MYCKET viktigare än att jag skriver mina uppsatser och pluggar,,jävla cp säger jag bara!

Så nu sitter jag och skriver en uppsats som vi ska göra på mediekunskapen:)

..

Jag är arg, åååh så jävla arg jag blir!, fy fan hatar dig, hatarhatarhatar.
Du är så jävla svinig, bara förstör och är så jävla egoistisk.
Ska bara ha och ha och ha, och få allt som du vill. Men en sak ska du veta, 
Jag är trött på dig nu!

!!!!

DET ÄR EN MYGG JÄVEL I MITT RUM!!!!!

Hot dog

Honey, im home!

Längtar redan till påsklovet, låt de här 5-6 veckorna eller vad det är bara gåååå!
Hade tänkt att jag skulle vara duktig och göra ARL uppgiften nu när jag kom hem, men vette fan vart boken är, tror jag har kollat i skåpet och trott att den varit hemma, tar seriöst självmord om jag tappat bort den, för det är ju inte precis billigt och köpa nya böcker till skolan, typ 350 spänn eller nåt;s

Fick de 2 ynka bilderna av My nu, men hon ville inte va med själv. Pucko säger jag bara!

 


Back on the track

jahaja, nu vart de shkuule igen då;(  bläää.. har redan nu första lektionen blir vi påminda om alla jävlans uppgifter som vi har och måste ha skrivit klart inom de kommande 2 veckorna-.-  

Hate this!


En hälsning från mig och My:)

hihii fun

Gårkvällen var riktigt kul tycker jag:D även fast den inte vara så länge kanske.
My drog iväg för att fixa sig så jag var ensam hemma hos henne, så jag började fixa mig. Sen när hon kom hem så börja vi dricka lite smått, och efter ett tag så gick vi. Tror vi gick vid 10 och kom fram vid halv 11 eller nåt, och sen de jobbigaste var att stå i kön till garderoberna, tog typ en halvtimme eller nåt-.-
Sen var de bara upp på dansgolvet och shaka asset av sig:D hihiii de va kul(A), men senare så kom polisen och ville att dom skulle stänga festen, eftersom att de var så många minderåriga som drack...

Men kvällen var bra komisk i alla fall tycker jag, äntligen fick jag det jag velat sagt till en viss person efter typ 3 års tid, fan så skönt de känns:D men det kommer mera, jag lovar;)

Undertiden jag väntar på att få dom JÄTTE få bilderna som vi tog som my har så lägger jag upp den här roliga videon^^,


Haha asså jag och min humor

RSS 2.0